Valamit alaposan félreértettél...
1. Norbi ezt írta:" Kicsit körülnéztem a piacon, látom naffalkó az életből meríti az ihletet, ligás társaitól hozza a meghatározó embereit, kíváncsi leszek, itt beválik e

" - Ebben mi az irritáló??? A naffalkót vetted a szívedre? Ne viccelj már, maga a beírás is ártalmatlan zrika, ez a megjegyzés benne meg pláne...
2. Erre ezt válaszoltam: "Egerszegiként számodra a riválistól igazolás érzékenyebb pont lehet. Engem szolnoki születésűként annyira nem zavar...

" - Ezzel mi a gondod? Elismertem, hogy zavaró lehet számára ez a dolog (ld. Govens pl., ugyebár) aztán közöltem, hogy ez engem nem zavar. Hol röhögtem ezen, mutasd már meg kérlek! Norbinak írtam, amit írtam, nem másnak!
3. Általánosítasz, aztán megismétled: "A két legjobb szurkolótábor az egerszegi és a szolnoki: "a meccsről és a kosárlabdáról fogalmuk nincs, de nőt szívesen ütnek!" " De hiába is szólnátok neki, hiszen ők családos apákat és nőket vernek 5 az 1-ben! A szolnoki buszdobálókról nem is beszélve!" - Kérlek, mutasd meg, hol és mikor vert Norbi bárkit is, és én mikor dobáltam buszt! Ha ezt nem tudod bizonyítani, akkor ez simán rágalmazás, ami - csak szólok - már büntetőjogi kategória...
Összefoglalva: ártalmatlan dolgokra reagáltál túlságosan érzékenyen, aztán ismeretlen embereket vádolsz látatlanban. Részemről a dolog lezárva, de javaslom gondold át, mielőtt meggondolatlanul és igazságtalanul bántasz meg másokat.