Συγχαρητηρια για το 3ο σερι πρωταθλημα και στον Κοτιδη που εφαγε το γκομενακι XD
Ευχαριστώ!!!!Όσο για τον Κοτίδη,εγώ λέω ότι το μόνο που κατάφερε τόσο καιρό ήταν να φάει το γκομενάκι!!Κατά τα άλλα προσέφερε μόνο γκρίνια και ανακατωσούρα!!!!
Βεβαια πιστευω οτι αυτην την φορα ο πανσοφος δεν θα εχει να καταλογίσει τιποτα στον Αλεξανδρο7 που ελαμψε δια της απουσιας του οδηγωντας μονος του την ομαδα στο πρωταθλημα! B)
'Εχει να μου καταλογίσει εννοείται!!!Την απώλεια του κυπέλλου,την απώλεια του Β3 και το ότι πήγα σε 3ο τελικό και δεν είδε άνετα τον τελικό του Μουντιάλ!!! :)
Τις τελευταιες 3 σεζον υπαρχει απολυτη κυριαχια και αν συνεχισεις ετσι πιστευω οτι σε λιγο καιρο θα μιλαμε για διψηφιο αριθμο τιτλων! Μετραμε πλεον 4 πρωταθληματα 1 κυπελλο και 1 νταμπλ! Αισθανομαι πολυ τυχερος που αυτες τις 3 σεζον καταφερα να παρω 2 κυπελλα! Αντε ραντεβου του χρονου στο Β3! :D
Το νταμπλ μετράει για τίτλος? :)
Νομίζω ότι υπερβάλλεις!Άλλωστε ο Μάντης έχει προφητεύσει ήδη την οικονομική καταστροφή της ομάδας μέσα στο 2018!Αν πάρουμε 1-2 τίτλους ακόμα,θα είμαστε υπερευχαριστημένοι!!! (party)
Πάντως τα 3 συνεχόμενα είναι μια επιτυχία,αφού για πολλές σεζόν δύσκολα κάποια ομάδα έπαιρνε έστω και 2 συνεχόμενα!
Είναι πιο ωραία να έχεις και παρέα στο Β3!!!!!!!!!