Τα συγχαρητήριά μου στους Averof Larisas Spurs για την σπουδαία νίκη τους και την άνοδο στην Α1 κατηγορία!
Φοβερό στατιστικό για τους νικητές... είχαν μόλις 3 λάθη στην αγώνα και 61,1% στα τρίποντα... ε πως να μην κερδίσεις; Φαντάσου να μην είχαν και δύο τραυματίες!
Τα συγχαρητήριά μου και για τον ktp-panathinaikos για την φοβερή σεζόν που έκανε φέτος!
Borba σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια. Πέρυσι ήσουν ο βασικότερος αντίπαλος μου αν και βέβαια φέτος αποδυναμωθηκες αρκετά οπότε και ο κόκκινος όμιλος έγινε συγκριτικά πιο αδύναμος σε σχέση με το μπλε όπου ο ktp έπρεπε να αποκλείσει δυνατότερους αντιπάλους! Για μένα το σημαντικότερο ήταν ότι φέτος η μεγαλύτερη επιτυχία ήταν που έφτασα στους 8 του κυπέλλου και κοίταξα στα μάτια ένα από τους καλούς μάνατζερ της Α1. Χτες βέβαια πήγα να το πάθω το έγκεφαλικο με το τραυματισμό αλλά τουλάχιστον θεωρώ ότι πήρα πανάξια την άνοδο στο τελευταίο ματς παρόλο τους τραυματισμούς των 2 καλύτερων παικτών μου! Ελπίζω την επόμενη σεζόν αν πέσω να με φέρει στο II.1 η μηχανή. Προσπάθησα μερικές φορές να δώσω λίγο πνοή με καμιά ιστοριουλα του Da Boss αλλά τουλάχιστον είχατε στατιστικά για όλο το χρόνο.
Borba συγχαρητήρια για τη μεγάλη σου επιτυχία και παραμονή αν και στεναχώρησες το φίλο μου προεδρο N.Tsig!