Θα συμφωνήσω εν μέρη με τον kapetan farasia. Αυτό άλλωστε δηλώσαμε και προσπαθούμε να κάνουμε από την αρχή της σεζόν. Στην ουσία όμως όπως θα είδατε και στο φετινό ρόστερ της U21 , δεν υπάρχουν πολλοί που να προπονούνται και να φτάνουν σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο για την U21 , πόσο μάλλον για πιο μετά για τη μεγάλη εθνική. Αν μπορούσατε να δείτε το φετινό υπόλοιπο ρόστερ... με το ζόρι κρατήσαμε γύρω στους 30 παίκτες , γνωρίζοντας όμως πως οι 10 από αυτούς πάρα πολύ δύσκολα θα υπήρχε περίπτωση να κληθούν. Πάνω κάτω κάτι παρόμοιο θα πρέπει να περιμένουμε και του χρόνου (και λυπάμαι που το λέω , ίσως και χειρότερα). Στην ουσία το "project" που ξεκινήσαμε για παίκτες με μεγάλη προοπτική ώστε κάποιοι από αυτούς να φτάσουν στη μεγάλη εθνική ξεκινάει από τους φετινούς 19χρονους και κυρίως από τους 18χρονους. (πάντα όμως καλούμε και τους υπόλοιπους χρήστες να μην σταματήσουν την προπόνηση μιας και ποτέ δεν ξέρεις , μπορεί κάποιος να φανεί χρήσιμος στην ηλικία των 21 , αλλά και σίγουρα υπερπολύτιμος για την δική του ομάδα)
Τώρα στο θέμα της συμμετοχής. Τα λόγια του Lyga είναι σωστά μιας και έχει περάσει από αυτές τις θέσεις και γνωρίζει το πόστο.
Για να σας δώσω να καταλάβετε , ξεκίνησε η σεζόν και είχα γύρω στους 150 18χρονους με προοπτική από σουπερσταρ και πάνω. Έστειλα σε όλους mail. Από άλλους πήρα απάντηση με την πρώτη , από άλλους με τη δεύτερη , από άλλους καθόλου και άλλοι σιγά σιγά βγαίνουν botakia. Επίσης πολλές απαντήσεις ήταν αρκετά αποστομωτικές του στυλ "τον προπονώ αλλά δεν ανεβάζει" και στην πραγματικότητα ο παίκτης δεν είχε πάρει ούτε ένα λεπτό αγώνα. Όσο και να θέλω να βοηθήσω τους πάντες , μιλάμε για πάνω από 100 χρήστες και είναι ανθρώπινα αδύνατο να τους συμβουλεύω όλους , η καλύτερη συμβουλή που τους δίνω είναι η συμμετοχή στα φόρουμ.
Από την άλλη όμως , έχω δει μια μεγάλη άνοδο στην συμμετοχή και στο ενδιαφέρον Ελλήνων χρηστών το τελευταίο διάστημα. Χρήστες δέχονται τις συμβουλές μας στα θέματα προπόνησης , και πραγματικά είμαι χαρούμενος που είμαι μέλος αυτού του τιμ και βλέπω κάθε βδομάδα το chat γεμάτο την ώρα του αγώνα , και βλέπω το φόρουμ της U21 κάθε μέρα σχεδόν με νέα μηνύματα κτλ κτλ. (και ας παραπονιέται ο Mamuwalde πως κλέβουμε το λαό της μεγάλης εθνικής :P )
Βέβαια όλη αυτή η δουλειά των 18χρονων θα φανεί στο τέλος της σεζόν που θα κάνουμε ολοκληρωτική ανανέωση και θα αξιολογήσουμε τα ταλέντα μας!
Ελπίζουμε και πιστεύουμε πως οι κόποι μας θα βγάλουν καρπούς και σε 2-3 σεζόν θα έχουμε κάποιες πολύ καλές φουρνιές στην U21 και πιθανά μελλοντικά μέλη της μεγάλης εθνικής.
Όσο για τις φάρμες... σσσσσ μας ακούν και οι τζίμιδες ;)