искам само за малко да се набутам тука ,без да ми приемате твърденията твърде насериозно.Доколкото е известно бяха заложени много пари да не стане Цска шампион,единият от тези за който се знае че е заложил е президента на загубилият отбор на финала за купата,както и президентите на червените но това не е толкова сигурно заради ....така нека да продължа ,ако стане шампион Лудогорец което е много възможно то тогава загубилият купата хем отива в европа хем,ще имат печалба от залозите който са над милион .......обаче след разговори вчера със запознати хора левски се е активитизирал и в момента ,като гледате хората към който се насочват започналите трансфери това говори ,че надали този отбор в момента дори си е помисля ,че няма да играе в европа.То този момент се стигна поради няколко причини главната на отказа на левски ,черноморец и литекс,лудогорец(може би не мога да го твърдя много ,все пак знаеме какви играчи играят там да уреждат мачове.Каквото и да си говориме другият сезон ще е на живот и смърт ще отпаднат директо минимум 4-ри отбора след намаляването на А група.
Да кажа и за Цска ,защо толкова се оплакват ......да наистина бфс ги реже ,обаче трябва да се запитате защо....
ако кажете ,защото там са левскари или хора който мразят червените ,ще бъдете излъгани.Като хора без пари и леко мошеници ,червените са наели няколко доста добри адвокати и не плащат на никого и не могат да си вземат хората парите.После откраднаха играч от черноморец ,тука трябва да сме честни той е бил на временен договор ,както сигурно повече и от половината играчи в българия и какво трябва да направи ....те му дават пари да върне ,ако не греша една заплата и после става техен играч като подписва договор с тях и готово.Е как да се позволи такова нещо ,ако почнат всички като тях ще настане анархия и то голяма затова толкова много ги реже бфс ,както като ги хванаха с допинг.Знае се кой как е ...пример аз нямам нищо против Тодор Янчев но преди да го накажат как тичаше как играеше ,а на мача срещу левски направи 5 паса непремина центъра и надали пробяга и 5км камо ли да направи спринт.
За агитките .....боже бъдете малко сериозни естествено ,че се дават пари за да ходят тези фенове и им се дават разни неща .За какво бяха на нож дучето и президентите ,бяха им отнете пари превилигии и т.н..Мога да говоря за агитките доста неща ,аз съм бил като ученик също там гледал съм 7 години поред мачове ,но само като домакин никога не отидох на гостува...просто пътуването с агитка е нещо невероятно можем само да го сравним може би с "трейнспотинг" и трябва да спомена ,че всички пътуващи с най яростните привърженици нямат финансови възможности ,сами си решете откъде се набавят средствата и по какъв начин
Всеки ,който е бил малко или много в българският футбол знае ,че така седят нещата и да не говорим,че с толкова голяма група има отбори който натрупват точки да си живуркат в средата и почват да продават мачове ,сами се сетете кои са тези отбори.
Това исках само да спомена ,без да засягам никого и се извинявам ако някой е остро против това което съм написал ...това знам така го мисля