Választhattam, hogy melyiket próbálom meg. Az NYKK elleni mots, utána ellened laza, és Bereny ellen bármi, és ahogy akkor lehetett kalkulálni, az biztos bentmaradásnak tűnt. Másik eshetőség az volt, hogy NYKK mindegy, ellened max egy normál, aztán Bereny ellen megint valami. Azért választottam az elsőt, mert akkor elveszek az NYKK-tól egy győzelmet, és ha elszúrom, még a maradék három meccsen vissza lehetett tolni a csapatszellemet, hogy az osztályozón megmaradjon az esély. A csapatszellem a másik módszerrel is meglett volna, csak az elsővel a bentmaradás biztosítva lett volna, nekem pedig az volt fontos egyelőre.
Persze a legrosszabb forgatókönyv jött be, egy utolsó másodperces kosárral elment a laza-mots meccs, pedig gyakorlatilag végig vezettem. Ráadásul az élmezőny már nem erőlködött a végén, ezért volt idegenbeli győzelme Patainak és az NYKK-nak is.
Ellened azért nem normáloztam mert így, hogy alacsony volt a csapatszellemem, nem tűnt tutinak, és főleg azért nem, mert akkor nem nőtt volna vissza a bajnokság végére (főleg akkor lett volna gáz, ha elveszítem normállal). Annyira egyébként nem lett kicsi a különbség, hogy így utólag azt tudjam mondani, ha normálozok, akkor meglett volna. A meglett volna normállal az a Siracuse-féle meccs, na az meglett volna. Az ellened lévő nem biztos.
Edit: Ja, és sérült a kezdő DH-m, tehát még egy esetleges sérülés, és akkor szerintem már nem lett volna különösebb esélyem az osztályozón. Ez is lényeges indok volt. Ha nincs a sérülés, akkor talán elkezdek matekozni, de így, hogy nem volt cserelehetőség, még az is valószínű volt, hogy a kinti emberek formája vissza fog esni. Ráadásul nem adhattam fel meccset, hogy az abszolút cserék játszanak, mert az akkor egy 60-70 pontos zakó, és agyő gólarány. Szóval elég nehéz szülés volt.
Edit2: Warson motsolása a végén szerintem borítékolható volt, nem értem, hogy Ojsamson miért vette lazára, ha azt hozza, akkor tuti bentmaradás neki is.
Last edited by kaygee at 7/10/2011 6:09:24 AM