Благодаря за което и това ми е първи отбор и първи спортен мениджър,а относно мод-имах впредви че трябва да се спазват добрия тон,и да избягват лично отношение не съм казвал че имаш някакви преимущества, а че това е отговорност,дори сега от теб разбирам че ЛА и ГМ имали някви бонуси но миналото минало,обикновно след каране се стига до консенсус и аз съм доволен,че започнахме нещо смислено темата трябва според мен да я сложиш лепкава а относно,личното мисля че е по добре да бъде обществено достояние,аз примерно всеки ден влизам чета всичко по форумите независимо от това какви глупости пишат по чуждите форуми с надеждата че може би между спама има и полезна информация ,а нашия форум постоянно празен влизам празен така са и много други потребители,няма нищопо хубаво от една активна общност ,но за съжаление за 3 месеца които играя ако не беше темата за бингото нямаше нито едно публикувано мнение ,което донякъде обезкуражава сънародниците ни ,както сам каза пишете си на лични давате си съвети на лични и всеки извън този кръг отстава с впечатлението че нищо не се прави ,не се изтъкват преимуществата на това да имаш отгледани собствени кадри и национали, темата за тренировките не е обобщена и преведена на български към гайда и сложена също лепкава,може да се добави тема също и със резултати от мачовете на националите да се покаже че се работи потенциялни национали,младежи както и да се обясни ,че трябва да си отдаден на тренирането на национали и че по един или друг начин може да окаже влияние на представянето на отбора ти какво влияние оказва на приходите от реклама,че е много по евтино да си изградиш собствени играчи и да развиваш залата си ,отколкото да търсиш постоянно на пазара и трансферния ти баланс да е отрицателен,тъй като колкото по възрастни играчи купуваш за моментни резултати толкова повече изоставаш икономически, много неща които липсват,ето пича предложи за БД и за 2-3 дена се направи евала шапка свалям на инициативата и за скороста с която се постигна и мисля че трябва малко усилие и всичко ще се получи.