λογω της δυσκολης συνεχειας και του κρισιμο παιχνιδιου με τους ρωσσους θα ηθελα να κανω κατι σαν γκαλοπ...
εχω στο μυαλο μου οτι σε περιπτωση ηττας χανουμε καθε ελπιδα για να περασουμε στην επομενη φαση...
επομενως μεχρι το τελος της σεζον θα ηθελα να επιβραβευσω τους μανατζερ που προπονησουν σωστα ειτε αυτοι ειναι 21χρονων ειτε 20...ετσι θα αποκρισουν μια μικρη εμπειρια και θα εχουν ενα εξτρα κινητρο ολες αυτες τις εβδομαδες...
προς θεου δεν θα διωξω ολους τους παικτες απο το ροστερ αλλα αυτους που δεν εχουν προοπτικη για παραπανω και αυτους που δεν προπονουσαν σωστα(βλ χρηστη ματσα)
θα ηθελα τις γνωμες σας πανω σε αυτο...οπως και για την ομοσπονδια την οποια ελεγα να ανοιξω και εκει θα επικεντρωνομαι μονο σε αγοραπωλησιες ελληνων παικτων...θα προσπαθησουμ ετσι τα προιοντα μας να τα αναπτυξουμε εντος των τοιχων και να αποκομισουμε ολοι οφελη(οι εθνικες αλλα και οι ομαδες)
η καθε γνωμη οσο περιεργη και αν φαινεται μετραει και για αυτο θα χαιρομουν αν υπηρχαν πολλες γνωμες
να καλέσεις έναν δικό μου!
χαχαχαχαχαχα
πλάκα κάνω.
απαντάω καθυστερημένα και μάλλον off topic πλέον,αλλά δεν πειράζει.
αν μια ομάδα αποκλειστεί,αν υπάρχει κέρδος με το να καλέσει 20χρονους ώστε να πχ να πάρουν εμπειρία που να τους δώσει αβαντάζ για την επόμενη σεζόν.τότε ναι,αξίζει.αν όμως δεν παίρνουμε κάποιο κέρδος,τότε ίσως είναι άδικο για τους ιδιοκτήτες των τωρινών παικτών.
ελπίζω να βοήθησα.αν όχι,ας μην έλεγες
η καθε γνωμη οσο περιεργη και αν φαινεται μετραει και για αυτο θα χαιρομουν αν υπηρχαν πολλες γνωμες
χαχαχαχαχαχαχα