BuzzerBeater Forums

Türkiye - TBL > 14. Sezon

14. Sezon

Set priority
Show messages by
This Post:
00
160019.58 in reply to 160019.41
Date: 10/15/2010 3:25:07 PM
FlareX UnieX
II.2
Overall Posts Rated:
7979
Second Team:
DarklyDreaM
SchweyeSchweye MiyaMiya - RealMaden-SK = Düşük maaşlar sayesinde paraları yastık altı yapan RealMaden-SK fikir değiştirine kadar kaybetmeye mahkum gibi.. %80 SchweyeSchweye MiyaMiya

xXLoneStarStateXx - Bagkur Idmanyurdu = Ev sahibi avantajı ve sağlam savunması ile %55 Bagkur Idmanyurdu

Layhar - kırkısrak eagles = %60 kırkısrak eagles

indiana pacerizers - FlareX UnieX = İki skor gücü yüksek takımın çarpışmasında; Sogor'u 30'un ve ribaund farkını da 15'in altında tutabilirsek kazanma şansımızı arttırabiliriz (çok mu şey istedik ne).. %50,01 indiana pacerizers

MuGiWaRaIcHiMi - BC Dingo = BEİ maçı öncesi form tutacak takımıyla BC Dingo favori.. %60 BC Dingo.

Schweppes Kinder - SİMYASPOR = Tecrübe abidesi Schweppes Kinder artık yavaş yavaş parseli kapatmaya başlar gibi.. %60 Schweppes Kinder.

Uludağ Wolfs - DeU CarnivorS = %70 DeU CarnivorS .

KANaryagucu - HucJiaB = Hucjab bu sezon acımasızca çoğumuzu silkeleyecek gibi.. %80 Hucjab

This Post:
00
160019.59 in reply to 160019.1
Date: 10/16/2010 1:04:14 PM
Overall Posts Rated:
6565
ne zamandır soylıcem unutuyorum. foıs gıbı pek bulunmayan bı pozısyonda oynayan, cok ust duzey ve kabul edılebılır maaslı bı oyuncunun transferı resmen nokta atısı olmus. yası falan genc degıl ama foısın etrafına kurulmus bı takım sampıyonluk adayıdır.

This Post:
11
160019.60 in reply to 160019.59
Date: 10/16/2010 3:45:44 PM
Overall Posts Rated:
153153
evet hocam. parası o an için yetmediğinden bu oyuncuyu bana şiddetle öneren moutlinho'ya şükranlarımı sunuyorum. sayesinde hiç hesapta yokken bir anda şampiyonluk adayı oldum, sezon başında KKM oynama hedefiyle yola çıkmışken hem de.:)

Azerbaycan A Milli Takım Antrenörü - Azerbaijan NT Coach
This Post:
00
160019.65 in reply to 160019.1
Date: 10/18/2010 4:21:33 AM
Overall Posts Rated:
1515
4.maçların tahminleri:

SİMYASPOR-- MuGiWaRaIcHiMi(%65)//isteksiz ve formsuz takımım mir'siz mugi karsısında vargücüyle oynasa da tutunamaz

BC Dingo -- Uludağ Wolfs(%55)///uludağ uzun zamandır takip ettiğim ok'u bünyesine kattı,bence bu maçta sürpriz yapacak

DeU CarnivorS -- KANaryagucu(%55)///batının en zevkli macı olacak gibi gözüküyor,kanarya'dan da sürpriz bekliyorum

HucJiaB(%70) -- Schweppes Kinder//mutlu hoca bu maca yüklenmez,hucjiab cok zorlanmadan alır

RealMaden-SK -- xXLoneStarStateXx(%85)// cagrı'nın toparlanma macı,alper hoca şu aralar karar aşamasında gibi

Bagkur Idmanyurdu -- Layhar TV(%55)/// doğunun en zevkli macı olmaya aday..layhar çıkışa geçmek isteyecektir

kırkısrak eagles(%51) -- indiana pacerizers///kırkısrak tecrübeli kadrosuyla macı alabilir,isteklilik farkı sonuca etki eder

FlareX UnieX(%75) --SchweyeSchweye MiyaMiya//ligin flaş ekibi flarex deplasmanda olsa da zorlanmayacaktır

This Post:
11
160019.66 in reply to 160019.65
Date: 10/18/2010 5:03:09 AM
Overall Posts Rated:
153153
SİMYASPOR -- MuGiWaRaIcHiMi = İgor'suz SİMYASPOR, Mir'siz Mugi'ye karşı. tartıya vurduğumuzda Mugi'nin kaybı daha fazla ama yine de evsahibi avantajıyla %65 MuGiWaRaIcHiMi .

BC Dingo -- Uludağ Wolfs = BEİ maçı nedeniyle RO çıkacak olan BC Dingo gene de bu maçın favorisi bence. %55 BC Dingo.

DeU CarnivorS -- KANaryagucu = intikam, soğuk yenen bir yemektir.:) DeU geçen sezonki play-off maçının intikamını almak isteyeceğinden KANaryagucu için çok zor maç olacak. %65 DeU.

HucJiaB -- Schweppes Kinder = Schweppes Kinder için hedef maçlardan biri olmadığından ibre HucJiaB'a dönüyor. elbette kolay olmayacak HucJiaB için ama %65 HucJiaB.

RealMaden-SK -- xXLoneStarStateXx = %85 xXLoneStarStateXx.

Bagkur Idmanyurdu -- Layhar TV = bu maçı alırsam zaten play-off yolunda büyük bir engeli aşmış olurum ama Fois'e rağmen avantaj az da olsa Layhar'da. çok çekişmeli ve zevkli bir maç izleyeceğimizi düşünüyorum ben de. %55 Layhar.

kırkısrak eagles -- indiana pacerizers = indiana pacerizers bu sezon çok doğru stratejilerle iyi gidiyor. kendi evindeki bu maçta da favori. %55 indiana pacerizers.

FlareX UnieX %75 --SchweyeSchweye MiyaMiya = FlareX UnieX'in gerçekten çok kaliteli bir kadrosu var. geçen hafta indiana pacerizers'e karşı çok şanssız bir yenilgi aldılar. bu hafta bunu telafi edeceklerdir. %75 FlareX UnieX.

Azerbaycan A Milli Takım Antrenörü - Azerbaijan NT Coach
This Post:
00
160019.68 in reply to 160019.67
Date: 10/18/2010 8:47:15 AM
Overall Posts Rated:
6565
SİMYASPOR -- MuGiWaRaIcHiMi: mugının evde bu macı kaybetme ıhtımalı dusuk. yuzde 70 mugı.

BC Dingo -- Uludağ Wolfs: uludag bırıken ısteklılıgını kullanabılır ama ıbre dıngodan yana. yuzde 55 dıngo.

DeU CarnivorS -- KANaryagucu: ev sahıbı avantajının konusacagını dusunuyorum, yuzde 60 kanarya.

HucJiaB -- Schweppes Kinder: artık toparlanmaya baslayan sweps bu macı da zorlayacaktır ısteklılık anlamında. ben yıne ev sahıbı alır dıyorum, yuzde 60 sweps.

RealMaden-SK -- xXLoneStarStateXx: bu kadroyla bu kadar. yuzde 95 lonestar.

Bagkur Idmanyurdu -- Layhar TV: tek zayıf yonu dıs sut olan bagkur normal cıktıgı takdırde kazanır gıbı gelıyor. yuzde 60 bagkur.

kırkısrak eagles -- indiana pacerizers: takımın faul sorunu devam ederse kazanmam cok zor, uc macta uc tane 6 faul lımıtı doldurduk. dar kadro yuzunden buyuk bı sıkıntı yaratıyor bu. yuzde 55 ındıana.

FlareX UnieX --SchweyeSchweye MiyaMiya: flarex de cz yemezse galıbıyetle doner gıbı, yuzde 65.

Advertisement