τυχαια επεσε το ματι μου σε μια οχι και τοσο παραδοσιακη δυναμη του παιχνιδιου απο την αποψη καταταξης τις μεγαλης εθνικης τηςη ομαδα του hong kong σε παγκοσμια καταταξη ειναι στην 16η θεση. δεν απεχουμε παραααα πολυ περιπου 25 θεσεις...ομως αν ριξετε μια ματια στην u21 θα καταλαβετε γιατι επιπεδο μιλαμε...ειναι η ομαδα που ονειρευομαστε να φτιαξουμεhttp://www.buzzerbeater.com/country/1045/nt/overview.aspxπολυ απλα γιατι εχει στην αποστολη της παικτες απο σουπερσταρ και πανω κατα κυριο λογο και μολις 2-3 αιωνια ταλεντα που πλαισιωνουν το υπολοιπο ροστερ...πως αυτη η χωρα να μην παει μπροστα σε θεματα μεγαλης εθνικης οταν γινεται τοσο καλη δουλεια στα χαμηλοτερα στρωματα...και μην μου πειτε οτι ειναι πολυ περισσοτεροι χρηστες και τετοια γιατι πολυ απλα εχω παρατηρησει οσο βρισκομαι στην θεση του προπονητη οτι πολυ λιγοι ειναι εκεινοι που προπονουν και προπονουν σωστα καποιους παικτες...δεν λεω ολοι να προπονειτε παικτες για εθνικη αλλα προς θεου διαβαστε μερικα φορουμ και θα βρειτε πολυ ευκολα τροπους καλης και ολοκληρωμενης προπονησης...ειμαστε προθυμοι να κανουμε την δουλεια τις διαχειρησης και να βοηθησουμε οσο τον δυνατον μπορουμε...αλλα μεχρι στιγμης οι χρηστες δεν μας βοηθαν καθολου και μιλαω για ελληνες χρηστες...οι ξενοι ειναι αλλου παπα ευαγγελιο...