Na matai kai komandoje turi PF ir C kurių algos yra beveik tokios pat, kaip mano visos komandos, o kitos pozicijos daug silpnesnės, tai nesunku buvo numatyti, kokia taktika žais prieš mane :) O dėl metimo, tai šiek tiek gal randomas kaltas. Nes tarkim mano PG turi padoru tiek metimą, tiek nuotolį, bet visą karjerą nebuvo geras metikas iš tolimų distancijų. Tuo tarpu, tas SG kuris ankščiau buvo pas tave komandoje yra grynas metikas ir visa karjerą pas mane mėte apie 50proc. taiklumų tritaškius. Netgi dabar būdamas prastesnės formos, jis mėte geriau nei PG, nors jų metimų skilai panašus, o ir artimesnių situacijų PG dar ir taiklesnis, nes turi geri driblingą/veržimasi.
Tas pats ir su lenkų. Nuo pat 18 metų, kaip yra pas mane aš jį vadinu Jomano ir Lapetos nesantuokinių vaiku. Grynai gynybinis žaidėjas, kad ir kiek kelčiau jam metimą, artimus ar nuotolį, vistiek daugiau 10 taškų įmeta labai retai. net jei žaisčiau per artimus prieš botus, jis neįmes daugiau 15tšk.
Šitas dalyką galiu paaiškinti nebent tuo, jog žaidėjai turi užslėptus skilus, kurių mes nežinom. Bent jau man taip atrodo.