BuzzerBeater Forums

BB Hellas > [ΕΘΝΙΚΗ U21] Συζήτηση

[ΕΘΝΙΚΗ U21] Συζήτηση (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
179986.612 in reply to 179986.611
Date: 12/1/2011 10:17:19 AM
Overall Posts Rated:
155155
Δυστυχώς πολλές φορές η προσπάθεια του εθνικου τιμ πέφτει πάνω σε πλήρη αδιαφορία από χρήστες που δεν μπαίνουν ουτε καν στον κοπο να απαντησουν στο μαιλ του εθνικού προπονητη....
Το καλό ειναι πως σιγά σιγά ανεβαινει το ενδιαφέρον των υπολοιπων χρηστών....

This Post:
00
179986.613 in reply to 179986.612
Date: 12/1/2011 11:11:21 AM
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
650650
κοιτα να δεις...δεν ερχονται σε μενα παικτες με καλη προοπτικη....που πανε και χαραμιζονται!!!

This Post:
11
179986.614 in reply to 179986.612
Date: 12/1/2011 11:14:12 AM
Overall Posts Rated:
302302
και ο λυγας στο τελος κερδιζει με μικρη διαφορα....

απολυτο δικαιο εχεις αφου και ως πρωην προπονητης ξερεις τι γινεται....

παντως εγω εχω σκοπο για να μην διασυρθουμε και την επομενη χρονια να καλεσω παικτες με μικροτερη προοπτικη

φετος παμε για εναν παικτη μαλλον να βγαλουμε...

του χρονου ελπιζω 2 και οι 18ριδες μας ειναι πολλοι και με καλες προοπτικες...αρκει να τους προσεξουμε

βεβαια φαινομενα του τυπου: ναι εγω ξερω να προπονω τον παικτη και θα τον κρατησω και να βλεπουμε οτι δεν παιρνει λεπτο ή μετα απο 2-3 εβδομαδες απραξιας να τον βγαζει για πουλημα δεν ειναι καλα...χανουμε παικτες...

This Post:
00
179986.615 in reply to 179986.614
Date: 12/1/2011 11:16:44 AM
Overall Posts Rated:
302302
ασχετο αλλα τι μπαγλαμας ειναι αυτος που εχει τον πρασιδη...τον βγαζει για πουλημα εδω και καιρο και ριχνει σιγα σιγα την τιμη του...

εεε τωρα το πηρε αποφαση και ειπε ειναι παικταρας...θα τον πουλησω ακριβα...οποτε ξανα ανεβασε την τιμη πανω απο την αρχικη που ειχε βαλει!!!θα μας τρελανει ο τυπος

και δεν μου μιλαει κιολας...τι να πω

This Post:
00
179986.616 in reply to 179986.615
Date: 12/1/2011 11:23:23 AM
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
650650
ασχετο αλλα τι μπαγλαμας ειναι αυτος που εχει τον πρασιδη...τον βγαζει για πουλημα εδω και καιρο και ριχνει σιγα σιγα την τιμη του...

εεε τωρα το πηρε αποφαση και ειπε ειναι παικταρας...θα τον πουλησω ακριβα...οποτε ξανα ανεβασε την τιμη πανω απο την αρχικη που ειχε βαλει!!!θα μας τρελανει ο τυπος

και δεν μου μιλαει κιολας...τι να πω

xaxaxa μηπως δεν μιλατε ιδια γλωσσα???αν μιλησετε πες του τον αγοραζω εγω με 200.000

From: krepaleon

This Post:
11
179986.617 in reply to 179986.612
Date: 12/1/2011 11:33:30 AM
Overall Posts Rated:
173173
Θα συμφωνήσω εν μέρη με τον kapetan farasia. Αυτό άλλωστε δηλώσαμε και προσπαθούμε να κάνουμε από την αρχή της σεζόν. Στην ουσία όμως όπως θα είδατε και στο φετινό ρόστερ της U21 , δεν υπάρχουν πολλοί που να προπονούνται και να φτάνουν σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο για την U21 , πόσο μάλλον για πιο μετά για τη μεγάλη εθνική. Αν μπορούσατε να δείτε το φετινό υπόλοιπο ρόστερ... με το ζόρι κρατήσαμε γύρω στους 30 παίκτες , γνωρίζοντας όμως πως οι 10 από αυτούς πάρα πολύ δύσκολα θα υπήρχε περίπτωση να κληθούν. Πάνω κάτω κάτι παρόμοιο θα πρέπει να περιμένουμε και του χρόνου (και λυπάμαι που το λέω , ίσως και χειρότερα). Στην ουσία το "project" που ξεκινήσαμε για παίκτες με μεγάλη προοπτική ώστε κάποιοι από αυτούς να φτάσουν στη μεγάλη εθνική ξεκινάει από τους φετινούς 19χρονους και κυρίως από τους 18χρονους. (πάντα όμως καλούμε και τους υπόλοιπους χρήστες να μην σταματήσουν την προπόνηση μιας και ποτέ δεν ξέρεις , μπορεί κάποιος να φανεί χρήσιμος στην ηλικία των 21 , αλλά και σίγουρα υπερπολύτιμος για την δική του ομάδα)

Τώρα στο θέμα της συμμετοχής. Τα λόγια του Lyga είναι σωστά μιας και έχει περάσει από αυτές τις θέσεις και γνωρίζει το πόστο.
Για να σας δώσω να καταλάβετε , ξεκίνησε η σεζόν και είχα γύρω στους 150 18χρονους με προοπτική από σουπερσταρ και πάνω. Έστειλα σε όλους mail. Από άλλους πήρα απάντηση με την πρώτη , από άλλους με τη δεύτερη , από άλλους καθόλου και άλλοι σιγά σιγά βγαίνουν botakia. Επίσης πολλές απαντήσεις ήταν αρκετά αποστομωτικές του στυλ "τον προπονώ αλλά δεν ανεβάζει" και στην πραγματικότητα ο παίκτης δεν είχε πάρει ούτε ένα λεπτό αγώνα. Όσο και να θέλω να βοηθήσω τους πάντες , μιλάμε για πάνω από 100 χρήστες και είναι ανθρώπινα αδύνατο να τους συμβουλεύω όλους , η καλύτερη συμβουλή που τους δίνω είναι η συμμετοχή στα φόρουμ.
Από την άλλη όμως , έχω δει μια μεγάλη άνοδο στην συμμετοχή και στο ενδιαφέρον Ελλήνων χρηστών το τελευταίο διάστημα. Χρήστες δέχονται τις συμβουλές μας στα θέματα προπόνησης , και πραγματικά είμαι χαρούμενος που είμαι μέλος αυτού του τιμ και βλέπω κάθε βδομάδα το chat γεμάτο την ώρα του αγώνα , και βλέπω το φόρουμ της U21 κάθε μέρα σχεδόν με νέα μηνύματα κτλ κτλ. (και ας παραπονιέται ο Mamuwalde πως κλέβουμε το λαό της μεγάλης εθνικής :P )
Βέβαια όλη αυτή η δουλειά των 18χρονων θα φανεί στο τέλος της σεζόν που θα κάνουμε ολοκληρωτική ανανέωση και θα αξιολογήσουμε τα ταλέντα μας!
Ελπίζουμε και πιστεύουμε πως οι κόποι μας θα βγάλουν καρπούς και σε 2-3 σεζόν θα έχουμε κάποιες πολύ καλές φουρνιές στην U21 και πιθανά μελλοντικά μέλη της μεγάλης εθνικής.

Όσο για τις φάρμες... σσσσσ μας ακούν και οι τζίμιδες ;)

From: fd97

This Post:
11
179986.618 in reply to 179986.598
Date: 12/1/2011 11:57:44 AM
Overall Posts Rated:
6262
Οντως στο θεμα της οργανωσης ειμαστε και παλι χαμενοι..Δεν ειναι τυχαιο οτι χωρες με λιγοτερους ενεργους χρηστες απο εμας εχουν καλυτερες Εθνικες...εγω δεν εχω αρκετο χρονο, αλλα ειμαι διαθεσιμος σε ο,τι χρειαστειται ειδικα τα Σαββατοκυριακα.

Βεβαια δεν θα σωσω κατι, αλλα αν βοηθησουμε λιγο παραπανω ολοι μας, κατι καλυτερο θα κανουμε!

From: Lygas

This Post:
00
179986.619 in reply to 179986.617
Date: 12/1/2011 5:58:32 PM
Overall Posts Rated:
155155
Τα δύσκολα είναι για τους δυσκολους και εσείς ειστε ακομα πιο δύσκολοι από τους προηγούμενους!!!Δεν σας φοβάμαι!!!
Εχετε δείξει πως έχετε μεράκι και γνώσεις!!!
Τα καλύτερα ερχονται!!!

This Post:
00
179986.620 in reply to 179986.619
Date: 12/2/2011 3:18:32 AM
voutirostopsomimou
III.1
Overall Posts Rated:
6060
Να πω απλά ότι ο προπονητής της U21 είναι σε τακτική επαφή μαζί μου (άρα και με άλλους που έχουν παίχτες της) για την βελτίωση του Tsang Ghee Sin (18256772). Από την πρώτη στιγμή που τον πήρα μου ζήτησε συγκεκριμένα πράγματα και τον παρακολουθεί. Όπως για παράδειγμα ότι τον έκαψα εξαιτίας της προπόνησης στην αγωνιστική κατάσταση (όπως όλην την ομάδα που μου έμεινε) και αυτό μπορεί και να του στοιχίσει τη θέση του.

This Post:
11
179986.621 in reply to 179986.620
Date: 12/2/2011 4:52:34 AM
Overall Posts Rated:
302302
εχουμε ενα πλανο να φερουμε σε περας για αυτο το λογω ο κρεπαλεον που εχει αναλαβει ειδικα τους 18χρονους επικοινωνει σε εβδομαδιαια βαση.Το να επικοινωνησεις και να μιλησεις σε λογικα πλαισια για εναν παικτη ειναι πολυ ευκολο.Οι φετινοι 18 χρονοι ειναι περιπου 190, το να μαθεις το παιχνιδι στους 100 περιπου απο αυτους δεν ειναι καθολου απλο.Οι ελληνες θεωρω οτι ειναι οι ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ στον κοσμο που οταν παρουν κατι στα χερια τους ΠΟΤΕ δεν διαβαζουν τις οδηγιες ή τα εγχειριδια.Πολλοι λιγοι ειναι αυτοι που διαβαζουν τα φορουμ και ακομα λιγοτεροι που κανουν το κοπο να σκεφτουν ολα αυτα που γραφονται σε νηματα οπως ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ή ακομα και τις εθνικης οπου αναλυονται πολλες φορες τα παιχνιδια εκει.

Με την θεια φωτιση δεν γινεται τιποτα...

εμεις καναμε μια δυσκολη επιλογη για τους 21χρονων φετος και παραλαβαμε μια αρκετα μεγαλη λιστα ΑΛΛΑ το 85% χωρις υπερβολες ηταν καμμενο σε προπονηση.Επιλεξαμε μολις 30 και απο αυτους 10-12 ατομα ειναι σχεδον σιγουρο οτι δεν θα δουν εθνικη για κανενα λογο...μονο ως back up.

επομενως οτι μα οτι και να θελουμε να κανουμε δεν ειναι αρκετο.

σε λιγες μερες θα ανοιξω ενα νημα που ελπιζω να εχει συμμετοχη και θα αναφερεται σε ομαδας που θελουν να αγορασουν προπονισιμους παικτες ή εχουν ηδη και θα ηθελαν να γραψουν καποια πραγματα πανω στην προπονηση αυτων.

θα προσπαθησουμε να φερουμε κοντα αγοραστη(χρηστη) και προιον( ελληνα παικτη προπονισιμο)

απο το να παρει καποιος καποιον αλλο ας ριξει μια ματια ή ας μας ενημερωσει οτι θελει παικτη και ισως κατι να υπαρχει...
τι περισσοτερο μπορει να εχει καποιος ισπανος ή ιταλος ή κορεατης???

ακομα και για εθνικη να μην παει ας αξιοποιησουμε τα προιντα μας

(σαν τοπικιστης μπορει να ακουγομαι αλλα το θεωρω κατι καλο να γινει)

Advertisement