καλησπερα και απο μενα ειναι αληθεια οτι δεν ασχολουμαι οπως παλιοτερα με το παιχνιδι και απεχω απο το φορουμ αλλα να ειστε σιγουροι οτι τα διαβαζω τα μηνυματα σας .
καταρχας μιας και περασαν 4 αγωνιστικες και χωρις να εχω σαφη εικονα τον ομαδα ουτε σκαουτιγκ κανω ουτε τις μεταγραφες κοιταω και γενικα η ομαδα ειναι σε μια κατασταση default να πω τον φιλο μου τον λαμιωτη αυτον τον παλικαρο οτι εισαι μεγαλο πουλεν για τον εξεις και μονο λογο : ΕΙΣΑΙ ΣΚΥΛΟΣ !!!!!
χαχα τι θελω να πω ....καλα ρε συ εισαι ποσες σεζον και 3 κατηγορια δεν τρελαινεσαι απο οτι φαινεται δεν παρατας το παιχνιδι εισαι μερμυγκας και μαζευεις φραγκα και ερχεσαι φιλος και σκας δεν ξερω και εγω ποσα μυρια και κανεις ομαδα τουμπανο !!!!
ειχες δηλωση οτι σκοπος σου ειναι να μεινεις στην κατηγορια...απο τι καταλαβαινεις και εσυ μαλλον πρεπει να αλλαξεις το προγραμμα σου

ειναι απλο απο την δικια μας την πλευρα ειλικρινα στο λεω και μπορουν να στο επιβεβαιωσουν και τα αλλα παιδια εισζαι μονο εσυ και ο φιλος τακης ...
και απο οτι ειδες τον κερδισες σημερα ....οποτε αλλαξε πλανα ...
ενα αλλο γεγονος ειναι οτι ο αρης που ηρθε απο την Α1 μαλλον το παλικαρι δεν θελει να ασχοληθει ..( ξενερωσε με τους βλακες απο πανω μαλλον και μπουχτισε ) οποτε οποιος εχει λιγα φραγκακια στην ακρη ας τα ριξει απο τους μπλε (ρινο και τακη με ακους ) ειναι τεραστια ευκαιρια φετος μαγκες να παλεψετε για την ανοδο ...φυσικα στους μπλε πεφτει ξυλο για την παραμονη και εμεις τρωμε πασατεμπο στους κοκκινους .!!!!!
ΥΓ: Τακη οσο αφορα το παιχνιδι εισαι παλιος χρηστης και δεν πρεπει να ρωτας γιατι εχασες τα ratings δεν ειναι παντα αντικειμενικος κριτης και το ξερεις .
μπορει να ειναι τα ριμπαουντ μπορει να ειναι η διαθεση μπορει να ειναι το φεγγαρι ...αλλα ενα αλλο γεγονος που δεν το παρατηρησε κανεις ειναι και το boost που εχει ο λαμιωτης λογου ανοδο και αυτο να ξερεις ισχυει και σε μαγαλο ποσοστο ...
καλο βραδακι
φιλια στα δοντια μαγκες !!!!