Asteras Tripolisz- Real Margit 102:108
Itt elég tatrtalékosan álltam ki, hiszen olyanok is játszottak mint pl. Sydihin, Paulik és Cabral. Igaz ott volt a kezdőben Kohlbreite, Birok és Phillips. Úgy érzem azon mehetett el a meccs, hogy rossz védekezési stratégiát választottam, talán 1-1-el jobban le tudtam volna őket védekezni...
Az utolsó negyedet csúnyán elbuktam (31-43) ami a meccs elvesztésébe került. Úgy gondolom döntő szempont volt a faultok (és büntetők száma, mert ha többet dobhattam volna, több pontot is szerezhettem volna), a lepattanózás, mezőnyből hasonló volt a két csapat mutatója. Nem tudtuk megfogni náluk a Gosztola-Vaskó párost, akik így összesen 57 pontot, 11 assistot, és 32 lepattanót szedtek összesen. Nálam Kohlbreite teljesítménye meccsek óta a legjobb, rendre 30
pont felett termel. Sydihin szedett ugyan 10 lepattanót, de mezőnyből elég gyengén dobott (1/9).
The Big Jordan- Asteras Tripolisz 119:129
Nagy és egyben fontos győzelem is volt ez, pláne hogy egy élcsapatot sikerült elkapni a csarnokunkban. Itt könnyebb dolgom volt a védekezést kiválasztani, hiszen megnéztem Jordan előző meccseit (mint minden ellenfélnél szoktam:) és ott láttam hogy sok TO-t szoktak produkálni, így kézenfekvő volt az egész pályás letámadás. Döntő volt a statisztika szerint, hogy az ellenfél rengeteget szabálytalankodott, így összesen 44 büntetőt dobhattam, amit nem túl jól használtam ki. Mezőnyből pontosabban találtam be, 50%-al dobtuk a hármasokat, de az ellenfél 14/30-as muatatója sem rossz. Kohlbreite-t ezúttal sem tudták tartani, a német DH ezúttal 46 pontig, 5 labdaszerzésig és lepattanóig jutott. BD poszton szinte osztották egymásnak a blokkokat a felek, Meksraitis és Merényi is 3-3-at adott. 3-al több lepattanót gyűjtöttünk még, de ez talán nem volt döntő...
Asteras Tripolisz- Pirates of Krisz 114:122
Folytatódott a tendencia, hogy otthon nyerek, idegenben kikapok... Laza játékot állítottam, mert a Jordan elleni MOTS után elég alacsony volt a TS-em, azt vártam szoros meccsen győzök majd, hát nem így lett... Ez a meccs is a DH-k csatáját hozta, ezúttal az ellenfélé nyert 31-29-re. Érdekes,
hogy gyengébb lp-értékeléssel is több lepattanót szedtek nálunk.
Cserkút- Asteras Tripolisz 75:121
Ezen a meccsen győzelmet vártam, de közelsem ilyen arányban. Cserkút óriási csalódás volt, nagyon gyengén dobtak (29/101), úgy látszik Yousif nálkül valahogy nem megy. A játék szinte minden elemében sokkal jobb voltam, megérdemelten arattam fölényes győzelmet. Cserkút se kívül se belül nem dobott elég jól, nálam Kohlbreite (szokás szerint) szórta a pontokat, ezúttal 39-et. Phillips 23
lepattanója is nagyon jónak számít.Az első és utolsó negyed kivételével kategóriákkal gyengébb teljesítményt nyújtott a cserkúti csapat.