Cok zevksiz maclardi acikcasi :) doguda da batida da favoriler rahat kazandi. Karsi konferans maclarini cok merak ediyorum, Bizim lig biraz garip oldu bati forumda konusuyor rekabet var , batida ise herkes susuyor sanki bot takimlardan olusan bir lig gibi. Isterdim onlar da biraz katilsinlar muhabbete. nosferatuzugax ve galatasaraya karsi oynanacak maclari cok merak ediyorum. Diger takimlari gecen sezondan biliyoruz o maclar da cok kolay cantada keklik maclar degil ancak lider ve ikinci suan benim icin biraz kapali kutu gibi pek de gozlemleyemedigim icin.
Bizim siralamamizi belirleyecek maclar, alt siralarda kalan takimlar butun maclarini kazanip yukarilara tirmanabilir ya da ust siralardaki takimlar isteklilik ugruna sacma sapan maglubiyetler alip asagilara dusebilir siralamada. Dikkatli olun diyorum herkese:) Kupada da henuz karsimiza en fazla 4. lig takimlari geldi yedeklerimiz de cok kotu olmadigi icin simdilik rahat ilerliyoruz ancak gecen sezon 4. turdan sonra 3 tur boyunca cok zorlanmistik en son 2. hafta cz ciktigimiz kupa macinda elenmiz ve darma duman olmustuk :) bunlardan da uzak durun:) 1 tur gecicem diye ligdeki iddali yerinizi kaybedebilirsiniz, biz buyuk dersler aldik gecen 2 sezondan, kupada herkese basarilar diliyorum gecen sezon da oldukca kaliteli ligimiz oldugunu kupada da kanitlamistik bircok takim ust turlara cikmisti, bu sezon daha da iyisini yapmamizi diliyorum..
@bugrahan: Hocam pivot cok ust duzey bi oyuncu degil ama pota altini biraz toparlamisa benziyor darisi basima :)