BuzzerBeater Forums

Hellas - III.16 > Season 43

Season 43

Set priority
Show messages by
This Post:
00
294754.61 in reply to 294754.60
Date: 7/31/2018 1:58:34 PM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.7
Overall Posts Rated:
337337
Μπα, εγώ θα πέσω, φίλε Θα μείνω με 4-5 παίκτες. Βαρέθηκα να βλέπω μαλακίες.

This Post:
00
294754.62 in reply to 294754.61
Date: 7/31/2018 3:47:12 PM
MG B.C.
III.10
Overall Posts Rated:
55
Ακομα ειναι η αρχη...εχει πορεια..

From: zikzak
This Post:
00
294754.65 in reply to 294754.1
Date: 8/1/2018 8:55:08 AM
Overall Posts Rated:
1818
Η αξιολογηση που λεει κατω στα στατιστικα τι δειχνει ακριβως;
Π.χ εγω εχω την καλυτερη αξιολογηση με σκορ 3-1 , κανονικα αυτοι που εχουν 4-0 δεν θα πρεπει να εχουν καλυτερη απο εμενα;

This Post:
22
294754.66 in reply to 294754.65
Date: 8/1/2018 5:26:54 PM
Fataoules
IV.20
Overall Posts Rated:
1111
Second Team:
Polemistes
Καλησπέρα σε όλους !!! Καλή season !!!!
Η αξιολόγηση (αν δεν κάνω λαθος) έχει να κάνει με την συνολική εικόνα των αριθμών, και όχι τόσο με το αν είσαι πρώτος στη βαθμολογία. Μετράει τα συνολικά στατιστικά, πόντοι, ευστοχία, ρημπάουντ, ασίστ, κλεψίματα, κλπ και δείχνει την συνολική εικόνα της ομάδας.

Τώρα, θα ήθελα να αναφερθώ στο παιχνίδι με την Αφροδίτη και τον Αστέρα, γιατί ο επαναστάτης απογοητεύτηκε αν και δεν θα έπρεπε, ως έμπειρος μάνατζερ.

Εξηγούμαι:

Πρώτα από όλα, Αφροδίτη Ζωγράφου, έπαιξες εκτός έδρας. Ένα το κρατούμενο.
Έπαιξες με διαφορά διάθεσης. Ο Αστέρας έπαιξε προφανώς Normal και εσύ Χαλαρά-Take it easy. Δεύτερο το κρατούμενο.
Τρίτο το κρατούμενο? Η πρόβλεψη που έπιασε ο Αστέρας. Προέβλεψε πως θα παιξεις εσωτερικά και έτσι και έγινε.

Όλα αυτά δίνουν ένα σημαντικό αβαντάζ στον Αστέρα.

Στη συνέχεια, μπορεί να έχεις άμυνα από γρανίτη όπως θεωρείς, αλλά και ο Αστέρας προφανώς έχει δυο παικτάκια δυνατά στις θέσεις 1 και 2 σε περιφερειακό επιθετικό σύστημα. Υποθέτω πως τα skills των παικτών του είναι 15-16 Jump Shot, ίσως και παραπάνω.
Τέλος, έχεις μια τρυπάρα στον C σου, που έχει έξωτερική άμυνα στο 1, και έφαγε 16 πόντους από τον Center του Astera.
Αν προσθέσεις και την καλή ροή (χειρισμό, πάσα) που έχει ο Αστέρας, το αποτέλεσμα δεν θεωρώ πως είναι έκπληξη.

Θα συμφωνήσω μαζί σου, πως τα ποσοστά τους είναι πολύ καλά. Εξαιρετικά καλά. Τόσο και που εγώ όπως και εσύ, θα εκνευριζόμουνα με την ευστοχία τους, και κόντρα σε παίκτες με 15-16 και πάνω εξωτερικές άμυνες.

Καλή συνέχεια σε όλους !!

This Post:
00
294754.68 in reply to 294754.66
Date: 8/2/2018 2:01:35 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.7
Overall Posts Rated:
337337
Καλημέρα φίλε,

Σ' ευχαριστώ που έκανες τον κόπο να γράψεις όλα αυτά. Με μια υποσημείωση όμως. Δεν έχω σέντερ ή πφ με 1 άμυνα, όπως λες, το χειρότερο στην εξωτ. άμυνα είναι 6. Άρα ξεκινάς από λάθος βάση. Αν κάνεις μάλιστα τον κόπο να δεις καλύτερα, θα δεις ότι γενικά δεν έχω κανέναν παίκτη -πλην του 19 χρονου που είναι μέτριος- με άμυνα εσωτερική ή εξωτερική κάτω από 6. Επίσης, βάση των εξωτερικών αμυνών που έχουν οι παίκτες μου δεν δικαιολογείται τόσο καλή ροή, όπως λες, θα πρέπει οι παίκτες του να έχουν 15+ πάσα πράγμα που είναι αδύνατον. Το πρόβλημα μου δεν είναι ότι έχασα, έχω χάσει από πολύ χειρότερες ομάδες. Το πρόβλημα μου είναι ότι οι παίκτες του έμοιαζαν σαν τον Μ. Τζόρνταν και τον Λ. Μπέρντ στα ντουζένια τους ενώ οι δικοί μου με συνταξιούχους. Επίσης, δεν είναι λογικό κόντρα στην καλύτερη άμυνα να υπάρχουν τέτοια ποσοστά.Όταν λέω κάτι, ξέρω πολύ καλά γιατί το λέω, μην αγχώνεσαι. Δεν πειράζει. Εδώ και καιρό με έχει κουράσει το παιχνίδι, δεν έχω την ίδια όρεξη με παλαιότερα. Το πολύ πολύ να πέσω πουλώντας τους παίκτες μου και να προπονώ απλά.

This Post:
00
294754.69 in reply to 294754.67
Date: 8/2/2018 3:00:17 AM
Fataoules
IV.20
Overall Posts Rated:
1111
Second Team:
Polemistes
Καλημέρα Chris79.
Με κάνεις τώρα να ψάξω πράγματα, να δω παιχνίδια, στατιστικά, κλπ, αν και τον τελευταίο καιρό δεν ασχολούμαι και πολύ, και λόγω κούρασης από το ΒΒ, αλλά κυρίως λόγω περιορισμένου χρόνου.
Παίζω έξι χρόνια το παιχνίδι. Θεωρώ πως κάποια πράγματα του συγκεκριμένου παιχνιδιού έχουν εξήγηση, αλλά υπάρχουν και παιχνίδια που δεν μπορείς να τα εξηγήσεις, όσο και αν το ψάξεις.

Ρίχνοντας μια πολύ γρήγορη ματιά, και στα "πεταχτά", γιατί για να έχεις ολοκληρωμένη άποψη πρέπει να παρακολουθείς τα πάντα, και δεν έχω τόσο χρόνο και διάθεση να το κάνω αυτό, θα πω δυο πραγματάκια που παρατήρησα για το συγκεκριμένο ματς.

Μην κοιτάς τον πίνακα αξιολόγησης. Εμένα δεν μου "λέει" και πολλά. Είναι μια συνολική εικόνα των ομάδων, δεν δίνει όμως τις νίκες η αξιολόγηση. Ορισμένα στατιστικά σαφώς και τα υπολογίζω. Αλλά δεν είναι το Α και το Ω.

Είδα πως ο PAOK4 παίζει με χαλαρή διάθεση, και έπαιξε στο μεταξύ σας παιχνίδι, με μεγαλύτερο ενθουσιασμό από εσένα, και ήταν και εντός έδρας, που έχει ένα θεωρητικά πλεονέκτημα από εσένα.

Ο PAOK4, είναι μια δυνατή ομάδα που έχει ισορροπημένο roster. Δεν έχει τρελούς μισθούς, αυτό όμως εμένα με προδιαθέτει στο να υποθέσω πως είναι ομάδα που δεν έχει πολλές βασικές "τρύπες" σε skills παικτών.
Η αλήθεια είναι πως δεν έχω "κατασκοπεύσει" καμία ομάδα την φετινή season. Οπότε μπορεί να γράφω και ανακρίβειες. Οποιοσδήποτε έχει αντίρρηση ή παρατήρηση σε αυτά που γράφω, σαφώς μπορεί και να με διορθώσει.

Παρ' όλο που έπαιξες με δυνατότερη διάθεση έχασες με αρκετούς πόντους. Για αυτό και έκπληξη μου προκάλεσε το 48/82 του PAOK4.
Όμως βλέπω πως ο PAOK4 είχε καλύτερη εσωτερική επίθεση, σε σχέση με την εσωτερική σου άμυνα, και έπαιξε και εσωτερικό σύστημα. Επίσης τα επιθετικά σου στατιστικά (OS, IS) είναι χαμηλότερα από τις άμυνες του PAOK.
Καλή ροή (Offensive FLow) και καλύτερο ριμπάουντ από εσένα. Πήρε σχεδόν 20 ριμπάουντ περισσότερα από εσένα, και του δόθηκαν και πολλές βολές. Έβαλε 22 πόντους από ελ. βολές, έναντι μόνο 5 δικές σου.

Πιστεύω λοιπόν, πως οι άμυνές σου δεν είναι τόσο υψηλές, και η επιλογή των συστημάτων σου (Inside Isolation & Inside Box and One) ήταν πολύ λάθος.

This Post:
00
294754.70 in reply to 294754.68
Date: 8/2/2018 3:14:03 AM
Fataoules
IV.20
Overall Posts Rated:
1111
Second Team:
Polemistes
Έμπειρος παίκτης είσαι epanastati79. Παίζεις 7 χρόνια το παιχνίδι και πολύ περισσότερο ενεργά τα προηγούμενα χρόνια.

Έχεις δίκιο, δεν υπάρχει "τρύπα" στον σέντερ σου, μπερδεύτηκα με παίκτη των Patras Lightning που τον έχουν βγάλει για πώληση.

Αλλά θα σου γράψω τα εξής:
Πρώτα από όλα, δεν ξεκίνησα την δική μου εξήγηση για το παιχνίδι σου, με την "τρύπα" στον σεντερ σου. Έγραψα άλλα πράγματα στην αρχή, όπως:
Πρώτα από όλα, Αφροδίτη Ζωγράφου, έπαιξες εκτός έδρας. Ένα το κρατούμενο.
Έπαιξες με διαφορά διάθεσης. Ο Αστέρας έπαιξε προφανώς Normal και εσύ Χαλαρά-Take it easy. Δεύτερο το κρατούμενο.
Τρίτο το κρατούμενο? Η πρόβλεψη που έπιασε ο Αστέρας. Προέβλεψε πως θα παιξεις εσωτερικά και έτσι και έγινε.

Όλα αυτά δίνουν ένα σημαντικό αβαντάζ στον Αστέρα.

Να προσθέσω βλέποντας τα στατιστικά πως η εξωτερική του επίθεση, είναι δυο μονάδες πιο πάνω από την εξωτερική σου άμυνα. Ενώ η δική σου εσωτερική επίθεση, είναι ίδια με την εσωτερική του άμυνα.
Υποθέτω πως αν δούμε τα skills των παικτών σας, θα είσαι ανώτερος από τον αντίπαλο, όμως, πιστεύω πως όπως έγραψα και πιο πριν, το εντός έδρας, η μεγαλύτερη διάθεση που έπαιξε και η πρόβλεψη που έπιασε, έκαναν τον Αστέρα νικητή στο παιχνίδι και του έδωσαν ώθηση σε όλα.

Να τελειώσω λέγοντας πως δεν αγχώνομαι καθόλου. Ίσα ίσα είμαι πολύ χαλαρός.
Καλό θα ήταν όμως να μην βλέπεις μονόπλευρα κάποια πράγματα, γιατί όπως σου έγραψα είσαι πιο έμπειρος μανατζερ και σε θυμάμαι σε διάφορα ποστ που έγραφες.

Θα συμφωνήσω μαζί σου, πως και εμένα με έχει κουράσει το παιχνίδι και δεν έχω και εγώ όπως και εσύ την ίδια όρεξη.

This Post:
00
294754.71 in reply to 294754.70
Date: 8/2/2018 3:35:22 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.7
Overall Posts Rated:
337337
Παραπάνω το παίζω, όχι μόνο 7. Κοντά στα 10 το παίζω, είχα άλλη ομάδα πιο πριν :). 35+ σεζόν συνολικά.

Advertisement