BuzzerBeater Forums

Türkiye - TBL > 46. Sezon

46. Sezon

Set priority
Show messages by
This Post:
00
299574.51 in reply to 299574.49
Date: 5/25/2019 7:54:25 AM
Overall Posts Rated:
6464
O kadar vakit olmuş mu ya :) Kariyer basamaklarını sende bir hayli hızlı tırmandın. Senle tekrar karşılaşmak benim için de keyif olacak umarım iyi misafir edersin bizim çocukları :)

This Post:
00
299574.52 in reply to 299574.51
Date: 5/25/2019 11:29:10 AM
Overall Posts Rated:
5151
Satışlardan sonra kadro daralinca bu maçı pas geçmeye karar verdim son anda. Hem ezeli rakip hem tv maci olduğu için geri dönüşü çok olumsuz olacak. Neyse, en azından misafirperverlikten memnun kaldı senin oyuncuların (y)

This Post:
00
299574.53 in reply to 299574.52
Date: 5/25/2019 10:41:55 PM
Overall Posts Rated:
117117
LETS GO RAPTORS :D 🏀👌🏾 LETS GO RAPTORS :D 🏀👌🏾 LETS GO RAPTORS :D 🏀👌🏾

https://live.staticflickr.com/5144/13834625895_d838d65b48_...

Last edited by $adan caner at 5/25/2019 10:43:52 PM

This Post:
00
299574.54 in reply to 299574.53
Date: 5/26/2019 5:54:31 AM
Overall Posts Rated:
6464
Finalin adı belli oldu.

🏀 GSW - TOR 🏀

Seriyi Toronto'nun kazanmasını bekliyordum ama bu sandığımdan biraz daha erken oldu :)

Toronto'nun Giannis'le belki de ligde en iyi eşleşebilecek takım olduğunu ona panzehir olabileceğini söylemiştim. Bu unsur nedense hep göz ardı ediliyordu.

Her şeye rağmen yine de Westbrook'la birlikte ligin en yırtıcı iki oyuncusunda biri olan Giannis'in yavaşlatılsa bile sineceğini düşünmezdim. Resmen Toronto savunması karşısında seri ilerledikçe daha da sindi Giannis ve neticede Yunan'ı ''denize döktüler'' :)

Antetokounmpo'nun bir kaç fırın daha ekmek yemesi gerek bu seviyelerde de fark yaratacak bir oyuncu olması için. Her şeyden önce hücum opsiyonları çok kısıtlı ve kesinlikle serbest atışlarda airball atmayı acilen bırakmalı..

Kawhi'ye gelecek olursak...

''İntikam istiyor. Her şeyden çok intikam istiyor.'' Son GSW eşleşmesinde Zaza'nin ona yaptığını unutmak mümkün değil. Nihayet hesap vakti geldi.

Toronto şehir olarak Raptors'a adanmış durumda. Takıma inanmışlık ve aidiyet duygusu bu kadar yüksek bir şehir daha önce NBA'de görmemiştim.

İnanıyorum ki çok olanlar değil inananlar kazanacak.

We the North

This Post:
00
299574.55 in reply to 299574.54
Date: 5/27/2019 8:48:15 PM
Overall Posts Rated:
287287
Kawhi'nin çaylak sezonundan bu yana fanı olarak ben finali Toronto'nun kazanacağını düşünenlerdenim . Kawhi inanılmaz bir oyuncu . Kafasına birşeyi koyduğunda onu yapmak için inanılmaz savaşıyor . İlk nba yıllarında spurs'de Lebronu o genç yaşına rağmen mükemmel savunarak ve hücum ederek kupayı San antonio'ya getirmişti. Şimdi de melo hocanın dediği gibi intikam istiyor , odaklanmış olacak ve saha avantajı'da ellerinde . Biraz ütopik olabilir ama içimden geçen

Toronto 4 - 1 Golden State

We the North

This Post:
00
299574.56 in reply to 299574.55
Date: 5/28/2019 12:51:53 PM
Overall Posts Rated:
152152
Her ne kadar Kawhi mükemmel bir playoff geçirse de, başarılı olmasın daı çok istiyorum, bu sefer karşılarında tecrübesiz bir takım yok. Ben GSW'nin seriyi çok da zorlanmadan kazanacağını düşünüyorum. Tabii Durant'in ne durumda olduğunu bilmiyoruz, ama eğer en azından 70% ile dönerse Toronto'nun hiç şansı yok bence. Yannis'in durdurulamaz olduğu nokta yırtıcılık, potaya hücum ederken uzun kolları ve atletizmiyle karşısında durulması çok zor. Durant tam olarak öyle değil. Savunulması mümkün bir oyuncu değil. Toronto'nun yan parçaları (özellikle van Vleet ve biraz da Ibaka) çok doğru yerde toplarladılar ama diğer tarafta Green kariyerinin en iyi playoff serisini geçiriyor belki de. Tamamı skorer oyunculardan oluşan bir takımda onun etkisi çok önemli, şimdiye kadar da muazzam oynadı. Tahminim 4-2 GSW.

Durant geri dönmezse, veya kötü dönerse, Toronto'nun 7 maçta seriyi kazanabileceğini düşünüyorum.

This Post:
00
299574.57 in reply to 299574.56
Date: 5/28/2019 4:03:10 PM
dürbinar sharks
III.1
Overall Posts Rated:
151151
golden state durant olsun olmasın kazanır. final serisi tecrübesi arşa ulaşmış golden state'in.leonard hariç final gören adam yok toronto'da bu da etkendir final serisi için.

This Post:
00
299574.59 in reply to 299574.57
Date: 5/31/2019 10:30:26 AM
Overall Posts Rated:
152152
Bu geceki maçtan sonra ilk mesajdaki tahminime geri dönüyorum. Durant olmazsa GSW'nin işi gerçekten zor. Curry iyi oynadı, Thompson kendisinden istenilen katkıyı belli seviyede verdi, Green dışında ana parçalardan kimse gerçekten etkisiz kalmadı ki o da Triple Double yaptı bu arada. Ama fiziksel olarak GSW çok zayıf kalıyor Torontoya karşı. Durant belki çok güçlü değil ama çok uzun, ve o korkunç fiziksel farkı kapatabilecek bir oyuncu.
Serinin kaderi bir oyuncunun nasıl döneceğinin etrafında şekilleniyor neredeyse.

This Post:
00
299574.60 in reply to 299574.59
Date: 6/1/2019 7:34:57 AM
Overall Posts Rated:
117117
Bu geceki maçtan sonra ilk mesajdaki tahminime geri dönüyorum. Durant olmazsa GSW'nin işi gerçekten zor. Curry iyi oynadı, Thompson kendisinden istenilen katkıyı belli seviyede verdi, Green dışında ana parçalardan kimse gerçekten etkisiz kalmadı ki o da Triple Double yaptı bu arada. Ama fiziksel olarak GSW çok zayıf kalıyor Torontoya karşı. Durant belki çok güçlü değil ama çok uzun, ve o korkunç fiziksel farkı kapatabilecek bir oyuncu.
Serinin kaderi bir oyuncunun nasıl döneceğinin etrafında şekilleniyor neredeyse.

Maçı seyredemedim ama istatistiklere baktığımda Gasol'un takıma daha da adapte olduğunu görüyorum. Gasol çok kritik bir oyuncu hem dışardan hem içerden oynayabiliyor, asist yapabiliyor, oyun zekası harika. Ayakları iyice yavaşladı belki ama Kawhi ile birlikte bu seviyelerde turnuva tecrübesi olan 2. önemli oyuncu.

Pascal Siakam muazzam oynamış zaten sezonun en değerli sürpriz oyuncusudur bence. Fakat bu seviyelerde istikrarlı bir oyunu yok. Bu da kendisinden özelllikle skor katkısı bekleyen Raptors için handikap oluşturuyor. Ama Fred VanVleet kendisinden pek beklenmese de son maçlarda fevkalade sayı katkısı yapıyor. Bu da Raptors için iyi haber. Aslında bu sezon kendisinden daha çok şey beklenen Norman Powel inşli çıkışlı bir sezondan sonra Bucks serisinde ciddi katkılar yapmıştı. Son maçta pek süre alamamış ama güven duyulmasını istiyorsa kendini sürekli hazır tutmalı ve istikrarlı olmalı.

Durant bile dönse (ki sanırım 2. maçta oynayacak) GSW için hiç te kolay olmayacağını düşünüyorum, saha avantajını da unutmamak lazım. Son durumunu görmedim ama DeMarcus eski oyununa biraz yaklaşırsa bu da Raptors için kötü olur.

Bu arada 50 eyaletin 47 si Raptors'u destekliyormuş. GSW iyice antipatik bir takıma dönüştü. Umarım Toronto şampiyon olur, ortalık şenlenir.

This Post:
00
299574.61 in reply to 299574.60
Date: 6/1/2019 7:53:59 AM
Overall Posts Rated:
152152
van Vleet kendisinden bekleneni veriyor aslında. Kenardan gelip skor ve savunma katkısı, başka bir özelliği yok. Gasol bu kadar etkili görünebiliyorsa bunun sebebi Durant'in olmaması bence. Durant oyundayken takımın pivotu gibi oynuyor, Gasol felaket bir eşleşme. Siakam & Ibaka ikilisi pota altında daha çok süre bulacaklardır böyle olunca, bu da Toroto'nun hücumunu olumsuz etkiler. O yüzden Durant sağlıklı dönerse, serinin ağır favorisinin GSW olduğunu düşünüyorum.

DMC ile ilgili kısıma da bir ekleme yapayım. Korkunç görünüyor. Sakatlığı atlatamamış. Şuanki haliyle Looney daha iyi tercih.
GSW'nin antipatik olması da çok uzun süredir tepede olması, ve biraz da Durant'in onlara katılması ile ilgili. Seneye takımdan ayrılırsa bu ayrımı daha iyi yapabiliriz. Takım sahibinin Curry ve Thompson kesin kalacak demesi de Durant'in yeni bir takıma gidebileceği anlamına geliyor. Artık Knicks mi olur, Clippers mı, bilemeyiz.

Last edited by HeyBonnie at 6/1/2019 9:33:29 AM

Advertisement