BuzzerBeater Forums

Türkiye - III.16 > 10. Sezon

10. Sezon

Set priority
Show messages by
This Post:
00
110437.61 in reply to 110437.60
Date: 11/1/2009 12:34:22 PM
Overall Posts Rated:
00
Nasil oldu da batidaki butun takimlar bukadar abardi anlamadim :) Wolfieyle gule oynaya 1 2 oluruz derken playofflara giremeyecegiz. Fc Trabzonspora karsi surpriz bir yenilgi aldik, kupada biraz fazla zorladik sansimizi istekliligimizi gereksiz harcadik son macta yersiz kastik maca bi ihtimal dedik ama gucumuz yetmedi evsahibi olmamiza ve cz cikmamiza ragmen. Artik tamamen lige odaklandik maglubiyete tahammulumuz yok. Yeni transfer sozkonusu degil salona ciddi bir yatirim yaptik gelecek sezon icin. Bundan sonra butun maclara tam kadro cikacagimiz icin mac kaybetmemeyi umuyoruz ancak uzun sureler ortamdan uzak kaldigim icin pek takip edemedim rakiplerimin durumlarini pek iyi bilmiyorum biz cikicaz oyunumuzu oyniycaz umarim kotu bi surprizle karsilasmadan 2. siraya kadar tirmaniriz. Sadece iki galibiyet fark var kapatilmiycak bir fark degil.

Playofflar icin konusucak olursak Batida yine Wolfieyle final oyniycaz gibi gorunuyor Dogudan gelecek takim ise Yesilyurt olucaktir tahminlerime gore kasasinda 4m ye yakin bir parasi vardir onu harcar da benim gordugum oyunkurucu eksigi var oraya iyi bir takviye yaparsa Bati takimlarinin finalde isi zor.

Bu sezon kupada ise ligimiz oldukca basariliydi herkesi tek tek tebrik ediyorum en kaliteli 3. liglerden birindeyiz degerini biliniz :)

Mutevazi kadromuzla buradan cikmamiz zor gorunuyor Allstar maclarinda da gordugumuz gibi tek bir yedek oyuncu sokabildik artik sayi ribaunt ve asist kralliginda da oyuncumuz bulunmuyor. Ben oyuncularimin kaliteli oldugunu dusunurken bu durumda olmamiz ligimizin kalitesini gosteriyor 2. liglere tas cikartacak cinsten gercekten kutluyorum herkesi buyuk ilerleme kaydetti bir cok takim.

Last edited by haumar at 11/1/2009 4:06:33 PM

From: wolfie

This Post:
00
110437.62 in reply to 110437.61
Date: 11/2/2009 12:17:53 PM
Overall Posts Rated:
00
Yorumlar çok güzel, katılmamak elde değil.

Batı'da final oynayabilir miyim, bilemiyorum. İnşallah oynarım, ama hedef gösterilmek hoşuma pek gitmedi acıkcası :))

Benimde zayıf oldugum kısımlar var takımımda, ancak ben uzun vadeye yaydim ve kendi oyuncumu kendim yetiştireceğim. Dolayısıyla, gerçek gücümü bundan 2-3 sezon sonra ancak görebileceksiniz, U-21 ve belki de A-Milli'ye sokacağım oyuncularla birlikte. Belki delilik bu ama hiç önemli değil, düşük fiyata bir adam alıp, zamanla onu geliştirmek, kalan parayla da salonu büyütmek uzun vadede sırtınızı sağlama dayamanızı sağlar.

Param cok yok ama dert de degil, çok şükür yuvarlanip gidiyoruz bu ligde :) 2. lige geçen sezon çıkabilmiş olmayı isterdim, bu sezon çıkarsam çok mu iyi olur ? Bence hiç iyi olmaz. O yüzden ligde bir sezon daha geçirebilirim. Hem bu arada, Yeşilyurt'tan da kurtulmuş oluruz =)) Yanliş anlaşılma olmasın, doğuda bile olsa, ortada duran ciddi bir potansiyel var, göz ardı edilmemesi gereken bir takım. Ve en büyük şampiyonluk adayı.

Kupada kesinlikle cok başarılı olduk. Son 32'ye 4-5 takım birden girdik, son 16 ya takım sokmayı başardık. Çeyrek finalin eşiğine kadar geldik anlayacağınız. Daha ne yapalim ? 3. ligden kalkıp kupayı alacak halimiz yok de mi :)

Sabırsızlıkla beklediğim konferans 2. maçlari bu C.tesi başlıyor. Herkesin gücünü göstermesi için ve PO öncesi doğru analizleri yapabilmek için son düzlük. İnanıyorum ki kıran kırana gececek bu maçlar. C.tesi günü thinkers ile yapacağım maç, fokurdayan kazanın içine beni de atabilir veya tam tersi kazanın sıcaklığından uzaklaştırır :)

Herkes için hayırlısını diliyorum.

From: exister
This Post:
00
110437.63 in reply to 110437.62
Date: 11/2/2009 5:05:18 PM
Overall Posts Rated:
2525
walla bende al-sat yapamıyorum.....alıp geliştirecem baba...wolfie gibi stat gelirlerine bakıyoruz....
iç oyuncu yatırımını yapmıştık,2 sezon daha geliştireceğiz...sonra dıs yatırımını yaparız...o zamana kadar onur gezmiş ve kadir sabancı bizi idare eder...:)...yani 2.lig bizim için henüz erken.....ama playoff mücadelesinin içinde olmak istiyoruz..tabiki..:D
wolfienin rövanş için bilendiği bu ortamda maçları iple çekiyorum...:D....tabii benimde bir yeşilyurt-wolfie finali beklediğimi söylemeliyim..finale karsıyaysa çz çıkmazsam namertim...yenemiyorum adamı yahu..

From: haumar

This Post:
00
110437.64 in reply to 110437.63
Date: 11/2/2009 6:58:52 PM
Overall Posts Rated:
00
Cz cikacaksan deplasmanda kazanmam cok zor ama son hafta macimiz playofflara isteklilik sakla bence sen :) 4. olur da wolfie'yi elersem ayip olur en az 3. olmam lazim umarim wolfie de hepinizi yener de kendi aranizdaki maclardan birini daha asagi alirsaniz benim 3. olmam kolay olucak belki 2. bile bitirebilirim. Ilk maclarda ve son trabzon macinda cok gereksiz maglubiyetler aldik kucumsedik biraz rakiplerimizi ama dersimizi aldik. Sutorlerimizi de iyi duruma geldi bu hafta itibariyle. 2. lig benim icin de cok erken bu sezon icin. Suanki kadromdan satacagim 3 4 kisa var yerine yeni gencler alip onlari yetistiricem o parayla da kaliteli 2 uzun almayi umuyorum daha 2 3 sezon buradayiz yani. Ben sadece playoff maclarindan biraz para kazanmak istiyorum Finale cikar da 2. mac evimde oynarsam iyi para kazanicam tek hedefim bu :)

This Post:
00
110437.65 in reply to 110437.64
Date: 11/3/2009 12:28:12 PM
Overall Posts Rated:
55
benim için de 2.ig bayağı erken emre feriyar ın gelişmesinine bağlı olarak 2-3 sezon sonra çıkabilirim.ancak...benim de final tahminim wolfie-yeşilyurt kim çıkar bilemeyeceğim ama zevkli bir lig geçiriyoruz heralde zevkli bir final izleriz.tabi tüm arkadaşlarımı da ligi güzelleştirip rekabeti arttırdıkları için de tebrik etmeliyim.

ben de sezon sonunda 1 tanes ağlam uzun alcam..şu anlık başka bi şey düşünmüom.drafttan adam gelirse satıp para kazanırsam vs.

iyi oyunlar..

This Post:
00
110437.66 in reply to 110437.63
Date: 11/4/2009 12:13:32 PM
Overall Posts Rated:
00
wolfienin rövanş için bilendiği bu ortamda maçları iple çekiyorum...:D....tabii benimde bir yeşilyurt-wolfie finali beklediğimi söylemeliyim..finale karsıyaysa çz çıkmazsam namertim...yenemiyorum adamı yahu..

Ilahi thinkers, ilk okudugumda bu paragrafa ne gülmüştüm yaa :)) Rövanş için bilenmek hafif kaçabilir :D Şaka yapiyorum, normal çıkacağım senin maça şimdiden söyliyim. Ekstra birşey yapmicam anlayacağın.

1. olursam, playoff'da saha avantajımı elime geçireceğim için mutluyum. Bunun için de imkanlarımı zorlayacağım. Haftaya peş peşe 2 kritik maçim olacak, thinkers ve hamza deniz. Ilk 4'deki yerlerimizin belirlenmesi için güzel maçlar bunlar =)

Yarın acaba kaç fark yiycem Schweppes Kinder'den :) Tahminleri alalim ? Ben diyorum +25

This Post:
00
110437.67 in reply to 110437.66
Date: 11/4/2009 1:29:46 PM
Overall Posts Rated:
102102
Kupadaki ilerleyişimiz acısı ligte çıkmaya başladı:) 3 tur ardarda çiğneme zamanı çıktıktan sonra ligte 3 maçlık yenilgi serisi geldi..Yüksek bir fiyata sattığımız şutörümüzünde yerini dolduramıyoruz, piyasa gerçekten çok uçuk..Takım lig sıralamasında da ciddi yara aldı ve almayada devam edicek gibi duruyor..Artık bundan sınraki hedefim rahat çıkarak kazanabildiğim kadar maç kazanıp antrenmanları tam olarak verebilmek..Transfer için acele etmeyeceğiz, okkalı bir kazık yemek istemiyoruz:) Yorucu batı maçları nihayet bitti ve önümüzdeki maç galibiyet alacağımızı düşünüyorum..

Batı tarafında can alıcı maçlar başlıyor artık..Wolfie'nin 1, thinkers'ın 2 olarak play-off yapacağını düşünüyorum..3. lük adayım şu an için buğrahan ciddi bir atağa kalktı:) 4. lük biletinide herşeye rağmen Finale Karşı Kaybedeceksin alır diye düşünüyorum..Düşük istekliliğine rağmen toparlanmaya başladı..Ama hiçbirşey belli olmaz tabiki yinede bunlar sadece benim fikirlerim:)

Wolfie-Schweppes maçına gelirsek Wolfie pek kasmaz Schweppes rahat turlar diyorum:)

This Post:
00
110437.68 in reply to 110437.67
Date: 11/7/2009 6:04:39 PM
Overall Posts Rated:
00
Evet, kaynayan kazanın ateşinden bir parça uzaklaştim ama ne kadar ? Cok az, sadece thinkers ile galibiyet farki 2 ye çıktı hepsi bu. Bugrahan ve hamzayla yapacağım maçlarda son derece kritik. Her an herşey olabilir, rakiplerim ciddi takımlar sonuçta. Bir ligde 5 tane kafaya oynayan takım olmaz ki :) Thinkers'in bana göre en iyi oyuncularının başinda gelen K. Sabanci'nin 2-14 gibi bir atış yüzdesiyle oynaması son derece acayipti.

Birşey dikkatimi cekti de, Doğu'da foruma sadece Yeşilyurt yazıyor, ne ilginç. Diğer kullanıcılar neden önemsemiyorlar acaba ? Bence forum işe renk katıyor.

From: exister

This Post:
00
110437.69 in reply to 110437.68
Date: 11/7/2009 6:48:17 PM
Overall Posts Rated:
2525
acı koydu..:)....tebrikler wolfie....artık kolay macları rahat olla alıp playoffun dısında kalmamaya calısıcaz..kadiride tokatladım soyunma odasında..:D

This Post:
00
110437.70 in reply to 110437.69
Date: 11/8/2009 2:04:02 AM
Overall Posts Rated:
55
evet ya çok ilginç bir sezon yaşıyoruz.5 takım böyle yarışamaz.benim amacım ilk önce finale karşı kaybedeceksin'i devirmek.çünkü o da iyi ilerlio ve beni zorlu bi maç beklio.maça normalle çıkacam

ben de wolfie'e katılıyorum diğer konferanstan kimse bir şey yazmıo(yeşilyurt hariç)eğer aktiflerse yazmalarını temenni ederim.oyunun zevki burdan artıyor.

This Post:
00
110437.71 in reply to 110437.69
Date: 11/8/2009 6:29:41 AM
Overall Posts Rated:
00
Estağf.. Sağol ama tebrik ettiğin için :)

Kadiri tokatlaman normal :)) Hak etti eleman :P Sen ki all-star maçinda döktür, en kritik maçta dağıt şaftı ! Olmaz o işler. Elleirne sağlık, bir tokat da benim adıma vuraydım :P

Advertisement