BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Είναι Απλά Τα Πράγματα!- Σεζον 35

Είναι Απλά Τα Πράγματα!- Σεζον 35

Set priority
Show messages by
This Post:
11
279448.62 in reply to 279448.58
Date: 5/31/2016 6:24:22 PM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
εσύ όπως πας καλυτερεύεις τη θέση σου ... γενικώς ...

Σε ευχαριστω πολυ Γιωργο!

Περυσι επαιξα με την φωτια ολη την σεζον και θα μπορουσα να ειχα πεσει κατηγορια και να παει ολη η ανανεωση στραφι, αλλα αφου την γλιτωσα φετος ξεκιναω απο αρκετα καλυτερη βαση πιστευω. Βεβαια παλι εμεινα με κοντο ροστερ.. Ελπιζω να μην κανω τα ιδια λαθοι με περυσι

έπαθε Πεδουλάκη

χαχαχα παντως μου φαινεται απιστευτο απο βασικο καποιος να σε ριχνει σε 0 λεπτα. Τοσο χαλια επαιζε μεσα στην σεζον η απλα δεν του αρεσε η φατσα του?

Ο Παπας ας πουμε απο οτι ξερω τον ειχε θεσει ο προηγουμενος προπονητης εκτος ομαδας.

This Post:
00
279448.67 in reply to 279448.56
Date: 6/1/2016 4:42:26 AM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Ξες τι επαθα? επειδη τους εχω λιγο καιρο στην ομαδα μου μπερδεψα τον μανγκαλχαες με τον μαργκαλεφ. Εχουν και παρομοια ονοματα και απο κεκτημενη ταχυτητα εβαλα τον εναν βασικο λανθασμενα και τον ιδιο αλλαγη :P

Μαλιστα την κανονικη διαθεση την εβαλα επειδη πουληθηκε η αλλαγη στους ψηλους χθες και φοβηθηκα οτι αν εκαναν φαουλ οι ψηλοι θα εχανα σιγουρα το ματσακι. Τελικα καλα που εβαλα κανονικη και εσυ χαλαρη γιατι με τετοια μα@@κια δεν ημουν για να κερδισω. Φαινονται και τα σκιλ του μαγκαλχαες και ντρεπομαι που επαιξε βασικος σε κινηση και γενικα βασικος στην Α1 :P

Ναι!Έτσι εξηγείται!Αρχίζουν και οι 2 από Mag.

Και εγώ άλλαξα εντελώς στήσιμο μετά την πώληση!Δυστυχώς δεν άλλαξα διάθεση!

Πάντως ο Μαγκαλάες ξεσκίστηκε!!Και τα jump shoot έβαλε απέναντι σε 17-19 άμυνες (6/11),αλλά το χειρότερο ήταν οι άμυνες και τα ριμπ. Έπαιξε 42 λεπτά και κυρίως μάρκαρε ως άσσος στο 3!Με 4 ID,5 SB και 6 rib,ο Κριζίεφ είχε 6/17!Και πήρε μόνο ένα επιθετικό,ενώ ο δικός σου πήρε 2!Γενικά μπορούσε να πάει το ματς στο διπλό από αυτό το λάθος σου!

Πάντως το καλο για σένα είναι ότι κατάφερες να νικήσεις χωρίς τον ίσως καλύτερο σου παίχτη!Φέτος θα τερματίσεις σίγουρα στο 1-2!Ειδικά αν δεν ενισχυθεί γρήγορα ο Θεός,έχεις πολλές πιθανότητες για 1ος!

Ρε συ επειδη γενικα δεν πολυ παρακολουθω ουτε Ολυμπιακο ουτε Παναθηναικο πολυ μεσα στην σεζον, ειχα την εντυπωση ομως οτι ο Ραντουλιτσα επαιζε 30+ λεπτα βασικος ολη την χρονια κανω λαθος?

Αν οντως ηταν βασικος πως καταφερε να φτασει σε σημειο να μην μπαινει καθολου... Εκανε κατι εξωαγωνιστικο??

Όχι!Απλά δεν άρεσε του Πεδουλάκη,γιατί είναι μεγάλη τρύπα στην άμυνα!Δίκιο είχε,αλλά τον ξενέρωσε τελείως!Εγώ πάντως χάρηκα που δεν έπαιξε,εμείς είχαμε μόνο ένα σοβαρό σέντερ και αν τον φόρτωνε με φάουλ θα είχαμε θέμα!

Από την άλλη όποτε μπήκε,η διαφορά άνοιξε υπέρ μας!

Ο Ραντούλιτσα έχει 18 IS,αλλά 10 ID και 2 ΟD!!Με τέτοιες τρύπες δεν στέκεται στην σύγχρονη καλαθόσφαιρα λέει ο Κοτίδης!!!! :-)

This Post:
22
279448.69 in reply to 279448.67
Date: 6/1/2016 9:24:50 AM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
Ο μαγκαλαες ξεπατωθηκε χωρις λογο. Εγω ημουν απο κινητο και δεν το ειδα το ματσ. τα νουμερα του ειναι ομως εξωπραγματικα

Φέτος θα τερματίσεις σίγουρα στο 1-2!Ειδικά αν δεν ενισχυθεί γρήγορα ο Θεός,έχεις πολλές πιθανότητες για 1ος!

Ο ΘΕΟΣ χτυπαει κατι παικτες με 140+ σκιλς που βλεπω. Λογικα θα την παρει ευκολα την 1η θεση φετος. Αν εχω αλλαγη στους ψηλους θα παλεψω για 2η-3η αλλιως αν μεινω ετσι με βλεπω για πιο κατω

Ο Ραντούλιτσα έχει 18 IS,αλλά 10 ID και 2 ΟD!!Με τέτοιες τρύπες δεν στέκεται στην σύγχρονη καλαθόσφαιρα λέει ο Κοτίδης!!!! :-)

χαχαχαχαχαχα μονο 10 εσωτερικη? ουτε για ΙΙΙ δεν κανει αυτη η αμυνα

εγω τον ραντουλιτσα σε 1 ματσ ολοκληρο τον εχω δει να παιζει και ηταν με την Εθνικη στο μουντομπασκετ του 2014 που ειχε ξεκολοθει κι αυτος και ολοι οι υπολοιποι Σερβοι

This Post:
00
279448.70 in reply to 279448.69
Date: 6/1/2016 2:31:00 PM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Ο μαγκαλαες ξεπατωθηκε χωρις λογο. Εγω ημουν απο κινητο και δεν το ειδα το ματσ. τα νουμερα του ειναι ομως εξωπραγματικα

Είχε λόγο!!!Ήθελε να αποδείξει ότι ήταν καλύτερος του Magralef!! :-)

Το πιο περίεργο ήταν αμυντικά,γιατί για 29 λεπτά μάρκαρε στο 3,έβγαλε πολλές άμυνες και κατέβασε ριμπ.,απέναντι σε παίχτη με 15 IS kai 12 ριμπ.!Και τα ΠΠ δείχνουν μόνο 90 στο ΣΦ!Περίμενα σίγουρα πάνω από 100 σε αυτή την θέση!Απέδειξε ότι είναι all-around παίχτης!! :-)

Πάντως ακόμα και έτσι,η νίκη σου είναι δίκαιη!Σκέψου ότι λόγω απόσυρσης ο Lunq έπαιξε μόνο 19 λεπτά!Στο 4ο μπήκε και εκεί άνοιξε η διαφορά!

χαχαχαχαχαχα μονο 10 εσωτερικη? ουτε για ΙΙΙ δεν κανει αυτη η αμυνα

εγω τον ραντουλιτσα σε 1 ματσ ολοκληρο τον εχω δει να παιζει και ηταν με την Εθνικη στο μουντομπασκετ του 2014 που ειχε ξεκολοθει κι αυτος και ολοι οι υπολοιποι Σερβοι

Καλά ρε!!Δεν βλέπεις καθόλου μπάσκετ??? :-)

Και φέτος έκανε όργια σε αρκετά ματς του βάζελου(όχι σε κρίσιμα όμως)!Αν αρχίσει να βάζει,δεν σταματιέται χωρίς double team!Είναι πολύ δυνατός,με καλές κινήσεις στο post καλό σουτάκι από τα 4-5 μέτρα!Αλλά στην άμυνα είναι να γελάς!

This Post:
11
279448.71 in reply to 279448.70
Date: 6/1/2016 6:24:14 PM
Overall Posts Rated:
255255
ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ B3 ΚΑΙ ΠΑΙΞΑΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ, ΑΗΤΗΤΗ ΠΕΡΣΙ ΣΤΗ ΦΑΣΗ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ, ΠΑΡΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΕ 1 ΨΗΛΟ, Η ΟΜΑΔΑΡΕ ΠΗΡΕ ΜΙΑ ΕΥΚΟΛΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ. Ο ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΕΒΑΛΕ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ ΤΟΝ ΠΗΧΗ. ΜΙΛΗΣΕ ΧΩΡΙΣ ΔΙΣΤΑΓΜΟ, ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ, ΓΙΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ B3. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΜΩΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟΝ, ΤΟΝ ΓΕΝΝΑΙΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ, ΜΟΝΟ ΕΥΚΟΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΛΗΣΙΑΣΤΟΙ. ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΠΑΤΖΕΤ. ΗΔΗ Ο ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ 2 ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ. ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΕΝΑΝ ΠΑΙΚΤΗ, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΡΑΦΙ. ΠΑΡΟΛ'ΑΥΤΑ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ, ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΟ. ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΑΝΑΝΔΡΟΙ, ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΠΑΛΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΟΡΓΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΣΤΟ ΚΥΠΠΕΛΟ. ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΟΜΑΔΑ 2ΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΘΕΟ, ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΘΕΟ......
ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΞΕΦΥΓΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥ. ΕΝ ΕΥΘΕΤΩ ΧΡΟΝΟ ΔΗΛΩΣΕ ΜΕ ΝΟΗΜΑ...:
"ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ. ΑΥΤΟ ΜΕΝΕΙ, ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΑΤΥΧΟΣ, ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΚΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ΛΟΓΩ ΑΓΟΡΑΣ, ΔΕΝ ΕΣΤΗΣΑ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΧΑΡΙΣΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ ΚΤΛ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥΣ. Ή ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΕΙΚΗΤΕ ΤΙΤΛΟΥΣ, Ή ΚΑΘΙΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΓΩΝΙΑ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΟΤΑΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΙΣ ΚΟΥΠΕΣ....."

This Post:
00
279448.72 in reply to 279448.71
Date: 6/1/2016 7:54:24 PM
Overall Posts Rated:
531531
Αυτο το ποστ μαλιστα ναι αυτος ειναι ο θεος που ολοι λατρεψαμε
Ρε μπας και ειχες παει διακοπες και εγραφε τα επινικια κανας λουλης τι σκατα και φοβηθηκα μην χαλασες με την κουπα αλλα επεστρεψες καλυτερος απο ποτε χαχαχαχα εισαι τελικα ενας μικρος θεουλης

Advertisement