OKs. Ugyan erre gondoltam, csak nehezen fogalmaztam meg. Ha 3 kategóriát elviszel, az már szerintem siker, mert a többieken majd osztozni fognak a többiek. Na mind1, érdekes lesz ez. Így rohadtul rá kell feszülni a statisztikákra. Ami nekem annyira nem tetszik. Olyan szempontból nem mind1, hogy ki van a keretedben, hogy míg tavaly nem kellett figyelni arra, ki milyen statokból hozza össze a 30 pontját, idén figyelni kell rá. Tehát ha már vezetsz a pontokban 40 ponttal szombaton, feleslegesen van a keretedben csomó dobógép nem előny, ha a 40-et 60-ra növeled hétfőre. Nem kapsz több pontot érte. Erre értettem a kutyaütőket a keretbe. Az előző lebonyolításban számított, hogy mennyi az annyi, itt nem. Hiába van 5 bitang jó pattanózó a keretembe, ha 4-el is elérem ugyan azt. Tavaly számított volna az 5.-is. Át kell állni, nem elég a legjobb/legjobb formában lévő játékosokat keretbe tenni, azt is nézni kell a másik 7 hogy áll. Ugye ez nem így volt. PL. Ha pattanóba tökutolsó vagyok, hiába tudom, hogy whiteside-nak rohadt jó meccse lesz, értelmetlen betennem, inkább érdemes Gasolt betennem (még akkor is ha amúgy tudom hogy fos lesz és fele annyi statisztikai pontot is csinál), mert tudom, hogy az 1 assistnál többet fog csinálni, és ott még van keresnivalóm a héten. Remélem nem rossz a példa és érthető mire gondoltam.
Amúgy ez nem panaszkodás, csak kikerülök a konfort zónámból, mert a játék ezen része ennyire mélyen nem érdekel. Asziszt/To;TP%;str wtf? pfff

Izgi lesz ez. Még jobban mint tavaly.