1 Ja mam poglądy wolnościowe i nie podoba mi się po prostu jak ktoś wciska ryj w nie swoje sprawy.
Niech sie biją i pozabijają i wszystko w zgodzie z prawem, najlepiej jak się nikt w to nie będzie wtrącał. Ciekawe teorie snujesz. :)
Jeszcze napisz że naziści też się bili z kim chcieli i niepotrzebnie się ludzie wtrącali.
To nie są moje teorie poczytaj trochę Rothbarda, Hoppe czy Friedmana. Jak się na to umówili to będziesz im zabraniał?
Naziści się bili z kim chcieli ale ci przeciwnicy się na żadne działania wojenne nie zgadzali, mam dokładniej tłumaczyć czy już czujesz różnicę?
2 Skoro jest to TVNowski to ciężko uznać to za rzetelne, no chyba że to było robione na początku istnienia TVNu ale wydaje mi się, że stosunkowo niedawno to widziałem. Jak się wyżynają to ich sprawa, są dorośli wiedzą co robią, jeśli nie atakują postronnych osób to ciężko jest ich potępiać...
Tak media niemieckie kształtują inny światopogląd, zaraz każdy napiszesz, że jakieś media mają właściciela, Prezesa i kształtują czyjś światopogląd.
Polecam obejrzenie tego programu, który i tak nie pokazuje pełni problemu.
Nie przeglądam niemieckich mediów to nie wiem a struktura właścicielska to jest najważniejsza rzecz jaka wpływa na przekazywane informacje, nawet sposób ich podania.
Last edited by Lukasevic at 12/12/2011 4:38:19 PM