Ech co Ty tu wypisałeś, bez obrazy - lata dominacji Realu to bez obrazy lata 50,60 - za przeproszeniem, po co mi taka wiedza i przypomnienie, skoro wtedy Real to był najbogatszy klub, a co za tym najlepszy na świecie. Kupował największe gwiazdy do siebie,i wiadomo było, że przy ówczesnym poziomie futbolu nie będzie na nich mocnych, i juz wtedy byli to sprzedawczyki i chamy jakich mało. Gdy tylko Real sie dowiedział, że Barcelona negocjuje z Di Stefano, od razu rozpoczął negocjacje, wystawiając za niego pieniądze których inny klub w tej chwili nie miał i zgarnął go Barcelonie sprzed nosa. To im zostało do teraz, zero honoru ;) poza tym co to za sukcesy w wtedy pseudo Pucharze Europy, jak na początku grały go po 4, 8 drużyn, śmiech na sali, dopiero od 94 roku grało w nim 16 a od 99 32 drużyny, poza tym praktycznie ciągle w Pucharze Europy grał z tymi samymi drużynami, prezentujący wtedy poziom o klasę gorszy od Realu i to właśnie jak wygrywał ten swój puchar przez 5 kolejnych lat. Zaznaczam także, że wtedy Real nie powinien tyle razy w nim grać, bo zdobył tylko 3 razy tytuł mistrza Hiszpanii, raz wygrała Barca a raz Atlhetic, jednak to Real występował w tymże Pucharze, nie wiem czemu, pewnie jako obronca tytulu. Także za takie sukcesy dziękuję, teraz futbol jest wyrównany i nikt 5 razy nie wygra z rzędu LM, wtedy był Real, który nie miał przeciwników w PE, ale w lidze jednak walczyli z nim Barca, Sevilla, Atletico czy Athletic. Wystarczyło, że w Benfice zaczął grać Eusebio i automatycznie Real przestał wygrywać Puchar Europy, przypadek? ;) wygrał jeszcze raz, w 67 z Partizanem, a potem w finale byli dopiero w 81 i przegrali, później dopiero w 98 ;) wystarczyło, że odeszli Di Stefano podkupiony, Puskas i inne ówczesne gwiazdy, a Real w Europie już nie isniał, w lidze jednak dalek walczył. Także nie wyjeżdżać mi tu proszę z tymi sukcesami, za którymi stała kasa i brak poziomu wtedy w Europie.
Co do wychowanków to widzę, że madrycki AS sobie takie zestawienie zrobił, ciekawe ;) niektórzy piłkarze, losowo wybrani, przed graniem w Realu byli jeszcze wcześniej w innym klubie, niektórzy zaliczyli jedynie roczny pobyt w drugiej drużynie i sprzedano ich w wieku 16,17 lat (tez mi wychowankowie) albo cały pobyt, lub jego znaczną większość spędzili na wypożyczeniach jak np Eto'o czy Cambiasso ;) także to jest jakaś zakłamana lista, w ogóle nie biorę jej pod uwagę ;)