Ας κάνω και εγώ μια προσπάθεια για ένα γρήγορο preview.
BOMBAY MIXX - 3D XAValencia B.C. : Αναμένεται εύκολη επικράτηση των γηπεδούχων,μιας και πρόκειται για σαφώς ανώτερο σύνολο.
τρελά μυρμήγκια - Lioumi B.C. : Πρόκειται για ένα αμφίρροπο ματς, και με αρκετή δόση ρίσκου θα δώσω ελαφρύ προβάδισμα στον φιλοξενούμενο!
Volos Lions - Afalarida : Νομίζω ότι η ομάδα του Βόλου θα συνεχίσει το νικηφόρο της σερί,κόντρα στην δυνατή Afalarida.
Bad Greens - pamesa valencia bc : Άνετη νίκη των "νεοφώτιστων" φιλοξενούμενων προβλέπεται κόντρα στους αποδυναμωμένους Bad Greens.
Biribakides - Tiptoners : Αναμφίβολα μιλάμε για το ντέρμπυ κορυφής του κόκκινου γκρουπ.Το προβάδισμα παίρνει ο γηπεδούχος!
Arivatanokoutsogerakas - Retro b.c. : Άλλο ένα αμφίρροπο παιχνίδι προβλέπεται εδώ,με πιθανότερο νικητή τον γηπεδούχο.
TRELIARIDES - ktp-panathinaikos : Άνετη νίκη για ktp στο παλάτι της αδιάφορης γηπεδούχου ομάδας.
ela mwri panatha - UNITED KNIGHTS : Κλείνουμε,με τι άλλο?Μα φυσικά με ένα ντέρμπυ!Θα ρίσκαρα στην νίκη του UNITED KNIGHTS αλλά με τίποτα δε θα συμπεριελάμβανα τον συγκεκριμένο αγώνα στο παρολί μου.
Αυτά από μένα...Enjoy the games!