Ps2:Ο άλλος ο μισητός ,ο διαγαλαξιακός άμπαλος παίζει (όπως και εγώ) το παιχνιδι ψυχαναγκαστικά απλά εκείνος βρίσκεται μεταξύ 1ής κ 2ης κατηγορίας...Άμα πέσει δεν τον βλέπω να ξανανεβαίνει! :-P
Πολλά συγχαρητήρια μισητέ μου αντίπαλε!Είμαστε σκασμένοι όλοι εδώ που πήρες το κύπελλο! :-)
Μιας και έγραψες εσύ,είπα να γράψω και εγώ!Ασε που μπορεί να είναι ένα από τα τελευταία μου ποστ στην Α1.
Έχεις δίκιο!Δεν το παρατάω απλά από συνήθεια.Είναι κάτι που έχω συνηθίσει να κάνω για πάνω απο μια δεκαετία!
Την Τρίτη ξέχασα πάλι να στήσω(και είχα και Push στο deafult χωρίς να θυμάμαι πότε το είχα βάλει!χαχα)
Στην άκρη κάθονται 14 μύρια,αλλά βαριέμαι να ψάξω παίχτη.Βασικά ο Κοτίδης θεωρεί ότι προσπαθώ να τα τσεπώσω ύπουλα όταν αποχωρήσω! :-)
Στην αρχή της σεζόν με έπαιξε κάποιος patient χωρίς φλιπ.Και ο παίχτης στον άσο ξεκολώθηκε(έτσι νόμιζα!)Θυμόμουν ότι ο αμυντικός μου είχε πέσει από 19 σε 17 στην άμυνα.Κάνω ένα κόπο να δω τα σκιλ και είχε πάει στο 11!ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ???χαχαχα!
Δυστυχώς τα 14 μύρια ήταν λίγα για να βρεθεί άξιος αντικαταστάτης και ο αθλητής συνεχίζει να παίζει βασικούρα!Αλλωστε νεούδι είναι ακόμα!Ελπίζουμε να βελτιωθεί! :-)