artık son maçımız büyük önem taşıyor kazandığımız taktirde büyük ihtimalle ilk 32 takım arasında kalıp turnuvaya devam ederiz sonuçta kötü bir sıralama yeride olsa turnuvaya devam edebilmek önemli
andaç hocam tebrikler, maçtan önceki bu sözlerin ışığında BuzzerBeater Teselli Kupası'nda güçlü Çek Cumhuriyetini deplasmanda ÇZ çekerek bile olsa 85-67 yenerek son 32'ye kalmayı başardık. Bütün şartlar gözönüne alındığında ÇZ'nin bundan daha iyi bir yerde kullanılabileceğini düşünmüyorum. İki tarafın da normal çıktığını düşündüğümüzde maçı kaybetme olasılığımızın yüksek olması, hocamızın ÇZ çekerek ne kadar doğru bir karar verdiğini gösteriyor çünkü bu maçı, istekliliği korumak adına normal oynayıp kaybetseydik, resmi maç anlamında sezonu kapatacağımız için yüksek istekliliğin de bir anlamı kalmayacaktı. Kaldı ki maçtan önceki istekliliğimizin çok da yüksek olduğunu sanmıyorum, belki de bu yüzden andaç hoca ÇZ çekmeye karar verdi diye düşünüyorum.
İstekliliği bitirmiş olmamıza ve sürekli deplasmanda oynama dezavantajımıza rağmen hocamıza bundan sonraki maçlarda da güveniyoruz.
Azerbaycan A Milli Takım Antrenörü - Azerbaijan NT Coach