Israrla laf sokmaya çalışan on farklı cümle kalıbını bir araya getiremeyip yargılamaya çalışan şahıslara da demem o dur ki, bu oyunda transfer piyasasını öğrenmek için yıllarca oynamaya gerek yok, bir hafta piyasa ile içli dışlı olmak emin olun yeterince yeterli oluyor. Ha bu arada dokunmatik telefonlar üretildi, tuşlular rafa kalktı haber vereyim dedim malum mağaralarda yaşayanlar var gibi duruyor...
bu oyunda taktıksel olarak kendını gelıstırebılırsın ekonomık olarak cesıtlı tasarruflar yapıp gelıstırırsın cesıtlı antremanlarla ıyı antrenorle oyuncularını gelıstırebılırsın ama transfer pıyasası oyle degısık gıt gellerle dolu kı ben bu ısı cozdum dıyemessın 500 k lık bır oyuncu ınatlasmayala 2 ve ya 3 gıder ben bu oyunun eskılerının bile hatta oyunu bırakan moutınho, salıh ab,ı ali kardesım gıbı bu oyunda cok basarılı olan arkadaslar bıle magaralarda yasamamalarına ragmen transfer olayını cozebılmıs degılerdı...valla takdır ettım arkadası pahalı telefon sahıbı olup magaradan kurtarmıs kendını cok ahmakca ve kustahca yazılmıs bır yazı