Takole..glede na to,da sem v letošnji sezoni obupal v teku za naslov,bom pokazal peterko.
1.
Met iz skoka: dober Razdalja meta: izjemen
Zunanja obr.: čudovit Vodenje žoge: osupljiv
Prodiranje: izstopajoč Podajanje: silen
Met pod košem: zadovoljiv Obr. pod košem: sprejemljiv
Skok: sprejemljiv Blokade: sprejemljiv
Vzdržljivost: nezadosten Prosti meti: nezadosten
Izkušenost: nezadosten
2.
Met iz skoka: odličen Razdalja meta: odličen
Zunanja obr.: silen Vodenje žoge: izstopajoč
Prodiranje: izstopajoč Podajanje: osupljiv
Met pod košem: zadovoljiv Obr. pod košem: dober
Skok: povprečen Blokade: zadovoljiv
Vzdržljivost: nezadosten Prosti meti: slab
Izkušenost: slab
3.
Met iz skoka: nadnaraven Razdalja meta: sijajen
Zunanja obr.: strahovit Vodenje žoge: strahovit
Prodiranje: veličasten Podajanje: dober
Met pod košem: obupen Obr. pod košem: nezadosten
Skok: zadovoljiv Blokade: slab
Vzdržljivost: zadovoljiv Prosti meti: izjemen
Izkušenost: dober
4.
Met iz skoka: čudovit Razdalja meta: zadovoljiv
Zunanja obr.: povprečen Vodenje žoge: povprečen
Prodiranje: grozljiv Podajanje: sprejemljiv
Met pod košem: osupljiv Obr. pod košem: osupljiv
Skok: sijajen Blokade: slab
Vzdržljivost: slab Prosti meti: zadovoljiv
Izkušenost: dober
5.
Met iz skoka: dober Razdalja meta: obupen
Zunanja obr.: zadovoljiv Vodenje žoge: nezadosten
Prodiranje: zadovoljiv Podajanje: sprejemljiv
Met pod košem: sijajen Obr. pod košem: čudovit
Skok: silen Blokade: sprejemljiv
Vzdržljivost: grozljiv Prosti meti: odličen
Izkušenost: odličen
Pa,gremo po pozicijah
Igralec št.1
Z njim sem poploma zadovoljen,kadar igram kakšno notranjo taktiko.Ne meče veliko,podaja,kakšen uspešen met pod košem.
Kadar pa igram kakšno zunajno taktiko,pa ne preveč.Kar naenkrat se spozabi,da ima slab met in začne vpreveč metati namesto,da bi podajal.
št.2
Tudi z njim sem zadovoljen....skoraj identičen oipis,kot pri zgornjem igralcu(št 1)
št. 3
Ob pogledu nanj mu nimamo kaj očitati(seveda bi si želel boljše notranje skile).Vsakdo bi si želel takšnega igralca,vendar vleče 130k plače.V igri ne pokaže pol toliko,kolikor je vreden oz. na njegove skile.Ima vse -obrambo,vodenje,prodiranje,met..uglavnem,ni da ni...
Pri notranjih taktikah:ima veliko prodorov,ki so žal v večini neuspešni
Pri zunajnih taktikah:proti slabi obrambi lepo zadeva tudi preko obrambnih igralcih,proti malo boljši obrambi pa je izgubljen...najbolj zanimivo je to,da zgreši tudi,kadar je neoviran....tega si ne znam razložiti
št.4
Vedno pade v oči njegov met z skoka 14!!!(še en razlog več,za kakšno zunajno taktiko,a ne?)Kljub prodiranju-grozljiv dosti meče,kadar igram notranje taktikte(drugi strelec ekipe) Ob igranju kakšne zunajne taktike,pa ga sploh ni,kot,da ga ni na igrišču(tu pride prodiranje do izraza...morda se mi samo dozdeva,drugače si tega ne znam razložiti)
št.5
Met z skoka 8(dober),solidno za centra(sedaj pa me sploh več,ne razumeš zakaj ne igram kakšno zunajno taktiko^^)Zanj lahko zatrdim,podobno,kot pri zgornjem igralcu(št. 4).Dodal bi,da sicer več meče pri zunajnih taktikah,kot št. 4,vendar so meti bolj neuspešni.
Tako,manjša spoved...nimam kaj več za izgubiti,ekipa je stara nič vredna,nimam denarja,sem v minuzu..še naslednjo sezono vztrajam,potem grem pa v razprodajo.
l.p.
P,S-sem odprt za vsakaršna mnenja...