Καλημέρα σε όλους...
Ας προσπαθήσουμε να ζωντανέψουμε ξανά το φόρουμ μετά το "μπάχαλο" που δημιουργήθηκε πριν λίγες μέρες...
Η κανονική διάρκεια της σεζόν πέρασε. Βρισκόμαστε δύο μέρες πριν τα πλέυ οφ. Εκεί που προσωπικά ανέμενα ένα ανταγωνιστικό φινάλε με πολλές ισάξιες ομάδες να διεκδικούν την άνοδο, είδα αρκετούς μάνατζερς να παρατάνε την προσπάθεια και να ξεπουλούν παίχτες. Αυτός ήταν ο αρχικός σχεδιασμός ή κάτι άλλο άλλαξε τα πλάνα τους;;; Είμαι αρκετά περίεργος να μάθω...
Όσο για τη δική μου ομάδα, δε θα κρυφτώ πίσω από το δάχτυλό μου. Δε με "χάλασε" ένας προημιτελικός που θα λήξει 0-50 υπέρ μου (φαντάζομαι ο krouela δε θα κάνει κάποια κίνηση τις επόμενες ώρες) αλλά όσο περίεργο κι αν ακούγεται, θα ήθελα λίγο ανταγωνισμό σε αυτό το σημείο. Άλλωστε αυτή είναι η ομορφιά του παιχνιδιού... Και ειλικρινά δεν περίμενα ο krouela να προβεί σε αυτή την κίνηση που δεν την κατανοώ καθόλου...
Αντίθετα, η μοναδική ομάδα που ως ένα σημείο κατανοώ την απόφαση να παρατήσει την προσπάθεια είναι ο Probonas. Εντάξει τι να πεις όταν το παιχνίδι σε βγάζει νοκ άουτ τραυματίζοντας τους τρεις καλύτερους παίχτες σου; Κρίμα πραγματικά γιατί φαινόταν προς το τέλος μια καλή προσπάθεια του kajabbar να διεκδικήσει κάτι περισσότερο. Το μοναδικό θετικό ότι η παραμονή στην κατηγορία θεωρείται σίγουρη, εναντίον ενός εικονικού παίχτη.
Στον κόκκινο όμιλο τώρα έχουμε έναν δεύτερο προημιτελικό με δύο ισάξιους αντιπάλους. Έλευσινιακός και Άγιος Δημήτριος διασταυρώνουν τα ξίφη τους. Μια αναμέτρηση με τεράστιο ενδιαφέρον που προσωπικά θεωρώ ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες.
Στο μπλε όμιλο τώρα ο πρωτοπόρος kleinmein θα αντιμετωπίσει την ομάδα που τελευταία στιγμή πήρε εισιτήριο για τα πλέυ οφ. Ο ανταγωνιστικός Ξεφτιλαϊκός με ένα μεγάλο διπλό την προτελευταία αγωνιστική κατάφερε να διεκδικεί με όσες πιθανότητες του αναλογούν την άνοδο. Σίγουρα δύσκολο έργο απέναντι στον kleinmein όμως ίσως ο str77 φυλάει ακόμα μια έκπληξη.
Στο δεύτερο ημιτελικό του μπλε ομίλου τα πράγματα είναι λίγο πιο ξεκάθαρα. Η ομάδα του Μενιδίου αποφάσισε να αποδυναμώσει το ρόστερ της. Αναμένω επικράτηση για το Μέγα Αλέξανδρο εύκολα ή δύσκολα.
Βέβαια τόσο ο Ξεφτιλαϊκός όσο και το Μενίδι έχουν παίχτες στη λίστα που ανάλογα με την έκβασή τους μπορούν να διευκολύνουν (αν πουληθούν) ή και να δυσκολέψουν (αν δεν πουληθούν) το έργο των αντιπάλων τους.
Στα πλέυ άουτ τώρα θεωρώ πως οι εικονικές ομάδες και οι παρατημένες μας έχουν αποχαιρετήσει εδώ και μέρες. Εύκολο έργο για Probonas-Corsairs. Οπότε ο μπλε όμιλος θα γεμίσει με "φρέσκο κρέας" την επόμενη σεζόν.
Τέλος συγχαρητήρια για την πορεία τους σε bromia kai Tromokrates που θα είναι στον όμιλο και την επόμενη σεζόν, ενώ γρήγορη επιστροφή στη ΙΙ εύχομαι στον Μαρτίου, μια δυνατή ομάδα που όμως δε θα βρίσκεται εδώ την επόμενη σεζόν.
Αυτά προς το παρόν. Καλά πλέυ οφ/άουτ να έχουν όλες οι ομάδες.