Salut Rmus!
Daca vroiam sa te atac,te atacam la primele rezultate negative ale nationalei,aveam mai multa credibilitate :P.
Doar ca nu am niciun interes sa fac acest lucru pentru ca observ ca chiar incerci sa schimbi lucrurile in bine,lucru care am incercat si eu acum ceva timp.
Asa ca stai linistit,ai inteles gresit,nu am nicio problema cu tine.
In schimb,referitor la unii colegi ai tai...pot spune decat ca nu este frumos ceea ce au facut,nimic mai mult. Daca facem reclama concurentei nu ajungem nicaieri,si asa manageri activi sunt putini.
Despre pivot,nu am zis ca e pus de pomana,ci daca e de folos e perfect.
Draftul a fost de bun augur pentru mine anul acesta,sa vedem ce iese din tzancul asta ;).
P.S. Ai grija de jucatorii de 18 ani cu potential de pe TL,daca se poate,ca daca ajung la manageri fara valoare sau care nu au treaba cu jocul............nu e bine deloc. Spun asta pentru ca am vazut niste nume de echipe de care m-am lovit si eu in trecut ce liciteaza pentru romanii buni si nu pot sa zic ca m-am bucurat :).
Oricum,abia acum se va vedea cati din cei care urlau pe aici ca vor antrena chiar au vorbit serios si care se vor baga la fund.
Bafta in continuare
Last edited by IONUTZJ at 7/27/2011 5:11:54 PM