Vaatasin mängu, vinge oli! Läksin mängu alguses elevusse nagu väike laps jõuluvana oodates kui nägin et ennustus pihta läks. Ega mul muud varianti polnud kui ennustada. haarasin kiire 10 punktise edu, mis hakkas siis tasapisi kahanema ja teise veerandaja keskel toimus liidri vahetus. Edasi sinu u kuni 5pnk edus kuni otsustavate hetkedeni. Need viimased visked loto ja seekord võit kodupublikule. See mürgel mis nad korraldasid oli metsik, vabakad minu poolelt 24-9. Sinna see mäng läks. Tagantjärgi oleks võinud ikka ühe mehe veel juurde tuua küll, praegu olid mehed positsiooni võrra nihkes. Ja kui otsida veel kust oleks võinud selle punkti kätte saada, siis kaitses unustasin natuke positsioone vahetada, nõks äkki oleks parem nii olnud. Või oleks võinud enne vormi treenida. Aga need oleksid ja tegelikult ei osanud nii pingelist mängu oodata. Ja võib vist öelda, et nii tähtsas mängus üks valutumaid kaotusi mentaalselt, sest sisimas olin juba leppinud, et ühe hooaja peab veel ootama. Seega siiras käepigistus ja mul hea meel, et suutsin selle teekonna teise sinu jaoks nii magusaks veel muuta. Liiga karikat ärme veel anna ja laseme enne huntidel ka proovida, neil samamoodi pole midagi kaotada ja näis mis kavalusi neil varuks on.