A dh+bd edzést én is nyomta az elmúlt 2 vagy 3 hétben és tényleg nagyon jó.Én azt gondolom,hogy jó bedobót nem lehet venni csak nevelni,vagy legalábbis igen ritka,hogy egy jó bedobó a piacon van.Bettochi és Vieuxot a magassága miatt jó lehet bedobónak ha edzenéd a belső védekezés és a 2 pontost persze ez nem olyan egyszerü főleg ha komolyan veszed a bajnokságot.....a másik meg az,hogy ez a 2 játékos a kinti edzéseken nehezebben fejlödhet,és van egy 18 éves játékosod akit megérne edzeni egy poszton a későbbiekben,tehát az én javaslatom az,hogy tempodóbás szélsőknek vagy védőknek,bár tudom,hogy nem fog jól hangzani amit mondok de ha a 19 éves játékosodat nem bedobónak szánod akkor a magasságuk hátráltatni fogja a fejlödésüket és érdemes lenne eladni,de gondolom ezt úgy se teszed....Öszintén szólva Vieux és Bettochi TSI-je,fizetése és értékelése alapján nem ér túl sokat ez a 2 játékosod célszerübb lenne eladni,bár tudom,hogy sokat edzhetted de nem éri meg ezekből már nem lesz jó játékos és ha most veszel egy 18 éves játékost 400-500 ezerért és edzed akkor egy szezon alatt jobb lesz mint ezek jövőre.....De persze ez a te döntésed és mások véleményére is kiváncsi vagyok!