BuzzerBeater Forums

Türkiye - TBL > 14. Sezon

14. Sezon

Set priority
Show messages by
This Post:
11
160019.60 in reply to 160019.59
Date: 10/16/2010 3:45:44 PM
Overall Posts Rated:
153153
evet hocam. parası o an için yetmediğinden bu oyuncuyu bana şiddetle öneren moutlinho'ya şükranlarımı sunuyorum. sayesinde hiç hesapta yokken bir anda şampiyonluk adayı oldum, sezon başında KKM oynama hedefiyle yola çıkmışken hem de.:)

Azerbaycan A Milli Takım Antrenörü - Azerbaijan NT Coach
This Post:
00
160019.65 in reply to 160019.1
Date: 10/18/2010 4:21:33 AM
Overall Posts Rated:
1515
4.maçların tahminleri:

SİMYASPOR-- MuGiWaRaIcHiMi(%65)//isteksiz ve formsuz takımım mir'siz mugi karsısında vargücüyle oynasa da tutunamaz

BC Dingo -- Uludağ Wolfs(%55)///uludağ uzun zamandır takip ettiğim ok'u bünyesine kattı,bence bu maçta sürpriz yapacak

DeU CarnivorS -- KANaryagucu(%55)///batının en zevkli macı olacak gibi gözüküyor,kanarya'dan da sürpriz bekliyorum

HucJiaB(%70) -- Schweppes Kinder//mutlu hoca bu maca yüklenmez,hucjiab cok zorlanmadan alır

RealMaden-SK -- xXLoneStarStateXx(%85)// cagrı'nın toparlanma macı,alper hoca şu aralar karar aşamasında gibi

Bagkur Idmanyurdu -- Layhar TV(%55)/// doğunun en zevkli macı olmaya aday..layhar çıkışa geçmek isteyecektir

kırkısrak eagles(%51) -- indiana pacerizers///kırkısrak tecrübeli kadrosuyla macı alabilir,isteklilik farkı sonuca etki eder

FlareX UnieX(%75) --SchweyeSchweye MiyaMiya//ligin flaş ekibi flarex deplasmanda olsa da zorlanmayacaktır

This Post:
11
160019.66 in reply to 160019.65
Date: 10/18/2010 5:03:09 AM
Overall Posts Rated:
153153
SİMYASPOR -- MuGiWaRaIcHiMi = İgor'suz SİMYASPOR, Mir'siz Mugi'ye karşı. tartıya vurduğumuzda Mugi'nin kaybı daha fazla ama yine de evsahibi avantajıyla %65 MuGiWaRaIcHiMi .

BC Dingo -- Uludağ Wolfs = BEİ maçı nedeniyle RO çıkacak olan BC Dingo gene de bu maçın favorisi bence. %55 BC Dingo.

DeU CarnivorS -- KANaryagucu = intikam, soğuk yenen bir yemektir.:) DeU geçen sezonki play-off maçının intikamını almak isteyeceğinden KANaryagucu için çok zor maç olacak. %65 DeU.

HucJiaB -- Schweppes Kinder = Schweppes Kinder için hedef maçlardan biri olmadığından ibre HucJiaB'a dönüyor. elbette kolay olmayacak HucJiaB için ama %65 HucJiaB.

RealMaden-SK -- xXLoneStarStateXx = %85 xXLoneStarStateXx.

Bagkur Idmanyurdu -- Layhar TV = bu maçı alırsam zaten play-off yolunda büyük bir engeli aşmış olurum ama Fois'e rağmen avantaj az da olsa Layhar'da. çok çekişmeli ve zevkli bir maç izleyeceğimizi düşünüyorum ben de. %55 Layhar.

kırkısrak eagles -- indiana pacerizers = indiana pacerizers bu sezon çok doğru stratejilerle iyi gidiyor. kendi evindeki bu maçta da favori. %55 indiana pacerizers.

FlareX UnieX %75 --SchweyeSchweye MiyaMiya = FlareX UnieX'in gerçekten çok kaliteli bir kadrosu var. geçen hafta indiana pacerizers'e karşı çok şanssız bir yenilgi aldılar. bu hafta bunu telafi edeceklerdir. %75 FlareX UnieX.

Azerbaycan A Milli Takım Antrenörü - Azerbaijan NT Coach
This Post:
00
160019.68 in reply to 160019.67
Date: 10/18/2010 8:47:15 AM
Overall Posts Rated:
6565
SİMYASPOR -- MuGiWaRaIcHiMi: mugının evde bu macı kaybetme ıhtımalı dusuk. yuzde 70 mugı.

BC Dingo -- Uludağ Wolfs: uludag bırıken ısteklılıgını kullanabılır ama ıbre dıngodan yana. yuzde 55 dıngo.

DeU CarnivorS -- KANaryagucu: ev sahıbı avantajının konusacagını dusunuyorum, yuzde 60 kanarya.

HucJiaB -- Schweppes Kinder: artık toparlanmaya baslayan sweps bu macı da zorlayacaktır ısteklılık anlamında. ben yıne ev sahıbı alır dıyorum, yuzde 60 sweps.

RealMaden-SK -- xXLoneStarStateXx: bu kadroyla bu kadar. yuzde 95 lonestar.

Bagkur Idmanyurdu -- Layhar TV: tek zayıf yonu dıs sut olan bagkur normal cıktıgı takdırde kazanır gıbı gelıyor. yuzde 60 bagkur.

kırkısrak eagles -- indiana pacerizers: takımın faul sorunu devam ederse kazanmam cok zor, uc macta uc tane 6 faul lımıtı doldurduk. dar kadro yuzunden buyuk bı sıkıntı yaratıyor bu. yuzde 55 ındıana.

FlareX UnieX --SchweyeSchweye MiyaMiya: flarex de cz yemezse galıbıyetle doner gıbı, yuzde 65.

This Post:
00
160019.69 in reply to 160019.68
Date: 10/18/2010 1:09:33 PM
Overall Posts Rated:
9797
SİMYASPOR -- MuGiWaRaIcHiMi: %60 ev sahibi alır

BC Dingo -- Uludağ Wolfs: uludağın toparlanma maçı olur %55 uludağ

DeU CarnivorS -- KANaryagucu:%60 ev sahibi

HucJiaB -- Schweppes Kinder: rainbow hocam saha avantajını bu sezon sağlamdan tutucak gibi görünüyor %60 hucjiab

RealMaden-SK -- xXLoneStarStateXx: bazı fikirlerim değiştikden sonra tüm maçlarımda favori görüyorum kendimi..

Bagkur Idmanyurdu -- Layhar TV: layhar sahasında üstün %60 layhar

kırkısrak eagles -- indiana pacerizers: erenin ne yapıp edip alıcağını düşünüyorum. rakibi 5 kişi tamamlayamaz :)

FlareX UnieX --SchweyeSchweye MiyaMiya: flarex alır %60

This Post:
00
160019.70 in reply to 160019.66
Date: 10/18/2010 3:04:42 PM
FlareX UnieX
II.2
Overall Posts Rated:
7979
Second Team:
DarklyDreaM
SİMYASPOR -- MuGiWaRaIcHiMi: İki takım için de eksikliklerden dolayı zor ve kritik bir maç.. %55 MuGiWaRaIcHiMi

BC Dingo -- Uludağ Wolfs: BC Dingo'nun ve oyuncularının aklı BEİ maçındadır zannedersem.. %60 Uludağ Wolfs

DeU CarnivorS -- KANaryagucu: %60 DeU CarnivorS

HucJiaB -- Schweppes Kinder: Schweppes Kinder bu maç sonunda fikstürün zor bir kısmını geride bırakacak ve kendisi açısından daha önemli maçlara çıkacağından dolayı, %70 HucJiaB

RealMaden-SK -- xXLoneStarStateXx: Çok birşey yazmaya gerek yok.. %90 xXLoneStarStateXx

Bagkur Idmanyurdu -- Layhar : Ligin en iyi iç takımlarından ikisinin kapışmasında dışarıdan daha etkili olan kazanacaktır.. Bu yüzden süpriz olarak, %51 Layhar

kırkısrak eagles -- indiana pacerizers: Leó Sógor'un her maç 45+ atma potansiyelinin olması bile bir takım için çok büyük güven duygusu.. Ancak yine de, %55 kırkısrak eagles

FlareX UnieX -- SchweyeSchweye MiyaMiya: Her maç ayrı ve yeni bir deneyim kazanan Flarex için yine zor olacak bir maç olsa da.. %53 FlareX UnieX

Advertisement