Да както е казал човека за поста е 100% прав и аз съм на съшото мнение,за блока казах да че е добре да има добри стартови не гардове със 6 умения и другите на отвратително (1) ниво и по възможност като се тренира поне да имат поне малко да се тренира защитата под коша която ако не се лъжа вдигаше чадъра при много бавни темпове.
Не говорим за постоянен дейтрейд ,а за такъв от който си сигурен че ще си напечалба,като извадиш процента който се явява трансферна такса и седмичните заплати които си му платил,говорим за солидна печалба,не 1к печалба, нещо от порядъка на 50-100к за 1-2 седмици мисля че е добра печалба и тренирането стига да не бърка схемата на тренировка на трейнитата ти,съпоставено със търсенето на пазара.Бих казал че дори дейтрейда е по себе си форма на изкуство
За приходите не съм съгласен средната заплата на играчите ако ти е 50к в 3-та е 10к мойте са доста по-малки,но говорим че имаш 6-7 играча с по над 50к ако приемем ,че средно струват по 1,5 мил при мойте приходи 100к за да те настигна ще ми трябват 10-12 сезона и това ако само събирам пари и не разширявам залата ,като разходите ми,всеки сезон ще се увеличават с обновяването на заплатите и увеличението на заплатата на персонала,идеята е че с такива малки наглед неща може да се съкрати времето на около 8 сезона ако извадиш късмет в драфта може би 6-7, съпоставено със 15 сезона мисля ,че е добър процент.ако искаш да използваш сигурния метод със разширението на залата това означава че отбора ти се оказва в застой,като изключим трейнитата които се подобряват,докато останалите играчи с възрастта губят себестойносста си.ако приемеш само и единствено другия подход да купуваш ветерани на ниски цени с цел бърза промоция,тогава в горната лига се оказваш с малка зала с ветерани с много ниска заплата за изискванията и нетренируеми,които на всичко отгоре неможеш да продадеш за повече от няколкостотин хиляди в най добрия случай,и се оказваш в много деликатно така да се каже положение.Затова предлагам средното положение, като се комбинират трейнита със ветерани,разширение на залата подобрение на персонала,като всичко това едновременно без да се отказваш от едното за сметка на другото.
За А-група си прав за дейтрейда ,тъй като там е тавана и приоритетите са други,когато си близо до върха най малките неща за от значение.Мисълта ми беше към по ниските дивизий и новите играчи,напоследък се забелязва и активност в 4-та дивизия,а за 3-4 дивизия мисля ,че 50-100к е най-малко седмичните разходи.
Last edited by Coach_D at 5/10/2011 8:02:56 AM