İlker hocam takimin kotu olsa zaten bu kadar galibiyet alamazdin. ancak moral motivasyonunun yuksek oldugunu dusunuyorsan benim takimimin da ligi seninle ayni sekilde goturdugunu hatirlaman lazim.
bana gore hucumdaki temel sikinti senin iceri isolation oynamana ragmen disaridaki oyuncularinin buna uygun olmamasi. sonucta adinin aksine bir dengeli hucum taktigi. adinin oyle olmasinin tek sebebi hucumun pota altindaki iyi eslesmeye sahip oyuncu uzerinden oynanmasi. ancak, o izole olan oyuncu elindeki her topu potaya sallamiyor ve uygun pozisyon yaratamadiginda direk disari pasliyor. bu da disaridaki oyuncularin hep potadan uzak sutlara yonelecegi anlamina gelmiyor ancak ciddi bir oran da bu sutlara gidiyor.
iste bu noktada elindeki fransiz gard haric diger iki adaminin nasil sayi bulabileceklerini bilmiyorum. bu maca dair benim tek sasirdigim nokta da fransiz gardinin dusuk yuzdesiydi. karsisina en zayif savunmacimi vermistim, o yüzden daha yüzdeli atabilirmis. ki burada bahsettigim dis defans da her seye ragmen dunya disi. onun disinda 4 numaradaki boslugumdan sen de fazlasiyla yararlanmissin zaten. ama senin hucumundan bagimsiz olarak rahatlikla soyleyebilirim ki su takiminla sana karsi dengeli veya disardan oynayan herkes sana zor anlar yasatir. oyundaki acik ara en onemli ozellik olan dis defansi bu kadar hor gormen ilginc.
benim iki hafta once kaybettigim GalatasaraySpurs20 macina bakarsan benim de seninle ayni sikintilari yasadigimi gorebilirsin. bu sezon en cok oynadigim taktik iceriden isolation benim de. bu taktigi genelde iki sutor ile oynadim. birkac hafta bu maci goreceli kolay gorup antrenman icin haydi bu seferlik tek sutor koyayim dedim ve kaybettim. yedek biraktigim sutorum de kenardan 13 dakikada 19 sayi atarak guzel bir ders vermis oldu bana.
bu, mac uzerine benim gorusum. senin de yazdigin gibi ayni dusunmuyoruz ancak fikrimi belirtmek istedim.