Относно МОД-а - Сега не че се оправдавам, но тук в ББ мода практически няма отговорности или привилегии, нито му се дава съпорт, нито може да банва, той е един много низш помощник. ЛА и ГМ значат тук нещо, мода не - просто да поясня. Аз иначе не бих станал(силно казано) мод, ако трябваше да се разправям с тези излишни задължения. И както казах, не мисля, че съм нарушил правилата, това че нещо не ти е харесало в тона ми, не значи че е нарушение или лош пример. Съжалявам, тази забележка няма да я приема, можеш да ме репортнеш, ако мислиш, че не съм прав ;)
И накрая очевидно и ти и аз се борим за една идея, подобряване състоянието на националите и "събуждане" на обществото ни, и не виждам смисъл да се караме или спорим излишно, а по-добре да обединим усилията си със съвети, решения и т.н.
Националите се следят и в чужбина, и след у21(поне откакто аз съм треньор), вече 2-ри сезон излезлите играчи, дори да са далече от влизане в мъжете се следят и са записани. Дори доста от младежите се тренират за жалост извън България.
При мъжете повечето са в България, по една или друга причина, къде защото много от тях са дългогодишни национали, или пък са просто изгодни за БГ отбор, или им е намерено сигурно място тук.
Ето тежките ни крила са изградени от човек, който е общо взето ферма и се логва само за да не се затрият. А сега дори ще тренира млади гардове. А по-лошото е че не можем да му намерим сносни трейнита, че чак ще прибягвам да ги изваждам от ботясващи отбори с надеждата да успее да закупи някой от тях и да ги тренира съвестно.
И разбира се говори по темата, ще се радвам, но както сега изцяло конструктивно ;)
Даже предлагам да се преместим в темата за националите или дори на личен, най-малкото е по-прегледно ;)
Last edited by Mod-raptor666 at 5/7/2011 4:09:43 PM