BuzzerBeater Forums

BB Hellas > [ΕΘΝΙΚΗ U21] Συζήτηση

[ΕΘΝΙΚΗ U21] Συζήτηση (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
11
179986.574 in reply to 179986.572
Date: 11/15/2011 11:01:52 AM
Overall Posts Rated:
3636
Γεια σου coach!!
Καλή τύχη σου εύχομαι.
Εγώ δεν είμαι από τις καλές παίκτριες του παιχνιδιού αλλά κάνω ότι μπορώ. Άργησα να ασχοληθώ με τα φόρουμ αλλά όταν το έκανα ήταν στην περίοδο των εκλογών. Εϊδα τα κειμενάκια σου και μου άρεσε η ιδέα της προώθησης των ταλέντων στη μεγάλη Εθνική.
Από την άλλη, όμως, μπαίνω σήμερα στο ρόστερ και βλέπω όλο 21 ετών. Τι σόι δημιουργία παικτών είναι αυτή;

ΥΓ: Δεν ξέρω αν και πώς γίνεται να βοηθήσω κι εγώ. Είμαι σε ένα πρωτάθλημα με ομάδες καλύτερες από μένα, οπότε στόχος είναι να σωθώ. Αν υπάρχει τρόπος να βοηθήσω μετά χαράς

This Post:
00
179986.575 in reply to 179986.574
Date: 11/15/2011 11:12:04 AM
Overall Posts Rated:
302302
καλησπερα και απο μενα και χαιρομαι διπλα που εχουμε και νεο μελος στην παρεα μας,

για να σου δωσω μια εικονα της εθνικης u21 δεν εχουμε την πολυτελεια οπως και καμια χωρα πιστευω να βαζει κατω των 21 πολλους παικτες.Η φετινη ομαδα ειναι πραγματικα οσοι μας εμειναν μετα απο την εκαθαριση 185 ατομων...απλα ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ και κρατησαμε 31 και αυτοι ειναι οι υποψηφιοι για να παρουν μερος.ολοι τους δεν εχουν τα εφοδια που θελουμε(προοπτικη+σκιλλ) για να συνεχισουν στην μεγαλη εθνικη αλλα αν διωξω εκεινουν που δεν τα πληρουν θα μιενουμε με 3-4 ατομα...μετα θα πρεπει να φερω 20χρονους οι οποιοι κουβαλανε 1 χρονο λιγοτερης προπονησης...αρα μετα θα πεσουμμε ακομα περισσοτερο σε δυναμικη...

πιστευω οτι μετα απο τα φετινα ντραφτ εχουμε 180 ατομα με τις προυποθεσεις που θελουμε...καθε χρονο αν προπονουνται καλα 30-40 λιγοτερους στην ηλικια των 21 θα εχουμε 50-60 παικτες ετοιμους να βοηθησουν και μετα το περας τις ηλικιας των 21 10 να καταφερουν να βγουν θα ειμαστε ευχαριστημενοι....

πολλοι χρηστες εχουν δειξει διαθεση αλλα στοχος μας ειναι να κρατησουμε αυτη την διαθεση και να βοηθησουμε και τους χρηστες και τους παικτες ωστε να παμε ενα βημα παραπανω καθε χρονια...

η δικη μας δουλεια θα φανει σε μια 2ετια με 3ετια...αν και παλι δεν θα ειμαστε οι μοναδικοι υπευθυνοι γιατι δεν μπορεις να αναγκασεις κανενα χρηστη να παρει μεγαλο lvl προπονητη και να προπονησει σωστα...μονο να τον συμβουλεψεις μπορεις και αυτο κανουμε!

σε ευχαριστω που ασχοληθηκες με την εθνικη νεων και χαιρομαι διπλα οταν βλεπω ατομα με διαθεση!
καλη συνεχεια σε ολους!

υποψιν ο αγιος βασιλης δεν θα μας φερει παικτες φετος οποτε θαυματα δεν θα γινουν!

This Post:
00
179986.576 in reply to 179986.575
Date: 11/15/2011 12:21:47 PM
Overall Posts Rated:
3636
Είναι πολλά που δεν τα ξέρω...
Εγώ πάντως έχω υψηλού επιπέδου προσωπικό. Χάρηκα!!!!
Καλή δύναμη!

This Post:
00
179986.577 in reply to 179986.566
Date: 11/15/2011 2:55:08 PM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.7
Overall Posts Rated:
337337
Καλησπέρα κόουτς. Μπορούμε να κάνουμε κάτι για να γλιτώσουμε αυτόν τον παίκτη; Ή πιστεύεις ότι δεν αξίζει;

Mpourikas Logarakis (22769318)

This Post:
11
179986.578 in reply to 179986.577
Date: 11/15/2011 3:59:03 PM
Overall Posts Rated:
173173
Καλησπέρα,
Αρχικά ευχαριστούμε που ψάχνεστε τόσο πολύ και πραγματικά θα σας δίναμε ότι είχαμε για να συνεχίσετε να το κάνετε...
Ελεύθερα μπορείτε να ρωτάτε ότι θέλετε για οποιονδήποτε παίκτη.
Τώρα πάμε στον συγκεκριμένο παίκτη. Επειδή είπαμε πως από την αρχή θα ασχοληθούμε με παίκτες με προοπτική από σουπερσταρ και πάνω μιας και σκοπός μας είναι η δημιουργία παικτών για την μεγάλη εθνική. Οπότε από αυτό και μόνο ο παίκτης δυστυχώς απορρίπτεται (πάντα μιλάμε για τα πλάνα της εθνικής , κάθε παίκτης μπορεί να προπονηθεί και να γίνει ένα πολύτιμο εργαλείο για την κάθε ομάδα).

Πάντως ακόμα μια φορά ευχαριστούμε για την πολύ μεγάλη συμμετοχή και βοήθεια που μας δίνετε όλοι σας :)

This Post:
11
179986.579 in reply to 179986.578
Date: 11/18/2011 12:07:01 PM
Overall Posts Rated:
302302
και ναι κυριες και κυριοι...δεν εχουμε παικτη καταρτισμενο σε αγωνιστικη κατασταση!!!

δεν μας πειραζει ομως γιατι οι παικτες που θελαμε εκαναν την δουλεια τους και προπονηθηκαν σωστα!

ωστοσο το ματς με τους αζερπα-και δεν συμαζευεται πιστευω οτι θα ειναι απολαυση αφου

1ον) δεν εχουμε ιδεα τι θα παιξουν γιατι πρωτο ματς δεν κατεβηκαν με σοβαρους παικτες
2ον)εχουν ιδιο ενθουσιασμο με εμας
και 3ον) δεν εχουν ενδιασμο να βαλουν δυνατα αφου ξερουν οτι δεν θα περασουν

η εβδομαδα πιστευω ομως εχει ξεκινησει φανταστικα...

βεβαια και αν σου κατσει???

σου αλλαζει την ζωη

This Post:
00
179986.580 in reply to 179986.579
Date: 11/21/2011 11:51:41 AM
Overall Posts Rated:
302302
ηρθε η ωρα μας...

αν κατι παει λαθος,αν δεν εχουμε το καλυτερο στησιμο και αν δεν παιξουμε μπασκετακι το τρενο της προκρισης δεν το προλβαινουμε...

καλη επιτυχια να εχουμε σημερα και βλεπουμε....

This Post:
00
179986.581 in reply to 179986.580
Date: 11/21/2011 1:46:34 PM
Overall Posts Rated:
173173
Μεγάλη νίκη και για τους μικρούς σήμερα που ακολούθησαν τους μεγάλους... απέναντι σε μια αδύναμη ομάδα που έπαιξε δυνατά και που μάλλον θα δώσει μεγάλη μάχη για να ξεφύγει από τον πάτο του ομίλου καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη μαζεύοντας και ενθουσιασμό για τη συνέχεια. Κατά την προετοιμασία καταφέραμε να μαντέψουμε ακριβώς την αρχική πεντάδα όπως και πολλά άλλα στοιχεία από μία ομάδα που στην ουσία στον πρώτο αγώνα δεν κατέβηκε ποτέ. Επόμενοι οι Λευκορώσοι που εδώ και 2 βδομάδες τους πάνε καβάλα! Αναμενόμενο δυνατά. Περισσότερα από τον ιθύνων νου της ομάδας μόλις καταφέρει να επιστρέψει σπίτι!

Από μέρους μου ευχαριστούμε πολύ όλους όσους μας έκαναν παρέα στο chat! Τα λέμε την άλλη βδομάδα ξανά στις 19:00 :)

This Post:
00
179986.582 in reply to 179986.581
Date: 11/21/2011 4:25:25 PM
Overall Posts Rated:
302302
λεπον....
μετα απο απουσια μερικων ημερων

Για να ρισκουμε μια γρηγορη ματια στον αγωνα με τους αζεπμπαιτζανους...

επαιξαν δυνατα οπως το περιμεναμε και ετσι δεν μας παραξενεψε...

το στησιμο μας ηταν το καλυτερο δυνατο για την παρουσα φαση αφου εχουμε αρκετα προβληματα απο αποψη καταστασεων και προετοιμασιας των παικτων...

επιλεξαμε ενα γρηγορο εσωτερικο συστημα πιστευοντας οτι τα παλικαρια θα θαμπωνονταν απο τα τοσα εξωτερικα συστηματα στα φιλικα...αλλα και θα μπαλωναμε κατι τρυπες που εχουμε...

πιστευψαμε οτι θα κατεβαζαν τρεξε σουταρε αλλα λογω της δυνατης διαθεσης δεν θελαμε να το ρισκαρουμε...γιατι μια λαθος ζωνη μπορει να μας στοιχιζε το ματς...

πηραμε ενα πολυ καλο flow αποδιδοντας πολυ καλα απεναντι στο man2man τους και τους χτυπισαμε μεσα με τους πολυ καλους τσατσαρωνη και κοστακη φτανοντας το 9 high σε εσωτερικο σκοραρισμα...

υπηρχε μια διχογνωμια στο team αν θα επρεπε να χρησιμοποιηθει ο μιγιακης ή ο ματσας...τελικα ο μοναχος μπηκε στο παιχνιδι και μαζι με τον αγγελου μοιρασαν 11 ασιστ και εκαναν πλακα απεναντι στους αδυμανους περιφερειακους τους

τελος το κενο στο 3 φανηκε, εβγαλε ματι δλδ γιατι η αστοχια του πακη τον οδηγησε στο εξωπραγματικο 1-11 εντος παιδιας...οταν καταλαβε οτι πεταει πετρες αρχισε να μοιραζει ασιστ και κοντεψε να φτασει σε διψηφιο αριθμο...

συνοπτικα, βλεπουμε ενα πολυ επιτυχημενο συστημα απεναντι σε μια αδυναμη ομαδα μεν επικινδυνη δε αφου το δυνατα οποιασδηποτε ομαδας ειναι παντα επιφοβο...

σε αυτο το σημειο ομως θα ηθελα τις αποψεις σας...τι πιστευεται οτι θα γινοταν αν κατεβαζαμε 2 ποιντ γκαρντ στις θεσεις 1 και 2...εχοντας πολυ περισσοτερη πασα και καθολου καλο περιφερειακο σουτ???(παραλληλα κερδος θα ειχαμε στην περιμετρικη αμυνα ελαχιστα και μειονεκτημα σε μπασιμο) θα ηθελα αποψεις γιατι ηταν κατι που περασε απο το μυαλο μας και καλο θα ηταν να δω τι θα σκεφτοσασταν...

καλη συνεχεια να εχουμε και τα κομποσκινια για τις καταστασεις τα εχω βγαλει ηδη....
σε λιγες μερες θα βγει σε dvd με τα παρακαλια του krepaleon για καλες καταστασεις, οι μετανοιες του epanaleon για να παμε καλα στο ματς, το ανελεητο κυνηγιτο του prelevits σε κολαδικα της περιοχης για τυχον ξενυχτηδες οπως και το χαλαρωμα του geopal με ψαρεμα για καλυτερη ψυχικη υγεια

με τις υγειες μας!

This Post:
00
179986.584 in reply to 179986.583
Date: 11/23/2011 8:55:14 AM
Overall Posts Rated:
302302
και ναι πριν απο λιγο τελειωσε μια κλασσικη προπονηση της εθνικης νεων που προετοιμαζεται για τον αγωνα με τους λευκορωσους την δευτερα...

μερικα αποσπασματα ειναι τα παρακατω:

http://www.dailymotion.com/video/xmgz9o_india-talent-show-warriors-of-goja-amazing_fun?start=384#from=embed

αν θελετε να δωσετε καποιες συμβουλες πανω στο προγραμμα αντοχης που τους εχουμε δωσει παρακαλω ελευθερα....

Advertisement