Sağol hocam.
Gönül elbet öyle bir başarıya ulaşmak ister ama zor.
Şu enflasyon tüm planları bozdu. Barış'ı yedekleyecek bir uzun forvet alayım derken ona denk bir yedek uzunu ancak alabildim. Keza BEİ seviyesinde bir 2 numara almak istedim ama sonunda bir oyun kurucuya razı oldum.
Bir de kadronun 2 önemli sıkıntısı var. İlki Long Rongzhong'u satabilecek zamanım olsa ondan gelecek para ve eldeki az miktar ile kısa pozisyonları yedekleyebilecek bir oyuncu daha alabilirdim. 2 yedek uzundansa 2 yedek kısa daha doğru bir kadro yapılanması olurdu. Diğer önemli sorun ise oyuncuların çoğunun kondisyon ve serbest atış özellikleri maalesef düşük. Zaten lig ortalamalarında dahi serbest atış yüzdem epeyce gerilerde kalırken BEİ'de daha büyük bir sıkıntıya dönüşecek bu.
Rakiplere bakıldığında aslında geçen sezona kıyasla genel olarak makul seviyedeler. Bahsettiğin Hosten BK hariç, eğer son birkaç günde ciddi bir atak gelmezse diğer rakiplerle en kötü ihtimal başabaş geçecek maçlar çıkartabilirim. Ama bu sezonun olayı da o Danimarkalı takım işte. Çok çok güçlü bir takım, olağan şartlar altında yenebilme ihtimalim neredeyse yok.
Kupa olmasa da finale gelebilsek o da yeter bana, çünkü hemen her sezon illa ki böyle para babası bir takım çıkıyor ve diğerlerinin yoluna taş koyuyor. Onların olmadığı sezonlarda ise genelde oyunun inceliklerine gerçekten vakıf olabilmiş menajerler kupayı götürüyor. Ben ne para babası grubuna ne de diğer gruba girebildiğim için finale çıkmak ihtimaller içindeki en büyük başarım olur.
Umarım sakatlık falan olmaz da şu takımı tam kadro doyasıya izleme imkanı olur. Hakkımızda hayırlısı artık.
Last edited by GM-incow sk at 3/21/2015 4:37:19 PM