BuzzerBeater Forums

Hellas - II.1 > σεζόν 30

σεζόν 30

Set priority
Show messages by
This Post:
00
266268.58 in reply to 266268.57
Date: 2/2/2015 1:22:52 AM
Fataoules
IV.20
Overall Posts Rated:
1111
Second Team:
Polemistes
Και εγώ πιστεύω σε 10αρι ρόστερ για συμμετοχή και στο Κύπελλο.
8 παίκτες είναι οριακό, αν υπολογίσουμε και το θέμα των τραυματισμών.

Πιστεύω πως 8 παικτάκια ισάξια περίπου και κανά 2 πιο καλούς, πως είναι το ιδανικό.

Για τον παίκτη αυτόν θα σχολιάσω δυο πράγματα.
Είναι απαράδεκτος (πλάκα κάνω), αυτό το skill στις βολές είναι χάλια, δεν θα τον έπαιρνα με τίποτα.
Βλέπω επίσης πως υπάρχει φοβερός ανταγωνισμός στην αγορά του, με 3 bid από τον ίδιο Κινέζο. Και μόνο 10.000.000 ? Τσάμπα, ευκαιρία.

Ερώτηση: Μήπως έχει ανέβει υπερβολικά το κόστος αγοράς παικτών. Το λιγότερο για έναν καλό παίκτη θέλεις 1.000.000
Επίσης, βλέπω πως οι ομάδες του ομίλου μας έχουν ανεβάσει πολύ ψηλά το κοντέρ, έχουν πάρει παίκτες και οι συνολικοί μισθοί των παικτών έχουν πάει στα ύψη. Δεν μας βλέπω καλά....

Last edited by EGM-Nickleon at 2/2/2015 11:13:36 AM

This Post:
00
266268.59 in reply to 266268.58
Date: 2/2/2015 5:41:38 AM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
833833
Second Team:
Avengers B.C.
Ειναι γεγονος οτι οι παικτες εχουν γινει πανακριβοι και αυτο οφειλεται σε πολλους παραγοντες.

This Post:
22
266268.60 in reply to 266268.59
Date: 2/2/2015 4:15:23 PM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
833833
Second Team:
Avengers B.C.
Kαι ναι εχουμε προγνωστικα!!!

ΚΤΠ (7)- Καπιταλ (2)
Ο νεοφωτιστος κτπ φιλοξενειται απο την εκπληξη του ομιλου μεχρι στιγμης καπιταλ ο οποιος αηττητος φιγουραρει στην 2η θεση. Εχει την εδρα και θεωρω οτι το ματς θα παει σε αυτον ειτε δυσκολα ειτε ευκολα.

Αρης (8)- Ραινο (1)
Ευκολος ασσος χωρις συζητηση

Σιμωνιδης (5) - Φαντασματα (4)
Μεγαλο παιχνιδι αναμενεται με 2 πολυ ικανες ομαδες. Τα φαντασματα επελεξαν να προπονησουν στο προηγουμενο παιχνιδι αρα εδω θα κατεβουν κανονικα. Ο Σιμωνιδης απο την αλλη πηρε τον αντικαταστατη του τραυματια ψηλου του κι ετσι θα εχουμε ντερμπι. Οριακα θα διαλεξω την εδρα.

Λοκρος (6)- Μετεωρα (3)
Σε ενα remake του κυπελλου αλλα αυτη τη φορα σε αλλη εδρα. Η ομαδα μας εξακολουθει να παιζει αδυναμη στην φροντλαιν με τον τραυματισμο που εχει. Ο λοκρος απο την αλλη ακομα ψαχνεται.Αυτη την εβδομαδα ομως εχει σε βελτιωμενη κατασταση το μεταγραφικο του αποκτημα και θα δουμε ενα διαφορετικο παιχνιδι απο αυτο του κυπελλου. Ντερμπι αναμενεται και προτιμω να μην προβλεψω τελικο νικητη.

Τρικαλα (8)- Πανθεσσαλονικιος (5)
Τα τρικαλα φετος δειχνουν πολυ μουδιασμενα και μπερδεμενα. Ουτε ομως ο Πανθεσσαλονικιος δειχνει κατι ιδαιτερο παρολα αυτα εχει την εδρα και πιστευω πως θα παρει την αυριανη νικη

Ιονικος (2)- Ολυμπιακος (1)
Το απολυτο παιχνιδι αναμεσα στους 2 πρτωοπορους του κοκκινου ομιλου. Τεραστια μπατζετ πολυ δυνατες ομαδες και ολα θα κριθουν στις επιλογες των μ,ανατζερ. Θα παω με την εδρα.

Φαταουλες (6)- Χανιμπαλ (7)
Οι 2 ομαδες που οπως φαινεται θα παλεψουν για την 6 θεση στο φετινο πρωταθλημα. Ισως ομως οι φαταουλες στο μελλον ενισχυθουν. Καλο ματσακι θα γινει κι εδω και θα ειναι ντερμπι. Θα πω διπλο.

Μπετ τραβελ (4)- ΠΑΟΚ (3)
Κι εδω επισης οι ομαδες που πιστευω οτι θα παλεψουν για την 3η θεση. Ενα κλικ πανω μοιαζει να ειναι ο κουκλος και γι αυτο θα πω ασσος για αυριο

This Post:
00
266268.61 in reply to 266268.60
Date: 2/3/2015 2:01:45 PM
Overall Posts Rated:
4141
τωρα,να σχολιασω τον αγωνα μου η οχι?καλυτερα οχι.ας μου στειλουν κανα μηνυμα τουλαχιστον απο το ΒΒ,οτι για να κερδιζω καποιον αγωνα θα πρεπει να ειμαι καλυτερος κατα 30-40 ποντους απο τον αντιπαλο,ετσι ωστε να μπορεσω να κερδιζω στον ποντο ή με 5.να το ξερω τουλαχιστον οτι δεν παω για κατι,να τους δωσω ολους και να αρχισω να μαζευω χρημα.

This Post:
00
266268.62 in reply to 266268.61
Date: 2/3/2015 2:13:36 PM
Ionikos Lamias
IV.6
Overall Posts Rated:
9999
Ειχες ενα μεσο ορο στο δυνατος (υψηλο) και εγω στο δυνατος (φυσιολογικος) ειναι μικρη η διαφορα αλλα ηταν για να κερδισεις ακομη και με χαλαρη διαθεση λογο εδρας θα κερδιζες αλλα ομως εγω εβαλα δυνατη διαθεση οποτε πιστευω δυσκολα θα κερδιζες..
Και ημουν καλυτερος στα ριμπαουντ και πηρα πολλες δευτερες επιθεσεις

Αυτην ειναι η προσωπικη μου αποψη αν εχει κανεις διαφορετικη αποψη ας την πει να δουμε

This Post:
00
266268.63 in reply to 266268.62
Date: 2/3/2015 2:53:59 PM
Fataoules
IV.20
Overall Posts Rated:
1111
Second Team:
Polemistes
Τα ratings δείχνουν πως θα έπρεπε να κερδίσεις καθαρά κατά την γνώμη μου.

Αυτό που έπαιξε ρόλο σίγουρα ήταν η διπλή διαφορά διάθεσης που είχε ο Λαμιώτης, αλλά και τα επιθετικά rebound και γενικότερα τα rebound. Σου έκανε αρκετές δεύτερες επιθέσεις, οι οποίες οδήγησαν αρκετές φορές σε φάουλ και τις ελεύθερες βολές. Ελεύθερες βολές στις οποίες ο Lamiotis ήταν πολύ πιο εύστοχος από εσένα. 16 περισσότερους πόντους από εσένα έβαλε μόνο από τις βολές.

Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν οι πολλές προσπάθειες που πήρε ο SG σου (L. Than Lin), 9/25 τραγικός.
Θεωρώ επίσης λάθος επιλογή το σύστημα που έπαιξες. Αν έπαιζες εσωτερικά θα το έπαιρνες άνετα (ίσως).

This Post:
00
266268.64 in reply to 266268.62
Date: 2/3/2015 3:16:07 PM
Overall Posts Rated:
4141
κοιτα,ειμαι πολυ καλυτερος και σε ρατινγκς και σε ππ100.εχεις +2 στην επιθεση και εχω +6 στην αμυνα.επισης εχω την εδρα και εσυ 2πλη διαφορα διαθεσης.ακουω να λετε συνεχως για τα ριμπαουντ.το θεμα δεν ειναι τα ριμπαουντ,αλλα το ποσες επιθεσεις κανει ο καθενας.το οτι δεν εχω ριμπαουντ το αντισταθμιζω με την αμυνα ετσι ωστε να προκαλει η ομαδα λαθη στον αντιπαλο με αποτελεσμα να περνω περισσοτερες κατοχες.γι αυτο σε καθε αγωνα ενω χανω τα ριμπαουντ εχω σχεδον ιδιες κατοχες με τον αντιπαλο η ελαχιστα λιγοτερες.

ο αγωνας λοιπον ηταν σαν να παιζουμε σε ουδετερο και εσυ να παιζεις με κανονικη ενω εγω με χαμηλη.αν βαλουμε δηλαδη χοντρικα οτι η εδρα δινει συν 10,η μια διαθεση διαφορα συν 10 και οι δυο συν 20,τοτε εισαι στον συν 10.γι αυτο λεω σαν να ειναι αγωνας σε ουδετερο με μια διαθεση διαφορα υπερ σου.με αυτα τα δεδομενα λοιπον ο αγωνας ηταν και παλι καθαρα δικος μου.εκτος και αν η διπλη διαφορα διαθεσης δινει ακομα μεγαλυτερη διαφορα απο συν 20,συν 40 πχ.

From: ktlp

This Post:
00
266268.65 in reply to 266268.64
Date: 2/3/2015 3:33:03 PM
ktlp panathinaikos
III.7
Overall Posts Rated:
3232
Το συνολο των DMI της ομαδας του λαμιωτη ηταν ομως πολυ καλυτερα,και επαιξε και αυτο το ρολο του.

From: takiss78

To: ktlp
This Post:
00
266268.66 in reply to 266268.65
Date: 2/3/2015 3:47:31 PM
Overall Posts Rated:
4141
η αγωνιστικη κατασταση του παικτη που αυξομειωνει το DMI ειναι μεσα στα ρατινγκς,δεν ειναι κατι ξεχωριστο.οποτε δεν ισχυει αυτο που λες.

Last edited by takiss78 at 2/3/2015 3:49:00 PM

From: ktlp

This Post:
00
266268.67 in reply to 266268.66
Date: 2/3/2015 4:03:11 PM
ktlp panathinaikos
III.7
Overall Posts Rated:
3232
Ποιοι παραγοντες επηρεαζουν τα ratings ?

This Post:
00
266268.68 in reply to 266268.62
Date: 2/3/2015 4:39:22 PM
ΠΑΟΚ ΚΑΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ
III.6
Overall Posts Rated:
663663
καλησπερα και απο μενα ειναι αληθεια οτι δεν ασχολουμαι οπως παλιοτερα με το παιχνιδι και απεχω απο το φορουμ αλλα να ειστε σιγουροι οτι τα διαβαζω τα μηνυματα σας .

καταρχας μιας και περασαν 4 αγωνιστικες και χωρις να εχω σαφη εικονα τον ομαδα ουτε σκαουτιγκ κανω ουτε τις μεταγραφες κοιταω και γενικα η ομαδα ειναι σε μια κατασταση default να πω τον φιλο μου τον λαμιωτη αυτον τον παλικαρο οτι εισαι μεγαλο πουλεν για τον εξεις και μονο λογο : ΕΙΣΑΙ ΣΚΥΛΟΣ !!!!!

χαχα τι θελω να πω ....καλα ρε συ εισαι ποσες σεζον και 3 κατηγορια δεν τρελαινεσαι απο οτι φαινεται δεν παρατας το παιχνιδι εισαι μερμυγκας και μαζευεις φραγκα και ερχεσαι φιλος και σκας δεν ξερω και εγω ποσα μυρια και κανεις ομαδα τουμπανο !!!!

ειχες δηλωση οτι σκοπος σου ειναι να μεινεις στην κατηγορια...απο τι καταλαβαινεις και εσυ μαλλον πρεπει να αλλαξεις το προγραμμα σου

ειναι απλο απο την δικια μας την πλευρα ειλικρινα στο λεω και μπορουν να στο επιβεβαιωσουν και τα αλλα παιδια εισζαι μονο εσυ και ο φιλος τακης ...

και απο οτι ειδες τον κερδισες σημερα ....οποτε αλλαξε πλανα ...

ενα αλλο γεγονος ειναι οτι ο αρης που ηρθε απο την Α1 μαλλον το παλικαρι δεν θελει να ασχοληθει ..( ξενερωσε με τους βλακες απο πανω μαλλον και μπουχτισε ) οποτε οποιος εχει λιγα φραγκακια στην ακρη ας τα ριξει απο τους μπλε (ρινο και τακη με ακους ) ειναι τεραστια ευκαιρια φετος μαγκες να παλεψετε για την ανοδο ...φυσικα στους μπλε πεφτει ξυλο για την παραμονη και εμεις τρωμε πασατεμπο στους κοκκινους .!!!!!

ΥΓ: Τακη οσο αφορα το παιχνιδι εισαι παλιος χρηστης και δεν πρεπει να ρωτας γιατι εχασες τα ratings δεν ειναι παντα αντικειμενικος κριτης και το ξερεις .

μπορει να ειναι τα ριμπαουντ μπορει να ειναι η διαθεση μπορει να ειναι το φεγγαρι ...αλλα ενα αλλο γεγονος που δεν το παρατηρησε κανεις ειναι και το boost που εχει ο λαμιωτης λογου ανοδο και αυτο να ξερεις ισχυει και σε μαγαλο ποσοστο ...
καλο βραδακι
φιλια στα δοντια μαγκες !!!!

Advertisement