След като си newbie и не претендираш че разбираш играта .... аз да си кажа че и аз не претендирам че я разбирам, просто мисля че има други хора които си изразяват мнението без да мислят ... та... след като не разбираш играта незнам защо реши да пишеш, но и на теб ще кажа. На това защо очаквам БетБГ да бие, той вече написа, може и ти да го прочетеш, няма да пища същото, а само мога да кажа че минимума с който трябваше да падне Мееркатс с 20 точки. Относно че не пиша на кирилица, явно е имало някаква причина и след като няма някакво пояснение че по форумите се пише само на кирилица, значи мога да пиша и на хинди ако реша. Незнам защо си ми пейстнал тези редове, ще кажа че дали един играч е уволнен или спре да се тренира на 90 000 заплата ефекта е същият + това тези двамата не само че няма да се тренират, а и няма да играят откъдето и формата пада, и така или иначе няма да могат да се използват, но ти можеше да помислиш малко преди да ми съобщаваш нещата с мъка на сърцето. Колкото за това ти за кой ще гласуваш, нямам никакви претенций, твоят глас не е решаващ и никога няма да бъде. Както виждаш като се кандидатирах, дори и 2 реда не написах в представянето, защото реших че няма смисъл, и се оказах прав, просто както вече казах Раптора няма бутане.
Сега 2 думи и на него: нищо нечестно не виждам в тия 2 играча, ама нищо. Незнам какво е станало със сърбите, но ако толкова се интересуваш, може да погледнеш отбора който ми купи моя център - онзи гърка и мога да те уверя че има много ама много такива отбори, защото иначе не се получава. И накрая точно ти да предаваш морал тук.... айде моля ти се.