Какви бордерлайн обиди, ти ми каза, че говоря като Божинов, после аз съм те обиждал??
Взимаш играч Х или У( както искаш го наричай, мисля, че аргументи ти дадох достатъчно, не знам какво повече искаш???) за около 150+к заплата за 1к в да кажем сряда, ползваш го в купата и лигата в събота и го уволняваш в неделя. Заплатите ти пак ще си седят 250к, ако си във втора лига и пак ще си си ти и с финансите на чисто, но вместо да ползваш играч с 10к заплата, ползваш такъв за 150+к без да плащаш нищо за него, другата седмица правиш същото и пак и пак и това го правят отборите в играта. Или идва мач за купата със силен противник, купуваш двама по 150к заплата за 1к за резерви на основните ти играчи, едно е резерви за 5к , друго е за 150к, и пак накрая на седмицата ги уволняваш и си платил само 1к. Когато уволняваш член от екипа, независимо кога, му плащаш заплатата, когато уволняваш играч-не, но си го ползвал през седмицата! Това дава нечестно предимство на отбори, които купуват играчи за 1к, ползват ги през седмицата и после ги уволняват, преди да е трябвало да платят седмичната заплата.