BuzzerBeater Forums

Türkiye - II.2 > 42. Sezon

42. Sezon

Set priority
Show messages by
This Post:
00
293618.54 in reply to 293618.53
Date: 6/19/2018 3:44:10 AM
Overall Posts Rated:
117117
A Milli Takım kadrosu açıklandı:
--------------------------------------------
Doğuş Balbay: Anadolu Efes
Rıdvan Öncel: Banvit
Sertaç Şanlı: Beşiktaş
Semih Erden: Beşiktaş
Kartal Özmızrak: Darüşşafaka
Scott Jordan Wilbekin: Darüşşafaka
Buğrahan Tuncer: Eskişehir Basket
Melih Mahmutoğlu: Fenerbahçe
Göksenin Köksal: Galatasaray
Ege Arar: Galatasaray
Ayberk Olmaz: İstanbul BŞB
Berk Uğurlu: Karşıyaka
Metin Türen: Karşıyaka
Metecan Birsen: Sakarya BŞB
Barış Ermiş: TOFAŞ
Cedi Osman: Cleveland Cavaliers
Furkan Korkmaz: Philadelphia 76ers

------ Wilbekin kadro için çok önemli bir takviye olmuş ama Ali Muhammed'in kadroya alınmamasını garipsedim. Aslında bence ikisi bir arada oynayabilir ama Ali Muhammed'in takım lideri olarak Wilbekin'i kabul etmesi gerekir. Ya kabul etmedi ya da bir çekişme ihtimali takıma zarar verir endişesi ile kadroya çağırılmadı bilemiyorum. Tabi Cedi ile Wilbekin arasında aynı sorunun yaşanma ihtimali de var. Umarım geçmişte yaşanan ve takıma zarar veren ego savaşları yaşanmaz.

Diğer yandan uzun rotasyonu çok yetersiz görünüyor. Bu yoklukta Furkan Aldemir'in kadroda yer almaması da çok tuhaf değil mi? Bunlar Ömer Aşık'ı unuttular mı acaba?
Furkan Korkmaz'ın neredeyse sezon boyunca hiç oynaması da başka bir eksi olarak göze çarpıyor.

This Post:
00
293618.55 in reply to 293618.53
Date: 6/19/2018 9:10:43 AM
Overall Posts Rated:
6464
Haklısın salary cap sınırını aşıyor bu takas ile Boston ancak yinede bir GSW, Cavs, Thunder, Miami kadar lüks vergisi ödemeyecekler.

https://hoopshype.com/salaries/boston_celtics/

Olası bir Brown-Kawhi takasında 2018-2019 sezonunda Boston $122 milyon dolar maaş ödeyecek.

Halihazırda NBA'de $130 milyon dolarda fazla maaş ödeyen pek çok takım olduğu göz önüne alınırsa şampiyonluk ihtimali olan bir kadro için Boston'un $122 milyon dolarlık bir maaş yükünün altına girmesi pekte zor gözükmüyor :)

Milli takım kadrosu hakkında da yanılmıyorsam kadroda sadece 1 tane devşirme oyuncuya yer verebiliyoruz. O hakkımızı da doğal olarak Bobby yerine Wilbekin'den yana kullanmışız. Furkan Aldemir'in olmaması benim de tuhafıma gitti.

Ayberk Olmaz var kadroda ciddi ciddi. Banvit-İstanbul BBSK maçında canlı izlemiştim. En son koçuyla benchte kavga ediyordu bu çocuk :D Psikolojik sorunları olan yeteneklerine ihanet halinde Türk basketbolundan kayıp gitmek üzere olan bir yıldız adayı kendisi Ufuk Sarıca son kez rehabilitasyonla onu kazanabileceğini düşünüyor sanırım.

Last edited by Melo at 6/19/2018 9:28:20 AM

This Post:
00
293618.56 in reply to 293618.55
Date: 6/19/2018 10:49:50 AM
Overall Posts Rated:
117117

Zaten bunlardan 1 tanesi daha kadroya girer, diğerleri aday olmakla kalır. Maksat ayağı alışsın :)

This Post:
00
293618.57 in reply to 293618.54
Date: 6/19/2018 6:57:45 PM
Enes J.K
III.9
Overall Posts Rated:
1717
Kadro içinde en fazla 1 adet devşirme kullanabiliyorsun. O yüzden ya Dixon ya da wilbekin kullanılabilir.
Furkan Aldemir sakat diye hatırlıyorum ama emin değilim. Ömer Onan, Ömer Aşık ve Ersan Eylül ayında takıma katılacaklar dedi. Ersan kontrat sıkıntısı, Ömer ise bayağı uzun bi sakatlıktan döndüğü içinmiş. Zaten bu aydaki maçlar eleme maçları ve rakiplerimiz pek güçlü değil. Bunu göze alarak çağırmadılar diye düşünüyorum. Bu arada keşke Ömer Faruk u da çağırsaydılar, en azından onun da seviyesini görmüş olurduk.

This Post:
00
293618.58 in reply to 293618.56
Date: 6/20/2018 5:28:10 AM
Overall Posts Rated:
117117

Zaten bunlardan 1 tanesi daha kadroya girer, diğerleri aday olmakla kalır. Maksat ayağı alışsın :)

Rıdvan Öncel, Berk Uğurlu, Ayberk Olmaz kadrodan çıkarılmış. Zaten sen de demiştin Ayberk OLMAZ diye :)

This Post:
00
293618.59 in reply to 293618.58
Date: 6/20/2018 2:54:53 PM
Enes J.K
III.9
Overall Posts Rated:
1717
Rıdvan sakat, yoksa en azından denenebilirdi bu o.k eksikliğinde

This Post:
00
293618.60 in reply to 293618.59
Date: 6/22/2018 1:18:09 PM
Overall Posts Rated:
117117
Draftlar yapıldı ve hareket başladı !

http://bleacherreport.com/articles/2782215-2018-nba-draft...

Deandre Ayton, beklenildiği gibi 1. sıradan Suns, Doncic de 3. sıradan Hawks tarafından draft edildi. Gerçi bazıları Dallas tarafından 5.sıradan seçilmesini bekliyordu ama Hawks Doncici Dallas'a takaslayarak bu tahmincileri de memnun etmiş oldu :)

İlk 10'da 5 tane pota altı oyuncsusu seçilmesi dikkat çekti. Bu sezon uzun çaylaklar ses getirecek herhalde.

Not: Dwight Howard takasını da unutmayalım. Bedavaya Netse takas edilmiş.

Last edited by $adan caner at 6/22/2018 3:46:24 PM

This Post:
00
293618.61 in reply to 293618.60
Date: 6/23/2018 8:21:31 AM
Overall Posts Rated:
117117
Dünya kupası tam gaz devam ediyor. Güçlü takımlar bile kazanmakta zorlanıyor. Enteresan sonuçlar da oluyor Bkz. Arjantin, Meksika.

Ben diyorum ki neden Belçika şampiyon olmasın ?

Aaaa sonra bir baktım ki Neymar da Belçika için aynı şeyi söylemiş.

Siz ne dersiniz?

This Post:
00
293618.62 in reply to 293618.54
Date: 6/23/2018 8:33:09 AM
Overall Posts Rated:
117117
A Milli Takım kadrosu açıklandı:
--------------------------------------------
Doğuş Balbay: Anadolu Efes
Sertaç Şanlı: Beşiktaş
Semih Erden: Beşiktaş
Scott Jordan Wilbekin: Darüşşafaka
Melih Mahmutoğlu: Fenerbahçe
Göksenin Köksal: Galatasaray
Ege Arar: Galatasaray
Metin Türen: Karşıyaka
Barış Ermiş: TOFAŞ
Cedi Osman: Cleveland Cavaliers
Furkan Korkmaz: Philadelphia 76ers

------ Wilbekin kadro için çok önemli bir takviye olmuş ama Ali Muhammed'in kadroya alınmamasını garipsedim. Aslında bence ikisi bir arada oynayabilir ama Ali Muhammed'in takım lideri olarak Wilbekin'i kabul etmesi gerekir. Ya kabul etmedi ya da bir çekişme ihtimali takıma zarar verir endişesi ile kadroya çağırılmadı bilemiyorum. Tabi Cedi ile Wilbekin arasında aynı sorunun yaşanma ihtimali de var. Umarım geçmişte yaşanan ve takıma zarar veren ego savaşları yaşanmaz.

Diğer yandan uzun rotasyonu çok yetersiz görünüyor. Bu yoklukta Furkan Aldemir'in kadroda yer almaması da çok tuhaf değil mi? Bunlar Ömer Aşık'ı unuttular mı acaba?
Furkan Korkmaz'ın neredeyse sezon boyunca hiç oynaması da başka bir eksi olarak göze çarpıyor.

Bu arada transferlere Sertaç Şanlı ile başlayan Anadolu Efes Buğrahan'dan sonra Metecan'ı da kadrosuna katarak yerli milli oyuncularla kadrosunu güçlendiriyor.

Darısı Galatasaray'ın başına :(

This Post:
00
293618.63 in reply to 293618.61
Date: 6/24/2018 6:43:09 AM
Enes J.K
III.9
Overall Posts Rated:
1717
Belçika iyi yapılandı, ki bence bütün takımlar bu kadar kaos içindeyken böyle bi şans bir daha kapılarına zor gelir. Bu kupayı kazanmaya oynayacağını ben de düşünüyorum ama Almanya da ne yapar eder kazanır ya adamlar winner

This Post:
00
293618.64 in reply to 293618.63
Date: 6/24/2018 9:43:10 AM
Overall Posts Rated:
117117
Belçika iyi yapılandı, ki bence bütün takımlar bu kadar kaos içindeyken böyle bi şans bir daha kapılarına zor gelir. Bu kupayı kazanmaya oynayacağını ben de düşünüyorum ama Almanya da ne yapar eder kazanır ya adamlar winner

Dün akşam gördük winnerı, k.çı zor kurtardılar. Meksika yenilgisini de unutma. Kupa tecrübesi tabiki önemli ama kupayı kaldırmak hiç kolay olmayacak. Net olarak öne çıkan, ağır basan bir takım göremiyorum. Breziya da olabilir Fransa da Belçika da hatta herşeye rağman Almanya ...

Last edited by $adan caner at 6/24/2018 9:43:29 AM

Advertisement