Hocam senin iyi bir kadron oldugunu ben herzaman soyluyorum cok mutevazi konusuyorsun. Deplasmanda thinkers gibi bir takima karsi iyi oyun cikartmissin, formlarina dikkat et sadece yeterli sanirim pek ilgilenmiyordun ilk haftalarda. Her periyotta basabas oyun olmus. Thinkers icerden oynarken 5 tane ucluk atmis bu da maci getirmis ona:)
Tavsiye vermek haddim dusmez ama ben senin yerinde olsam daha ust duzeyde olan uzun oyuncularimin uzerinden oynardim, icerden oynardim yani. Ligimizde de ic savunmasi cok cok kuvvetli bir takim yok, tek ihtiyacin olan bence pasor ve iyi savunma yapacak takiminin dis defansini guclendirecek bi oyunkurucu. Uzunlarina iyi top indirirsen bu sezon olmasa bile onumuzdeki sezon playoff mucadelesinde senin de yerin olur. Bu sezon da olurdu ama geregindan fazla maglubiyet almissin suana kadar. Umarim bundan sonra sen de daha cok vakit ayirir takimdaki rotasyonu duzene sokarsin ve formlarini yuksek tutarsin.
Nayo icinse soylenecek tek sey var sanssiz bir sekilde bu lige batiya cikmis. Kotu bir takim degil baska bi lig olsaydi daha iyi yerlerde olurdu eminim ama oyle bi ligdeyizki lanet olsun bi duseyim bi sezon sonra baska bi lige yukselirim diye dusunmuyor degilim :)
Thinkers ise biraz formlarini yukseltince hemen ritmini bulmus. Sakatlari kupa macina kadar iyilesmez de bu hafta da oynayamazlarsa formlari daha da dusecek eminim kendisi de sabirsiklikla iyilessinler diye bekliyorlardir ama sakatlarin eksikligini karsi konferans maclarinda hissetmeyecektir onun derdi antreman :)
Bugrahan artik cikisa gecer yorumsuz :)
Wolfie zaten eski wolfie daha da guclendi biz birbirimizi yerken o 3 sezondur oldukca iyi para biriktirdi playofflardan olsun surekli galip geldigi icin salondan olsun kupada cok ilerledigi icin olsun 2. ligde bile iddali olabilcek duruma geldi. Bu sezon artik ciksin gitsin diye dualar ediyoruz. Allah sakatlik vermesin sanssizlik olmasin da bu sezonun 2.lige cikacak tek adayi diyebiliriz.
Ilk maclarin sonunda soyleyebileceklerim bukadar, sakatliklarin can sıktığı formsuzluklarin moral bozdugu bi ilk surec gecirdik lig olarak, ama kupadan elenen cok takim olmadi yine de karsi konferans maclarinda herkese basarilar diliyorum.