Yorumlar çok güzel, katılmamak elde değil.
Batı'da final oynayabilir miyim, bilemiyorum. İnşallah oynarım, ama hedef gösterilmek hoşuma pek gitmedi acıkcası :))
Benimde zayıf oldugum kısımlar var takımımda, ancak ben uzun vadeye yaydim ve kendi oyuncumu kendim yetiştireceğim. Dolayısıyla, gerçek gücümü bundan 2-3 sezon sonra ancak görebileceksiniz, U-21 ve belki de A-Milli'ye sokacağım oyuncularla birlikte. Belki delilik bu ama hiç önemli değil, düşük fiyata bir adam alıp, zamanla onu geliştirmek, kalan parayla da salonu büyütmek uzun vadede sırtınızı sağlama dayamanızı sağlar.
Param cok yok ama dert de degil, çok şükür yuvarlanip gidiyoruz bu ligde :) 2. lige geçen sezon çıkabilmiş olmayı isterdim, bu sezon çıkarsam çok mu iyi olur ? Bence hiç iyi olmaz. O yüzden ligde bir sezon daha geçirebilirim. Hem bu arada, Yeşilyurt'tan da kurtulmuş oluruz =)) Yanliş anlaşılma olmasın, doğuda bile olsa, ortada duran ciddi bir potansiyel var, göz ardı edilmemesi gereken bir takım. Ve en büyük şampiyonluk adayı.
Kupada kesinlikle cok başarılı olduk. Son 32'ye 4-5 takım birden girdik, son 16 ya takım sokmayı başardık. Çeyrek finalin eşiğine kadar geldik anlayacağınız. Daha ne yapalim ? 3. ligden kalkıp kupayı alacak halimiz yok de mi :)
Sabırsızlıkla beklediğim konferans 2. maçlari bu C.tesi başlıyor. Herkesin gücünü göstermesi için ve PO öncesi doğru analizleri yapabilmek için son düzlük. İnanıyorum ki kıran kırana gececek bu maçlar. C.tesi günü thinkers ile yapacağım maç, fokurdayan kazanın içine beni de atabilir veya tam tersi kazanın sıcaklığından uzaklaştırır :)
Herkes için hayırlısını diliyorum.