Καλημέρα παιδιά.Επειδή έτυχε να βρεθώ στον όμιλο σας ψάχνοντας κάποια στοιχεία του αντιπάλου μου στο κύπελλο Ag Dimitrios Ninja Turtles από τον οποίο και έχασα, και btw συγχαρητήρια και καλή συνέχεια να του ευχηθώ, είδα το συγκεκριμένο post. Να σας παραθέσω έναν αγώνα μου - παράδειγμα από τότε που ήμουν IV. Είναι η μοναδική φορά που μου έχει τύχει, αν και ασχολούμαι με το buzzer από τη σεζόν 10 ( Κάποια οργανωτικά λάθη, όντας αρχάριος τότε με έκαναν να διαγράψω την πρώτη ομάδα μου και στη σεζόν 16 να ξεκινήσω με τη Μεγάλη Βελανιδιά ) .
http://www.buzzerbeater.com/match/43563657/reportmatch.as...-Στο 3.20 του πρώτου δωδεκαλέπτου ο Σάκης Καριολόπουλος αποχωρεί τραυματίας έχοντας μόλις ένα επιθετικό ριμπάουντ.
-Στην αρχή του δεύτερου δωδεκαλέπτου ο Σάκης επανέρχεται από τον πάγκο!!!
-Τελειώνει το παιχνίδι με: 27 λεπτά, 5 - 7 Εν Πεδιάς, 2 Επιθετικά, 10 Ριμπάουντς, 10 Πόντους και μερικά ακόμα "ψιλά"!!!!!!!
Θέλετε ότι ισχύει βάση κανόνων του παιχνιδιού, ότι ο προπονητής που είχα όντος επηρέασε, ότι επειδή ήταν το τότε ντέρμπι έσφιξε τα δόντια και συνέχισε αφού είναι και παιδί από τα σπλάχνα της ομάδας, ότι με αγαπάει ο θεός, ότι σκάλωσε το Buzzer, ... ;;; Κανείς δεν ξέρει σίγουρα. Και εν κατακλείδι ο Σάκης που είναι μέχρι και σήμερα μαζί μου, δεν έκανε ξανά κάτι παρόμοιο με τότε ούτε και κανένας άλλος παίχτης μου φυσικά...