Казах, че давам 4 сезона освен ако няма някакви фрапантни като тактика изявления, а ти още така започваш и въпреки това, както виждаш не съм писла нищо в темата. Това, което направих е да споделя разочарованието си, а ти явно още не си ги асимилирал нещата и точно какво имам предивд, но това си е изцяло твой проблем.
Относно играчите, с които разполагаме в момента, имам бегла представа и както вече казах с такава стартова петица не сме разполагали от много-много време, попитай скаута си, както и предишния селекционер, ако не си запознат.
По отношение на моите успехи и съответно неуспехи:
1. Аз никога не съм твърдял така както вие с Nik0 и direct правите, че много разбирам от играта.
2. Имам 2 играчи, от които 1я беше най-добрия играч в нашия U21 при положение, че за 3 сезона тренировки имаше претърпяни 4 седмици контузии (което предполагам знае как се отразява), а другия беше част от U21 на Испания, които тогава играха финал на ЕП. Когато ти, мой човек, вкараш играч в национален отбор на Испания, пък било то и U21, ела и ми се обади.
3. Този отбор е нa 7 сезона, технически е невъзможно да имам играч в НО, който да съм тренирал от 18 годишен и при положение, че съм тренирал играчи за U21.
4. Относно титлата и Купата, дай ми възможност отбора ми да стане на 17 сезона и пак ми го задай този въпрос.
Сега нека поговорим малко за теб:
1. Не знам ти какъв или какви играчи си създал за НО, но при положение, че нивото на националния ни отбор не е много високо, не мисля че е чак толкова похвално (пък и все пак знаем кой е бил негов селекционер през това време).
2. След 17 сезона в играта нямаш нито Купа нито титла, а в БГ конкуренцията не е много голяма.
Аз съм геврек, ти си кравай. Продължавай в същия дух!

До Nik0, аз съм забавен и това е хубаво, а и това е целта - да се забавлявам мен и другите чрез вас. Ти обаче си смешен, а това вече е малко по-различно.