ΥΓ: Στέλιο!!!Ο Κοτίδης λέει ότι ο επιμένων νικά!!!Θα το σηκώσεις κάποια στιγμή το κύπελλο!!!!!!!! [
]
Πριν ανεβώ στην Α1, κάθε άνοδος που πετύχαινα ήταν και η παρθενική μου. Εϊχα ταπεινότητα και υπομονή. Μετά το πρωτάθλημα που πήρα όμως και τα δύο δεν είναι στο ίδιο επίπεδο. Επίσης δεν χορταίνεις με ένα πρωτάθλημα. Από όταν έκλεισα τον προηγούμενο κύκλο μέχρι τώρα, έχουν περάσει αρκετές σεζόν και επί της ουσίας δεν έχω καταφέρει κάτι. Και οι παίκτες μου ηλικιακά είναι πάλι για ανανέωση. Πριν 2 σεζόν λοιπόν έφτασα ημιτελικό κυπέλλου και ηττήθηκα για 2 πόντους ενώ είχα τραυματισμό βασικού στο 3ο λεπτό του αγώνα. Θα είχα παίξει έναν τελικό βρε αδελφέ έστω. Φέτος δεν τα πήγα το ίδιο καλά, αστόχησα στο μάντεμα, αλλά ήμουν μια ανάσα πάλι από την 4άδα.
Ευχαριστώ για την στήριξη, ειλικρινά!!!
Γενικά μου αρέσει που καταφέρνεις να κάνεις όλα τα ματς,άσχετα με την έκβαση ντέρμπυ!!Πρέπει να έχεις ευχαριστηθεί πιο πολλά ματς από όλους τους χρήστες του buzzer!!! [
]
Άμα είχα καλύτερες αντοχές, μπορεί να κέρδιζα περισσότερα. χαχαχαχαχα
Μου έχουν βγει πάρα πολλά ντέρμπι πραγματικά. Αφού δεν μπορώ να πιάσω μάντεμα....χαχαχχααχα
Πρέπει να αρχίσω να τα νικάω πάντως. Οι ήττες την ρίχνουν την αυτοπεποίηθηση, κακά τα ψέματα.