Καλημέρα Chris79.
Με κάνεις τώρα να ψάξω πράγματα, να δω παιχνίδια, στατιστικά, κλπ, αν και τον τελευταίο καιρό δεν ασχολούμαι και πολύ, και λόγω κούρασης από το ΒΒ, αλλά κυρίως λόγω περιορισμένου χρόνου.
Παίζω έξι χρόνια το παιχνίδι. Θεωρώ πως κάποια πράγματα του συγκεκριμένου παιχνιδιού έχουν εξήγηση, αλλά υπάρχουν και παιχνίδια που δεν μπορείς να τα εξηγήσεις, όσο και αν το ψάξεις.
Ρίχνοντας μια πολύ γρήγορη ματιά, και στα "πεταχτά", γιατί για να έχεις ολοκληρωμένη άποψη πρέπει να παρακολουθείς τα πάντα, και δεν έχω τόσο χρόνο και διάθεση να το κάνω αυτό, θα πω δυο πραγματάκια που παρατήρησα για το συγκεκριμένο ματς.
Μην κοιτάς τον πίνακα αξιολόγησης. Εμένα δεν μου "λέει" και πολλά. Είναι μια συνολική εικόνα των ομάδων, δεν δίνει όμως τις νίκες η αξιολόγηση. Ορισμένα στατιστικά σαφώς και τα υπολογίζω. Αλλά δεν είναι το Α και το Ω.
Είδα πως ο PAOK4 παίζει με χαλαρή διάθεση, και έπαιξε στο μεταξύ σας παιχνίδι, με μεγαλύτερο ενθουσιασμό από εσένα, και ήταν και εντός έδρας, που έχει ένα θεωρητικά πλεονέκτημα από εσένα.
Ο PAOK4, είναι μια δυνατή ομάδα που έχει ισορροπημένο roster. Δεν έχει τρελούς μισθούς, αυτό όμως εμένα με προδιαθέτει στο να υποθέσω πως είναι ομάδα που δεν έχει πολλές βασικές "τρύπες" σε skills παικτών.
Η αλήθεια είναι πως δεν έχω "κατασκοπεύσει" καμία ομάδα την φετινή season. Οπότε μπορεί να γράφω και ανακρίβειες. Οποιοσδήποτε έχει αντίρρηση ή παρατήρηση σε αυτά που γράφω, σαφώς μπορεί και να με διορθώσει.
Παρ' όλο που έπαιξες με δυνατότερη διάθεση έχασες με αρκετούς πόντους. Για αυτό και έκπληξη μου προκάλεσε το 48/82 του PAOK4.
Όμως βλέπω πως ο PAOK4 είχε καλύτερη εσωτερική επίθεση, σε σχέση με την εσωτερική σου άμυνα, και έπαιξε και εσωτερικό σύστημα. Επίσης τα επιθετικά σου στατιστικά (OS, IS) είναι χαμηλότερα από τις άμυνες του PAOK.
Καλή ροή (Offensive FLow) και καλύτερο ριμπάουντ από εσένα. Πήρε σχεδόν 20 ριμπάουντ περισσότερα από εσένα, και του δόθηκαν και πολλές βολές. Έβαλε 22 πόντους από ελ. βολές, έναντι μόνο 5 δικές σου.
Πιστεύω λοιπόν, πως οι άμυνές σου δεν είναι τόσο υψηλές, και η επιλογή των συστημάτων σου (Inside Isolation & Inside Box and One) ήταν πολύ λάθος.