Ben de adige hocamdan heves ettim,maç tahminlerimi yazacağım :)p
erdemir67 - Undefeated Team --> Undefeated Team. Daha iyi bir kadro ve ev sahibi olma avantajını kullanacaktır.
Egenin Dıbıkları - Adige Basket --> Adige Basket. Yine daha iyi bir kadro ve ev sahibi olma avantajı var. Ancak dıbıklar tehlikeli takımdır,bunu da söylemeden geçemeyeceğim :)
seyrantepe sk - gençlik basket --> genclik basket. seyrantepe gecen sezondan beri genclerle calısıyor.antrenmanlarını iyi verebilirse ileride iyi bir takımı olacak ama simdilik degil.
Denizli Towers - Mustafakemalpaşaspor --> Mustafakemalpaşaspor. Evinde kaybetmeyecektir. Ama Denizli de tecrübeli bir takım. Kadrosu daha kötü olsa bile taktikleriyle kendisine bir şans oluşturabilir.
Phoenix Suns - hasangücü --> Phoenix Suns. Deplasmanda bile olsa Sunsın kadrosu açık ara daha iyi.
İstanbul Fenerbahçe SK - BeşiktaşMilangazJK --> İstanbul Fenerbahçe SK. Bütçe katili pivotuda sakat olan Beşiktaş evinde kaybedecek gibi gözüküyor. İstanbul Fenerbahce SK daha oturaklı bir takım.
Las Palmass - darkerteam --> darkerteam. Kadromun bir parça daha iyi olmasından ve maçın evimde olmasından dolayı kaybetmeyeceğimi düşünüyorum. Las Palmas iyi bir takım ama,sağı solu belli olmaz. Yenlirsem tüm takımı satarım yine :D
sonay barkın - Nowitzki BC --> sonay barkın. sonaybarkının kadrosu daha iyi. yedekleri de daha iyi. deplasmanda olmasına rağmen Nowitzki gibi tehlikeli bir takımdan bile istediğini alacaktır.
8 de 8 tutturana ne ısmarlıyoruz gençler :P
majesty hocam tesekkur ederim herkese gönderdiğin mesajlar için.
adige hocam senin de FB li oldugunu öğrenmiş olduk :)