baktım şampiyonuzla başedemiyorum bende düşme potasındakilerle uğraşmaya karar verdim , ama senin yazdıkların iyiice kafamı karıştırdı şimdi ben gs yenersem ki zorlarsam yenebilrim gibi düşünüyorum, doğu konferansında senin çıkma ihtimalin olacak serkan hocamında dediği gibi işn rengi tamamen değişir o zaman iyice ortalık karışır serkan hocayla mutlu hocam kupada karşıma çıktığında yenileceğine söz verirlerse ......:P ( andaç hocam ne edelim anca 3.ümüz birleşip :D )
benim maçın yoruma gelince devletin kenardan oyuncularımızı kışkırtmasına hakemin göz yumması vede taraflı maçı sonrası 2 uzunumuzun 6 faulle oyunda atması sonrası hakettiğimiz bir galibiyeti alamadık , sakin çıkacağım kadar varmış ama schweppes kinderi doğuşsuz rahat olla yenemeyeceğiz gibi, nedeni yeterli olmamız değil takımın en tecrübeli oyuncusu doğuşun olmadığı maçlarda kenardaki saldırılar (ki bu devlet oluyor mutlu hocanın sadece kenardan diğer takım oyuncuların sinirini bozması için kadroya aldığınıı düşünüyorum çünkü artık tbl için vasat bir oyuncu düzeyinde :D) takım ritmini bozuyor.
dipnot: serkan hocam istekliği harcamda cimriyim dedi. bir bende cimrilik yapmadı bu sezon alacağı olsun :D
salı günkü maçada gelince her ne kadar herşeyi kullansam da andaç hocamı yenmek için çok uğraş vermem gerekecek bunu yaptığımda hem kupayı hemde 7.liği tehlikeye sokma, hemde antreman verimini azaltma ihtimali var :S karşık durumdayım ama gsyi yenmek de ünvan gibi birşey :D
Last edited by aquila at 4/5/2009 6:48:11 AM