KKM'ye kalacağımı tahmin ettiğim için bir süredir oyuncuları Rahat ol oynatoyordum. Bu benim KKM'deki şansımı oldukça arttırdı. ilk maça 13 isteklilik ile çıktım. Kümede kalacağımı düşünüyorum. Alaplı ile sezon içerisinde oynadığımız maç oldukça başa baştı. çeyreklerde sonuç 2-2 iken 8 sayı gibi küçük bir farkla kazanmayı başarmıştım. Ancak KKM'ye yüksek isteklilik ile girdiğimiz için rahat bir maç oldu. Gönül ister ki kimseyi düşürmek zorunda kalmayayım ama şu anki duruma göre avantajlı görünüyorum. Tek sıkıntım takımda bir miktar form düşüşü var umarım çok etkilemez.
Gönül isterdi k gruptai 7. olayım ve çok iyi draft çekeyim. Farketmişsinizdir mutlaka draft listemiz gerçekten mükemmel. 3. sıradan drafta girecek olmak bile büyük avantaj.
Bu arada sormak istiyorum.Şampiyonluk adayınız kim? Wonders ve Mosfet tüm sezon boyunca sadece birbirlerine yenildiler. Batı finalini kazanan takımın şampiyon olacağını düşünüyorum. Benim adayım ise The Wonders. Ancak kazanırsa bu çok rahat olamayacaktır. %55'e(THW) %45(MOS) gibi bir şans olduğunu düşünüyorum.