Άσχετο αλλά Αν δεν είσαι στην πρόωρη εφηβεία δεν βρίσκω λόγω να παθιάζεται κάποιος ενήλικας με τις "ομάδες" ποδοσφαίρου (πλην εθνικών). Το θεωρώ κοροϊδία των εταιριών ποδοσφαίρου. Καταρχάς για ποιες Ελληνικές "ομάδες" μιλάτε όταν όλοι είναι ξένοι. Δεύτερον, είναι απορίας άξιο να μιλάει στον πρώτο ενικό πρόσωπο για την "ομάδα του", σαν να του ανήκει. Σαν να του ανήκει επίσης κάνει γενικά κάποιος οπαδός. Λες και η εταιρία νοιάζεται για τα αισθήματα του κάθε οπαδού. Νοιάζεται αλλά για τα "λεπτά" αισθήματα.
Επίσης, αν κατάλαβες, παθιάζεσαι για την "ομάδα σου" ενώ βλέπεις 22 εκατομμυριούχους να κλωτσάνε ένα τόπι. Είναι απίστευτο για κάθε άνθρωπο που διακατέχεται από λογική. Δεν είναι υγιές αυτό που βλέπετε, δεν είναι για να παίρνεις το παιδί σου να βλέπει ποδόσφαιρο.
Για μένα, περισσότερη αξία έχει να πα να δώσεις λεφτά σ' ένα εισιτήριο και να παρακολουθήσεις στίβο. Εκεί τα πράγματα είναι ανθρώπινα, χωρίς οπαδιλίκια, χωρίς τον κάθε Μπάμπη τον σουγιά, αγράμματο (κοινωνικά) να αμαυρώνει οποιαδήποτε αξία του αθλήματος.
Απ' όπου και να το δεις το ζήτημα, μπάζει. Από οπαδούς; από ποδοσφαιριστές; από δημοσιογράφους; από διοικήσεις των εταιριών; από αστυνομία, από το κράτος;
Περίεργο, αλλά τα sites που ασχολούνται με το Ελληνικό ποδόσφαιρο, βρίσκονται στην πρώτη θέση των προτιμήσεων των Ελλήνων. Αυτό για μένα αντικατοπτρίζει την ποιότητα, την παιδεία που έχουν οι άνθρωποι αυτής της χώρας.
Μην μου φέρει κανείς παραδείγματα άλλων χωρών, καμία σχέση. Μιλάμε για εμάς και μόνο. Δεν με ενδιαφέρει τι γίνεται έξω.....
ΥΓ: Θα δεχόμουν το Ελληνικό ποδόσφαιρο όταν η πλειοψηφία της ομάδας θα απαρτίζεται από Έλληνες παίκτες, όταν θα απαγορεύσουν τους σκατόμαγκες, άχρηστους οπαδούς να μπαίνουν στα γήπεδα, όταν θα βλέπω εγώ, το παιδί μου, και ο οπαδός του Ολυμπιακού δίπλα-διπλα το ματς, όταν οι μισθοί των ποδοσφαιριστών πέσουν σε γήιινα επίπεδα...... Μάλλον σε άλλη ζωή θα το δω αυτό!
Last edited by kiriakosGR at 9/1/2017 6:05:30 PM
dwrean.net - δωρεάν προγράμματα και παιχνίδια