BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > ΣΕΖΟΝ 42-BASIC RULES OF A1

ΣΕΖΟΝ 42-BASIC RULES OF A1

Set priority
Show messages by
From: ALEXANDROS7

To: Kon
This Post:
00
293677.53 in reply to 293677.49
Date: 7/13/2018 8:56:27 AM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Εγώ αυτό που έχω να σου πω είναι να προσέχεις τις μαλαγανιές του Κοτίδη. Τις κλάψες στον Μαραντόνα εγώ τις ακούω βερεσέ! Πληροφορίες λένε ότι ταϊζει τα γερόντια με αιμογλοβίνη προκειμένου να είναι σε θέση να βγάλουν τον 2ο τελικό, γιιατί για 3ο δεν τα βλέπω ικανά! Οπότε είναι βέβαιο ότι ο Κοτίδης θα πάει για το 2-0!!!
Εγώ στην θέση σου θα έβαζα τους Τρομοκράτες να πλακώσουν στα σκαμπίλια τον Αλέξανδρο, εάν είναι ημιλιπόθυμος στον πάγκο δεν θα μπορεί να κοουτσάρει!!!
Και ότι λέει ο Κοτίδης στον Μαραντόνα για τον Αλέξανδρο, κι αυτά τα ακούω βερεσέ! Αν δεν κοουτσάριζε ο Αλέξανδρος η ομάδα θα ήταν στην IV!!!
Τιμή και δόξα στον Αλέξανδρο!!! Στον Κοτίδη λέμε "πίσω γορίλα", οι παλιοί ξέρουν, βρες κάνα γηροκομείο να ξαποστάσεις και άσε τον Αλέξανδρο να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα απ' όλους!

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια το πρόσωπό μου,αλλά να ξέρεις ότι ο Κοτίδης είναι έξαλλος μετά την επίθεση που του εξαπέλυσες!!!! :@

Μάλιστα πήρε αμέσως τηλέφωνο από Ρωσία και ρώτησε εάν..''αυτός ο λωποδύτης,αυτός ο κλέφτης ονομάτων που πήγε και μας ''πήρε'' το Legend υποβιβάστηκε επιτέλους από την κατηγορία????''Και συμπλήρωσε οργισμένος...''ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΚΟΝ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ!!ΕΓΩ ΝΙΩΘΩ ΣΑΝ ΝΕΑΝΙΑΣ!!!!! XD

Τώρα,όσο αναφορά την ντόπα,η αλήθεια είναι ότι έφτασαν από Ρωσία κάτι πακέτα με σαφή εντολή να τα πάρουν άμεσα τα γερόντια!!!Αν συνυπολογίσουμε το γεγονός ότι κάνει παρέα με τον Μαραντόνα,ο οποίος είχε πιαστεί ντοπαρισμένος και του είχαν γυρίσει τα μάτια ανάποδα στο goal εναντίον της Ελλάδας το 1994,ίσως να μην είναι απολύτως αναληθής η καταγγελία σου... :/

Η άλλη αλήθεια είναι ότι ο πάνσοφος δεν ζήτησε απλά,αλλά απαίτησε το 2-0,γιατί θέλει να παρακολουθήσει χωρίς άγχος τον τελικό του Μουντιάλ την Κυριακή!!Το κακό είναι ότι θεωρώ πολύ δύσκολο να καταφέρουμε να κάνουμε 2πλο αύριο... :/

Τελειώνοντας,να ευχηθώ γρήγορη επιστροφή στην Α1,κάτι το οποίο θεωρώ ιδιαιτέρως πιθανό αν λάβουμε υπόψη την διατριβή του γέροντα στην αρχή της σεζόν με τίτλο:''BASIC RULES OF A1''!!!!! (hi)

From: Kon

This Post:
11
293677.54 in reply to 293677.53
Date: 7/14/2018 11:43:37 AM
L e g e n d
IV.9
Overall Posts Rated:
192192
Εμ ρε Αλέξανδρε δεν άντεξα άλλο! Ενώ προσπαθείς να γράψεις την δική σου ιστορία στο ΒΒ, να 'χεις τον Κοτίδη να σου βάζει τρικλοποδιές! Έλεος πια!
Και δεν φτάνει μόνον αυτό, καινούργιες πληροφορίες λένε ότι δεν ήτανε καθόλου τυχαίο το γεγονός πως όλες οι ομάδες που υποβιβάστηκαν, ανήκουν στον Μπλε όμιλο! Οι φήμες λένε ότι ο Κοτίδης κρύβεται πίσω από αυτή την συγκυρία, η οποία μόνο συγκυρία δεν είναι αλλά μια καλοστημένη διαπλοκή του!!!
Ορίστε το κατήγγειλα!!! Το ξέρω πως κινδυνεύω και σε ευχαριστώ για την προειδοποίηση, πιστεύω, όμως ότι μπορεί να τον προλάβω τον Κοτίδη και να τον στείλω πρώτο στα θυμαράκια! Έχε πίστη Αλέξανδρε!

This Post:
00
293677.55 in reply to 293677.53
Date: 7/15/2018 4:13:39 AM
Kyanos Asteras B.C.
III.12
Overall Posts Rated:
7777
Αυξημενα μετρα αφαλειας ζητησε η ομαδα του Ατρομητου για το σημερινο τελικο των τελικων. Η ενταση που επικρατει τις τελευταιες ωρες εχει κανει τη διαεξαγωγη του παιχνιδιου να κρεμεται απο μια κλωστη.
Με καταγγελια στην ΕΟΚ επισης η ομαδα προσπαθει να προστατεψει τον κινεζο παικταρα Lin Haoze ο οποιος απο χτες δεχεται απειλητικά μηνυματα με αποκορυφομα ενα χαρτακι που βρεθηκε κολλημμενο εξω απο το γυμναστηριο της ομαδας σημερα το πρωι το οποιο ειχε τη φραση :

ты уже мертв

Οι αρμοδιες αρχες ηδη αναζητουν τον ενοχο ενω ο προεδρος της Ατρομηταρας σε μια κινηση τονωσης του ηθικου ανακοινωσε οτι ξεκινουν αμεσα εργασιες ανεγερσης αγαλματος του κινεζου εξω απο το σταδιο. Αν μαλιστα καταφερει να βγαλει εκτως και τον Yerel τοτε θα μπει και στο πανθεον του συλλόγου.

This Post:
11
293677.56 in reply to 293677.55
Date: 7/15/2018 12:59:32 PM
Kyanos Asteras B.C.
III.12
Overall Posts Rated:
7777
Μπραβο φιλε μου συγχαρητηρια!!! Αξιος νικητης χωρις αμφιβολια!! Επρεπε να σου τραυματισω ολη τη βασικη 5αδα κ παλι δε ξερω αν θα σε κερδιζα :) :) :)

From: Kon
This Post:
00
293677.57 in reply to 293677.56
Date: 7/15/2018 1:10:59 PM
L e g e n d
IV.9
Overall Posts Rated:
192192
Συγχαρητήρια στον Αλέξανδρο, απέδειξε για άλλη μια φορά στον Κοτίδη ότι δεν είναι άμπαλος!!!
Κοτίδη γερά ο τάφος είναι κοντά!

This Post:
00
293677.58 in reply to 293677.56
Date: 7/15/2018 1:46:45 PM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Μπραβο φιλε μου συγχαρητηρια!!! Αξιος νικητης χωρις αμφιβολια!! Επρεπε να σου τραυματισω ολη τη βασικη 5αδα κ παλι δε ξερω αν θα σε κερδιζα :) :) :)

Ευχαριστώ πολύ!!Ήταν χαρά μου να παίζω εναντίον σου τους τελικούς!Να λέμε καμιά κουβέντα και να κάνουμε λίγο πλάκα!!!

Κοίτα,αν μου είχες τραυματίσει και τον Yerel χτες,νομίζω ότι κάτι γινόταν! :-)

Η αλήθεια είναι ότι ο τραυματισμός με έφερε σε δύσκολη θέση(και συνεχίζω να πληρώνω 6αρη γιατρό για να αποφύγω τέτοιες αναποδιές)!Έπρεπε σήμερα να σκεφτώ και να αναπροσαρμόσω όλα μου τα σχέδια!Δεν σου κρύβω ότι το φοβήθηκα το ματς,αλλά αποφάσισα να ρισκάρω και να μην πάω στα σύστημα που πάντα παίζω σε όλους τους κρίσιμους τελικούς που έχω παίξει!Τελικά μου έκατσε!

Συγχαρητήρια για την πορεία σου!Δεν είναι λίγο να ξεκινάς από την IV,να σαρώνεις όλες τις κατηγορίες και να φτάνεις μόνο μια νίκη μακριά να γίνεις και πρωταθλητής Ελλάδας σε 4 σεζόν!Keep going!!

ΥΓ: Τελικά μάλλον δικαιώθηκα που σε έβαλα στο poll στην αρχή του πρωταθλήματος!!! :)

From: ALEXANDROS7

To: Kon
This Post:
00
293677.59 in reply to 293677.57
Date: 7/15/2018 1:51:20 PM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076

Συγχαρητήρια στον Αλέξανδρο, απέδειξε για άλλη μια φορά στον Κοτίδη ότι δεν είναι άμπαλος!!!
Κοτίδη γερά ο τάφος είναι κοντά!

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου!!Είσαι ο μόνος που με υποστήριξε στην κόντρα μου ενάντια στον πανίσχυρο ηγέτη Αγαμέμνονα Κοτίδη!!

Αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο....Ο ΚΟΤΙΔΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΠΟΤΕΕΕΕΕΕ!!!!! (party) :D

https://www.youtube.com/watch?v=KymFaQlc2hQ

This Post:
11
293677.60 in reply to 293677.59
Date: 7/15/2018 4:07:17 PM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Το σημερινό πρωινό ο γέροντας Κοτίδης δεν αισθανόταν καλά...Σχεδόν δεν είχε κλείσει μάτι όλη νύχτα,από την στιγμή που είδε αυτόν τον τρομακτικό εφιάλτη... Ένα ατρόμητο περιστέρι να εισβάλλει μέσα στην καλύβα του,να πιάνει με το ράμφος του το Πολύτιμο και να γίνεται καπνός... (:|

Ο πάνσοφος ένιωθε ότι δεν ανήκε στο πανηγυράκι της Ρωσίας!''Τι κάνω εγώ εδώ???...ρώτησε τον επιστήθιο πια φίλο του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα!!''Η ομάδα με χρειάζεται!!Η ομάδα παίζει τελικό και εγώ θα είμαι αλλού??Ο άμπαλος άφησε την ομάδα χωρίς ψηλούς!Ο ένας τραυματίας και ο άλλος χωρίς δικαίωμα συμμετοχής!!Χτες τα έκανε μαντάρα και φάγαμε 25αρα στο κεφάλι!!ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ!!!!!!!Δεν υπάρχει περίπτωση να μην χάσουμε!!!Θα φύγω....Θα πάρω το αεροπλάνο και θα την κοπανήσω τώρα!!!...''

''Κοτίδη,σύνελθε!!!''...του είπε ο Ντιέγκο!!''Είσαι επίσημος προσκεκλημένος του Πούτιν!!!Δεν λες όχι στον Πούτιν!!Δεν σε παίρνει....Σοβαρέψου!!!Άσε που έχω δει πως σε γλυκοκοιτάζει αυτό το γκομενάκι,η προεδρίνα της Κροατίας!!!Είμαι σίγουρος ότι σε γουστάρει με χίλια!!!! :]

ΠΟΙΑ????...ούρλιαξε ο Κοτίδης!!''ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΗ!!ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΝΥΜΦΟΜΑΝΗΣ!!!ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΟΥΦΤΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ!!!!

Έπειτα από πολύ σκέψη,ο πάνσοφος ζήτησε συνάντηση με τον Ινφαντίνο...

''Ρε καράφλα,ρε χαρτογιακά!!!..προσπάθησει να τον πείσει ο πάνσοφος,''αφού έχεις δύο οθόνες στο στάδιο!!Τι στο πο@@τσο τις θες και τους 2??Βάλε στην μια το ματς των Legends να το βλέπω και στην τελική μην βάλεις φωνή... :X

''That is impossible Mr. Kotidis''..είπε ο Ινφαντίνο!!!''It is the World cup Final!!Are you mad??''

''ΚΑΛΑ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΠΑΡΑΣ!!!...απάντησε οργισμένος ο γέροντας!!!''ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΠΑΡΑΣ,ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΓΚΕΟΥΛΑΣ!!ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ!!ΠΟΣΟ ΜΑΛ@@ΚΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ???? :+(

Τελικά ο πάνσοφος γέροντας Κοτίδης πέρασε ένα απόγευμα αγωνίας στο στάδιο!!Το σώμα του ήταν εκεί,αλλά το μυαλό του ήταν στο ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ!!!Ενημερωνόταν συχνά για την εξέλιξη και όταν έμαθε τα ευχάριστα δεν κρατήθηκε...Έτρεξε με μανία να αγκαλιάσει την Κροάτισσα πρόεδρο,την σήκωσε ψηλά και της είπε:''I am third consecutive time Greek Basketball Champion!!!!!!!Do you want to celebrate with me???????'' (trophy) (party)

Από εκείνη την στιγμή τα ίχνη τους χάθηκαν και μάταια ο βρεγμένος και φουντωμένος Μακρόν έψαχνε το γκομενάκι που ήταν σίγουρος ότι είχε ενδώσει στην γοητεία του...Ο Κοτίδης του την είχε φάει.... B)

This Post:
22
293677.61 in reply to 293677.60
Date: 7/15/2018 6:23:42 PM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
Συγχαρητηρια για το 3ο σερι πρωταθλημα και στον Κοτιδη που εφαγε το γκομενακι

Βεβαια πιστευω οτι αυτην την φορα ο πανσοφος δεν θα εχει να καταλογίσει τιποτα στον Αλεξανδρο7 που ελαμψε δια της απουσιας του οδηγωντας μονος του την ομαδα στο πρωταθλημα!

Τις τελευταιες 3 σεζον υπαρχει απολυτη κυριαχια και αν συνεχισεις ετσι πιστευω οτι σε λιγο καιρο θα μιλαμε για διψηφιο αριθμο τιτλων! Μετραμε πλεον 4 πρωταθληματα 1 κυπελλο και 1 νταμπλ! Αισθανομαι πολυ τυχερος που αυτες τις 3 σεζον καταφερα να παρω 2 κυπελλα! Αντε ραντεβου του χρονου στο Β3!

Πολλα μπραβο και στον Ατρομητο που στην 1η του παρουσια σε Α1 καταφερε να φτασει μεχρι τον τελικο!

Last edited by τεράστιος at 7/15/2018 7:14:56 PM

This Post:
11
293677.62 in reply to 293677.61
Date: 7/16/2018 3:05:40 AM
Tavraikos BC
III.16
Overall Posts Rated:
8888
Συγχαρητήρια Αλέξανδρε! Enjoy the 3peat!

Τα λέμε την μεθεπόμενη σαιζόν...

Last edited by patriot75 at 7/16/2018 3:05:57 AM

This Post:
00
293677.63 in reply to 293677.61
Date: 7/16/2018 3:05:56 AM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Συγχαρητηρια για το 3ο σερι πρωταθλημα και στον Κοτιδη που εφαγε το γκομενακι XD

Ευχαριστώ!!!!Όσο για τον Κοτίδη,εγώ λέω ότι το μόνο που κατάφερε τόσο καιρό ήταν να φάει το γκομενάκι!!Κατά τα άλλα προσέφερε μόνο γκρίνια και ανακατωσούρα!!!!

Βεβαια πιστευω οτι αυτην την φορα ο πανσοφος δεν θα εχει να καταλογίσει τιποτα στον Αλεξανδρο7 που ελαμψε δια της απουσιας του οδηγωντας μονος του την ομαδα στο πρωταθλημα! B)

'Εχει να μου καταλογίσει εννοείται!!!Την απώλεια του κυπέλλου,την απώλεια του Β3 και το ότι πήγα σε 3ο τελικό και δεν είδε άνετα τον τελικό του Μουντιάλ!!! :)

Τις τελευταιες 3 σεζον υπαρχει απολυτη κυριαχια και αν συνεχισεις ετσι πιστευω οτι σε λιγο καιρο θα μιλαμε για διψηφιο αριθμο τιτλων! Μετραμε πλεον 4 πρωταθληματα 1 κυπελλο και 1 νταμπλ! Αισθανομαι πολυ τυχερος που αυτες τις 3 σεζον καταφερα να παρω 2 κυπελλα! Αντε ραντεβου του χρονου στο Β3! :D

Το νταμπλ μετράει για τίτλος? :)

Νομίζω ότι υπερβάλλεις!Άλλωστε ο Μάντης έχει προφητεύσει ήδη την οικονομική καταστροφή της ομάδας μέσα στο 2018!Αν πάρουμε 1-2 τίτλους ακόμα,θα είμαστε υπερευχαριστημένοι!!! (party)

Πάντως τα 3 συνεχόμενα είναι μια επιτυχία,αφού για πολλές σεζόν δύσκολα κάποια ομάδα έπαιρνε έστω και 2 συνεχόμενα!

Είναι πιο ωραία να έχεις και παρέα στο Β3!!!!!!!!!

Advertisement