Kotidhs leei oti xanoume gyrw stous 30 pontous
Περιμένω το φιλικό και τις καταστάσεις της Παρασκευής αλλά για 30 δεν είσαι.....!Αν έβγαινε ένα καθαρό blow out θα βόλευε αλλά έχω μια αίσθηση ότι ή δεν θα βγεί για λίγο ή θα παίξω κανονικά και δεν θα βγεί σίγουρα...!
Το σίγουρο είναι ότι πρέπει να δούμε τις καταστάσεις την Παρασκευή αλλά σκεφτόμαστε και το ματς της Τρίτης που είναι λίγο ιδιαίτερο ματς όπως σωστά ο Τhor ανέφερε...Όχι τόσο γιατί δεν ξέρουμε αν θα το πάρουμε αλλά γιατί δεν ξέρω αν θα πρέπει να ρισκάρουμε τις καταστάσεις της μεθεπόμενης Παρασκευής...
Έχουμε καιρό να φτάσουμε σε τελικό και έχουμε ξεχάσει πώς είναι...Έχουμε σκεφτεί και σενάριο να δώσουμε το πρώτο παιχνίδι και να πάμε για τα άλλα δύο...Η τακτική μας έχει άμεση σχέση με το ματς του μισητού για το οποίο θα αναφερθώ εκτενέστερα αργότερα αλλά είναι κομβικό για μένα τοσημείο του blow out αν παίξω δυνατα....
Αυτα τα λίγα γα αρχή, επικρατεί ένα μπέρδεμα στους κόλπους των Supernova αλλά θα έχουμε πιο ξεκάθαρη εικόνα την Παρασκευή...
Από την άλλη στο ζευγάρι των μπλέ θεωρώ απιθανότητα αν ο σκορπιός έχει παρόμοιες καταστάσεις να παίξουν οι Ούστ κανονικά..Θα παίξουν δυνατά 99%...Αυτό είναι προσωπική μου άποψη...Λέτε να κάνω mind games και εγώ ,στους απέναντι....??? !!! Η απάντηση είναι όχι γιατί παίζει να χάσει ο Ούστ από τον Σκορπιό και μάλλον δεν το θέλει...!