Ξες τι επαθα? επειδη τους εχω λιγο καιρο στην ομαδα μου μπερδεψα τον μανγκαλχαες με τον μαργκαλεφ. Εχουν και παρομοια ονοματα και απο κεκτημενη ταχυτητα εβαλα τον εναν βασικο λανθασμενα και τον ιδιο αλλαγη :P
Μαλιστα την κανονικη διαθεση την εβαλα επειδη πουληθηκε η αλλαγη στους ψηλους χθες και φοβηθηκα οτι αν εκαναν φαουλ οι ψηλοι θα εχανα σιγουρα το ματσακι. Τελικα καλα που εβαλα κανονικη και εσυ χαλαρη γιατι με τετοια μα@@κια δεν ημουν για να κερδισω. Φαινονται και τα σκιλ του μαγκαλχαες και ντρεπομαι που επαιξε βασικος σε κινηση και γενικα βασικος στην Α1 :P
Ναι!Έτσι εξηγείται!Αρχίζουν και οι 2 από Mag.
Και εγώ άλλαξα εντελώς στήσιμο μετά την πώληση!Δυστυχώς δεν άλλαξα διάθεση!
Πάντως ο Μαγκαλάες ξεσκίστηκε!!Και τα jump shoot έβαλε απέναντι σε 17-19 άμυνες (6/11),αλλά το χειρότερο ήταν οι άμυνες και τα ριμπ. Έπαιξε 42 λεπτά και κυρίως μάρκαρε ως άσσος στο 3!Με 4 ID,5 SB και 6 rib,ο Κριζίεφ είχε 6/17!Και πήρε μόνο ένα επιθετικό,ενώ ο δικός σου πήρε 2!Γενικά μπορούσε να πάει το ματς στο διπλό από αυτό το λάθος σου!
Πάντως το καλο για σένα είναι ότι κατάφερες να νικήσεις χωρίς τον ίσως καλύτερο σου παίχτη!Φέτος θα τερματίσεις σίγουρα στο 1-2!Ειδικά αν δεν ενισχυθεί γρήγορα ο Θεός,έχεις πολλές πιθανότητες για 1ος!
Ρε συ επειδη γενικα δεν πολυ παρακολουθω ουτε Ολυμπιακο ουτε Παναθηναικο πολυ μεσα στην σεζον, ειχα την εντυπωση ομως οτι ο Ραντουλιτσα επαιζε 30+ λεπτα βασικος ολη την χρονια κανω λαθος?
Αν οντως ηταν βασικος πως καταφερε να φτασει σε σημειο να μην μπαινει καθολου... Εκανε κατι εξωαγωνιστικο??
Όχι!Απλά δεν άρεσε του Πεδουλάκη,γιατί είναι μεγάλη τρύπα στην άμυνα!Δίκιο είχε,αλλά τον ξενέρωσε τελείως!Εγώ πάντως χάρηκα που δεν έπαιξε,εμείς είχαμε μόνο ένα σοβαρό σέντερ και αν τον φόρτωνε με φάουλ θα είχαμε θέμα!
Από την άλλη όποτε μπήκε,η διαφορά άνοιξε υπέρ μας!
Ο Ραντούλιτσα έχει 18 IS,αλλά 10 ID και 2 ΟD!!Με τέτοιες τρύπες δεν στέκεται στην σύγχρονη καλαθόσφαιρα λέει ο Κοτίδης!!!! :-)